Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

roksanki wiolcie angeliki oliwki julie arletty dżeskikto wsiowe imiona patologii

Polecane posty

Gość ciotka_dobra_rada
pewnie ty masz jakies powazne imie jak gnowefa, bogumiala albo teodora

Gość gość
koszmarne imiona z tytułu :O :O

Gość gość
Nie zapominajcie o Sarze i Sandrze, takie ratlerkowe imiona.

Gość gość
jasne, karolincia jest super dla krowy :D:D:D

Gość gość
Ona ma Mućka, Karolina :D

Gość gość
sama jestes wsiowa i bezmyslna autorko :( wszystkie imiona sa ladne - ,a tobie pewnie Pelasia ? :P

Gość gość
Jak wszystkie ładne to Pelasia też.

Gość gość
Nie wierzę by na pomysł skrzywdzenia dziecka takim imieniem mógł wpaść facet. Tylko kobieta może być tak durna by dać dziecku takie imię. Szok poporodowy i zaślepienie. Młoda matka nie widzi nic poza swoim maleństwem i myśli, że maleństwo zawsze będzie takie malutkie i niewinne. Dla bobasa każde imię czy przydomek wymyślony na zasadzie bezmyślnego bulgotania nad kołyską są dobre. Niestety, wasze Andżeliki, Oliwki i Wanessy, Alany, Brajany i Rodżery będą kiedyś dorosłymi ludźmi i nikt nie będzie ich traktował poważnie.

Gość gość
lepiej dać dziecku na imie KROWA niz Wiolcia-idiotka kretynka z iq poniżej pasa albo Andżela tiórwa i dyskotekowa łajza :O

Gość gość
Niestety, wasze Andżeliki, Oliwki i Wanessy, Alany, Brajany i Rodżery będą kiedyś dorosłymi ludźmi i nikt nie będzie ich traktował poważnie. xxx Wyobraź sobie prymitywny pajacu, ze ja wiele lat temu dałam swojej córce na imię Oliwia. O L I W I A a nie jakaś oliwka. Obecnie moja Oliwia jest inżynierem, a niedługo będzie magistrem. Jest osobą szanowaną i poważnie traktowaną w przeciwieństwie do ciebie, jęcząca kreaturo kafeteryjna. :D

Gość gość
Oliwia - brzmi poważnie jak diabli. Nie tylko magistrem inżynierem, ale prezydentem i sekretarzem NATO może zostać :D

Gość gość
Skoro Donald został premierem to wszystko jest możliwe ;)

Gość gość
Pochwal się swoim prymitywnym imieniem i dla własnego dobra więcej nie zaglądaj do tego tematu, bo cała kafeteria pierdyknie śmiechem :D

Gość gość
Oliwia miała na studiach sponsora? Jak sądzisz?

Gość gość
Pochwal się swoim prymitywnym imieniem ******* niech zgadne TŁUMOK :D:D:D

Gość gość
Oliwia miała na studiach sponsora? Jak sądzisz? xxx Śpij spokojnie, nie każda kobieta to qrwa jak ty :D

Gość gość
mnie sie podobają , autor pełen zemsty, pogardyi mściwości wobec nieszczęśliwej miłości :D wypowiada jej imię :P klątwa w twoja stronę :D zulu

Gość gość
Autorze pochwal się swoim imieniem... Pewnie jakaś Maryśka, Olka lub Kaśka. Co druga krowa na wsi to Kaśka. Autorze jesteś prymitywną osobą i tyle w temacie. A wymienione przez Ciebie imiona są ładne, a Ty zapewne masz jakieś oklepane, zwyczajne imię i po prostu widać, że jesteś zgorzkniałą, zakompleksioną i nieszczęśliwą osobą.

Gość gość
mam na imię Maria i jestem dumna z tego imienia. A swoją córkę nazwałam Joanna. I mówcie co chcecie Oliwki, Roksany to patologia. Pozdrawiam Autorka

Gość gość
] gość Oliwia miała na studiach sponsora? Jak sądzisz? 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Pochwal się swoim prymitywnym imieniem ******* niech zgadne TŁUMOK smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Oliwia miała na studiach sponsora? Jak sądzisz? xxx Śpij spokojnie, nie każda kobieta to qrwa jak ty smiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość mnie sie podobają , autor pełen zemsty, pogardyi mściwości wobec nieszczęśliwej miłości smiech.gif wypowiada jej imię jezyk.gif klątwa w twoja stronę smiech.gif zulu lapka.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Autorze pochwal się swoim imieniem... Pewnie jakaś Maryśka, Olka lub Kaśka. Co druga krowa na wsi to Kaśka. Autorze jesteś prymitywną osobą i tyle w temacie. A wymienione przez Ciebie imiona są ładne, a Ty zapewne masz jakieś oklepane, zwyczajne imię i po prostu widać, że jesteś zgorzkniałą, zakompleksioną i nieszczęśliwą osobą. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość mam na imię Maria i jestem dumna z tego imienia. A swoją córkę nazwałam Joanna. I mówcie co chcecie Oliwki, Roksany to patologia. Pozdrawiam Autorka Odpowiedz na ten temat » autor ma usunięty mózg :D

Gość gość
jak już autorko to nie "nazwałaś", a "dałaś córce na imię"... Jak widać jesteś z patologii, bo nawet pisać poprawnie nie potrafisz.

Gość gość
Te imiona mogą się podobać co najwyżej prymitywom, takim jak mama pani mgr inż. Oliwii. Sama pewnie jest tłukiem po zawodówce, a Oliwia jest efektem wpadki.

Gość gość
haha Maryśka :D :D tak myślałem :P Jestem facetem i zdecydowanie wolałbym mieć dziewczynę/żonę o imieniu Oliwia, Angelika czy Julia niż Maryśka :P Porażka

Gość gość
teraz jesteś facetem? Ciekawe

Gość gość
19 15 a Tobie jakie imiona się podobają? No podaj przykład

Gość gość
Podobają mi się imiona wymienione w temacie o NORMALNYCH imionach

Gość gość
roksanki wiolcie angeliki oliwki julie arletty dżeskik to wsiowe imiona patologii Pogódźcie sie z tym! :)

Gość gość
19 17 to był mój pierwszy komentarz. Nie pamiętam bym był kiedyś kobietą