Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oraa1256

Chcemy dać córce na imię Julietta lub Miriam

Polecane posty

Gość Oraa1256

Ale rodzina mówi że to zły pomysł. Ja i mąż tak nie uważamy. Julietta to pełne blasku imię. Można mówić Juliet albo Ettie. A Miriam to siostra Mojrzesza i Aarona. Chcemy dać to imię bo jest biblijne tak jak imię męża. Natomiast Julietta bardzo nam się podoba. Ja już niewiem. A co wy uważacie?

Gość gość
Żulietta- inne dzieci będą się z niej śmiały że żulica, Miriam-był kiedyś taki transior

Gość Oraa1256
A dlaczego uważasz że czyta się Żuluetta? To raczej nie w polsce. Po prostu wymienia się Julietta. A jeśli chodzi o Miriam to ma to imię dla nas dużą wartosc.

Gość gość
03.04.14 [zgłoś do usunięcia] Oraa1256 Ale rodzina mówi że to zły pomysł. Ja i mąż tak nie uważamy. Julietta to pełne blasku imię. Można mówić Juliet albo Ettie. A Miriam to siostra Mojrzesza i Aarona. Chcemy dać to imię bo jest biblijne tak jak imię męża. Natomiast Julietta bardzo nam się podoba. Ja już niewiem. A co wy uważacie? 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Żulietta- inne dzieci będą się z niej śmiały że żulica, Miriam-był kiedyś taki transior 03.04.14 [zgłoś do usunięcia] Oraa1256 A dlaczego uważasz że czyta się Żuluetta? To raczej nie w polsce. Po prostu wymienia się Julietta. A jeśli chodzi o Miriam to ma to imię dla nas dużą wartosc. Odpowiedz na ten temat »