Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

roksanki wiolcie angeliki oliwki julie arletty dżeskikto wsiowe imiona patologii

Polecane posty

Gość gość
mnie sie podobają , autor pełen zemsty, pogardyi mściwości wobec nieszczęśliwej miłości smiech.gif wypowiada jej imię jezyk.gif klątwa w twoja stronę smiech.gif zulu lapka.gif ?????? Bierzesz leki? to zacznij! wymienieone imiona są prymitywne

Gość gość
19 20 no to tak ciężko podać kilka NORMALNYCH wg Ciebie imion?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Ona ma Mućka, Karolina smiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] imieniem i dla własnego dobra więcej nie zaglądaj do tego tematu, bo cała kafeteria pierdyknie śmiechem smiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Oliwia miała na studiach sponsora? Jak sądzisz? 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Pochwal się swoim prymitywnym imieniem ******* niech zgadne TŁUMOK smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Oliwia miała na studiach sponsora? Jak sądzisz? xxx Śpij spokojnie, nie każda kobieta to qrwa jak ty smiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość mnie sie podobają , autor pełen zemsty, pogardyi mściwości wobec nieszczęśliwej miłości smiech.gif wypowiada jej imię jezyk.gif klątwa w twoja stronę smiech.gif zulu lapka.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Autorze pochwal się swoim imieniem... Pewnie jakaś Maryśka, Olka lub Kaśka. Co druga krowa na wsi to Kaśka. Autorze jesteś prymitywną osobą i tyle w temacie. A wymienione przez Ciebie imiona są ładne, a Ty zapewne masz jakieś oklepane, zwyczajne imię i po prostu widać, że jesteś zgorzkniałą, zakompleksioną i nieszczęśliwą osobą. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość mam na imię Maria i jestem dumna z tego imienia. A swoją córkę nazwałam Joanna. I mówcie co chcecie Oliwki, Roksany to patologia. Pozdrawiam Autorka 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość ] gość Oliwia miała na studiach sponsora? Jak sądzisz? 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Pochwal się swoim prymitywnym imieniem ******* niech zgadne TŁUMOK smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Oliwia miała na studiach sponsora? Jak sądzisz? xxx Śpij spokojnie, nie każda kobieta to qrwa jak ty smiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość mnie sie podobają , autor pełen zemsty, pogardyi mściwości wobec nieszczęśliwej miłości smiech.gif wypowiada jej imię jezyk.gif klątwa w twoja stronę smiech.gif zulu lapka.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Autorze pochwal się swoim imieniem... Pewnie jakaś Maryśka, Olka lub Kaśka. Co druga krowa na wsi to Kaśka. Autorze jesteś prymitywną osobą i tyle w temacie. A wymienione przez Ciebie imiona są ładne, a Ty zapewne masz jakieś oklepane, zwyczajne imię i po prostu widać, że jesteś zgorzkniałą, zakompleksioną i nieszczęśliwą osobą. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość mam na imię Maria i jestem dumna z tego imienia. A swoją córkę nazwałam Joanna. I mówcie co chcecie Oliwki, Roksany to patologia. Pozdrawiam Autorka Odpowiedz na ten temat » autor ma usunięty mózg smiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość jak już autorko to nie "nazwałaś", a "dałaś córce na imię"... Jak widać jesteś z patologii, bo nawet pisać poprawnie nie potrafisz. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Te imiona mogą się podobać co najwyżej prymitywom, takim jak mama pani mgr inż. Oliwii. Sama pewnie jest tłukiem po zawodówce, a Oliwia jest efektem wpadki. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość haha Maryśka smiech.gifsmiech.gif tak myślałem jezyk.gif Jestem facetem i zdecydowanie wolałbym mieć dziewczynę/żonę o imieniu Oliwia, Angelika czy Julia niż Maryśka jezyk.gif Porażka 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość teraz jesteś facetem? Ciekawe 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość 19 15 a Tobie jakie imiona się podobają? No podaj przykład najładniejz sa w tytule !!

Gość gość
tak ciężko wejść na pierwszą stronę forum i poszukać tematu, o którym mówię?

Gość gość
prymitywne z wymienionych wg mnie to: Roksana, Wiola, Arleta, Dżesika a całkiem ok: Oliwia, Angelika, Julia

Gość gość
19 25 na pewno łatwiej jest Tobie wymienić.... A co boisz się krytyki?? Jak widać, to Ty jesteś prymitywny.

Gość gość
Dla prymitywnych ludzi wszystko jest prymitywne :P

Gość gość
Piotr, Paweł, Grzegorz, Marcin, Michał, Kamil, Damian, Daniel, Łukasz Magda, Karolina, Kasia, Ania, Marta, Ola to sa noirmalne imiona 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] Maciek B Maciej, Tomek, Marcin, Mariusz, Łukasz, Piotr, Michał, Jan, Maria, KAsia, Natalia, Agnieszka, Kamila, Asia, Anna, Hanna, Magda. Masz, durna pało. To są normalne imiona, a nie wasze Dżesiki i Violetty.

Gość gość
Wszystkie te imiona sa ladne a autorka to jakas prymitywna zaraza i pogodz sie z tym wiesniaczko ,ze jestes bezmozgowiem to sie lepiej nie wypowiadaj .:P

Gość gość
ie każda kobieta to qrwa jak ty smiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość mnie sie podobają , autor pełen zemsty, pogardyi mściwości wobec nieszczęśliwej miłości smiech.gif wypowiada jej imię jezyk.gif klątwa w twoja stronę smiech.gif zulu lapka.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Autorze pochwal się swoim imieniem... Pewnie jakaś Maryśka, Olka lub Kaśka. Co druga krowa na wsi to Kaśka. Autorze jesteś prymitywną osobą i tyle w temacie. A wymienione przez Ciebie imiona są ładne, a Ty zapewne masz jakieś oklepane, zwyczajne imię i po prostu widać, że jesteś zgorzkniałą, zakompleksioną i nieszczęśliwą osobą. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość mam na imię Maria i jestem dumna z tego imienia. A swoją córkę nazwałam Joanna. I mówcie co chcecie Oliwki, Roksany to patologia. Pozdrawiam Autorka 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość ] gość Oliwia miała na studiach sponsora? Jak sądzisz? 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Pochwal się swoim prymitywnym imieniem ******* niech zgadne TŁUMOK smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Oliwia miała na studiach sponsora? Jak sądzisz? xxx Śpij spokojnie, nie każda kobieta to qrwa jak ty smiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość mnie sie podobają , autor pełen zemsty, pogardyi mściwości wobec nieszczęśliwej miłości smiech.gif wypowiada jej imię jezyk.gif klątwa w twoja stronę smiech.gif zulu lapka.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Autorze pochwal się swoim imieniem... Pewnie jakaś Maryśka, Olka lub Kaśka. Co druga krowa na wsi to Kaśka. Autorze jesteś prymitywną osobą i tyle w temacie. A wymienione przez Ciebie imiona są ładne, a Ty zapewne masz jakieś oklepane, zwyczajne imię i po prostu widać, że jesteś zgorzkniałą, zakompleksioną i nieszczęśliwą osobą. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość mam na imię Maria i jestem dumna z tego imienia. A swoją córkę nazwałam Joanna. I mówcie co chcecie Oliwki, Roksany to patologia. Pozdrawiam Autorka Odpowiedz na ten temat » autor ma usunięty mózg smiech.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość jak już autorko to nie "nazwałaś", a "dałaś córce na imię"... Jak widać jesteś z patologii, bo nawet pisać poprawnie nie potrafisz. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Te imiona mogą się podobać co najwyżej prymitywom, takim jak mama pani mgr inż. Oliwii. Sama pewnie jest tłukiem po zawodówce, a Oliwia jest efektem wpadki. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość haha Maryśka smiech.gifsmiech.gif tak myślałem jezyk.gif Jestem facetem i zdecydowanie wolałbym mieć dziewczynę/żonę o imieniu Oliwia, Angelika czy Julia niż Maryśka jezyk.gif Porażka 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość teraz jesteś facetem? Ciekawe 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość 19 15 a Tobie jakie imiona się podobają? No podaj przykład najładniejz sa w tytule !! lapka.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość tak ciężko wejść na pierwszą stronę forum i poszukać tematu, o którym mówię? 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość prymitywne z wymienionych wg mnie to: Roksana, Wiola, Arleta, Dżesika a całkiem ok: Oliwia, Angelika, Julia 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość 19 25 na pewno łatwiej jest Tobie wymienić.... A co boisz się krytyki?? Jak widać, to Ty jesteś prymitywny. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dla prymitywnych ludzi wszystko jest prymitywne jezyk.gif 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Piotr, Paweł, Grzegorz, Marcin, Michał, Kamil, Damian, Daniel, Łukasz Magda, Karolina, Kasia, Ania, Marta, Ola to sa noirmalne imiona 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] Maciek B Maciej, Tomek, Marcin, Mariusz, Łukasz, Piotr, Michał, Jan, Maria, KAsia, Natalia, Agnieszka, Kamila, Asia, Anna, Hanna, Magda. Masz, durna pało. To są normalne imiona, a nie wasze Dżesiki i Violetty. 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wszystkie te imiona sa ladne a autorka to jakas prymitywna zaraza i pogodz sie z tym wiesniaczko ,ze jestes bezmozgowiem to sie lepiej nie wypowiadaj .jezyk.gif 12

Gość gość
Oliwia i Julia to bardzo ładne imiona, natomiast te wszystkie niby zagraniczne, a spolszczone typu Dżesika, Vanessa, Brajan itd., rzeczywiście brzmią trochę śmiesznie, ale co mi do tego, przecież to nie moja sprawa, jak ktoś daje na imię dziecku . Sama nie dałabym spolszczonego imienia, jeżeli już to oryginalne i to w przypadku, gdzie mieszkałabym zagranicą, albo np. mąż byłby obcokrajowcem. Podobnie również nie podobają mi się imiona starodawne, jak od babci czy dziadka- Marysia, Stasio, Jasio itd. Z kolei popularne typu: Anna, Joanna, Magdalena, Katarzyna itd. już mi się znudziły, sama mam na imię Joanna i mam wiele koleżanek o tym imieniu. Także ciężko wybrać ładne imie, żeby się obojgu rodzicom podobało, nie było zbyt popularne ani zbyt dziwne, nie staromodne ale też nie pretensjonalne...

Gość gość
19 41 mądrze napisane

Gość onaRoksana
Ja mam na imię Roksana, mam 23 lata. mój tata jest wykładowcą na Uniwersytecie Gdańskim, mama jest stomatologiem. Ja sama studiuję prawo. Ostra patologia- nie wiedziałam. :(

Gość gość
Autorka marysia co ulęgła bękarta jołasie :D::D:D

Gość gość
imiona z tematu są rzeczywiście paskudne

Gość gość
zgadzam sie w 100% z autorką. wszystkie wymienione imiona są tragiczna, ale najgorsze z najgorszych to andżelika:O od razu się z latarnią kojarzy;p ja córkę nazwę kornelia

Gość gość
20 08 Andżelika przez "dż" brzmi smiesznie, wypowiada się twardo.. Nie wiem po co spolszczać zagraniczne imiona... Natomiast Angelika przez g wg mnie, to bardzo ładne imię. A jeśli o imię Kornelia, to niczym nie odbiega od tych wymienionych przez Autora

Gość gość
to są imiona dla prostytut

Gość gość
Te imiona nie są prymitywne ani "patologiczne". Po prostu są ładne. A Ty autorko masz pewnie oklepane i pospolite imię... Dlatego jadem plujesz...

Gość gość
20 15 a co Twoja mama ma tak na imię? idąc twoim tokiem myślenia każda Maryśka to wieśniara z nadwagą. A Kaśka... Pamiętacie chyba Katarzynę W.??

Gość gość
Kaskom, Olkom, Magdom, Martom, Aśkom, Ankom, Maryśkom mówię NIE! Pospolite do bólu

Gość gość
Moja znajoma z biura ma córkę Andżelikę. Jak słyszę Andzelisia to Andzelisia tamto to szlag mnie trafia.

Gość gość
Zgadzam się z tematem ,a oklepane kaski joaski maryski janiny to wasze amtki siostry i babki wiec mozecie sobie "nieniowac" a te z tytulu to dla dziwek i patologiii

Gość gość
mi się podoba imię Angelika

Gość gość
Ocena kobiety po imieniu? Ale z Was prostaki !!!!!

Gość gość
Co kogo obchodzi czyjes imie ? nie to ladne co ladne a to co sie komus podoba . Autorka to prostaczka ,sloma z butow wylazi...:O

Gość gość
Jola Wiola Andżela Roksana są oklepane w burdelach

Gość gość
a ja dzis slyszalam jak mamuska do corki wolala-Lara! pewnie zapatrzyla sie na Lare Croft i przenosi swoje marzenia o byciu taka super laską na swoje dziecko. to jest dopiero niedojrzale.

Gość gość
20 31 a co jesteś częstym bywalcem? A może Twój mąż a nocy zamiast Twojego imienia woła Jola, Wiola? Taka rozbieżność, bo nie wiem jakiej jesteś płci.

Gość gość
Jesteście idiotkami, Ola czy Karolina niczym się nie różnią od Julii... to jest prawda a nie wasze wypociny :D