Klarciaa 0 Napisano Kwiecień 3, 2014 Prosze o pomoc. Kochalam sie z moim chlopakiem tydzien temu w dni nieplodne. W sobote powinnam dostac okresu, a do dzis go nie ma. Zamiastego mam bialy sluz. Czasami mysle ze to juz okres ale to ten sluz. Przed ona godzina bylam w toalecie podtarlam sie i zauwazylam ze tak jak by okres.mi sie zacxal ale kolor tej substancji jest duzo jasniejszy niz krew i w sumi dalej mi nic nie leci wiecej to nie okres. Co sie ze man dzieje? Mial ktos tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2014 zaraz ci sie okres rozkreci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarciaa 0 Napisano Kwiecień 3, 2014 Wielkie dzieki ^^! Straszna ze mnie pa3nikara ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarciaa 0 Napisano Kwiecień 3, 2014 Wielkie dzieki ^^! Straszna ze mnie panikara ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2014 Wlasniw dostalam okresu !!!<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2014 Nie martw sie okres powinien zaraz sie zaczac ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach