Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jola , wiola i andżela to czołówka patologicznych imion

Polecane posty

Gość gość
Wiolcie robią cudne lody cudzym mężom lol i szukają jeleni na portalach randkowych

Gość gość
o tak! to prawda I mają dzieci każde z innym samcem, trudno z nimi wytrzymać bo mają puszczalstwo we krwi i od upolowanego męza dostają kopa

Gość gość
Naprawdę śmiech mnie ogarnia , co jeszcze wymyślicie bezmózgie debilki

Gość gość
Zapewne nikt jej (jego) nie zostawił. Tematy o imionach to najlepszy wabik na spiny forumowe, aż dziwię się, że jeszcze komuś chce się brać w tym udział, ale nie powiem.. Mimo, że jestem obserwatorem to dobrze się bawię hehehehe

Gość gość
Świetna zabawa! I coś w tym jest Każda Wiola jaką znam to l*******g chlamydia i kiła jej miła Jole też dobre Andżele mają przynajmniej trochę wstydu ale też lubią to

Gość gość
A czemu sama kretynko podbijasz sobie temat , połowa wpisów to Twoja jest .Naprawdę jesteś tępa .Juz kilka wpisów jest od Wiolecie , przez Ciebie

Gość gość
Jad leci jej z pyska bo wiolety to ładne temperametne kobiety pewnie mężuś ja zostawił a że jest tłusta i obleśna to siedzi na temacie dzień cały i się pociesza ha ha ha ha aha

Gość gość
Tak, bo uroda i temperament jest zależny od posiadanego imienia:o jestes strasznie tepa, ten sam poziom co autor:o

Gość gość
Najwidocznej jest zależne skoro taka zawiść na te imiona a kobiety sa bardzo zazdrosne tak wiec Wiolki Jolki sa nienawidzine przez grube Aneczki i Kasieńki ;0

Gość gość
Wiolcie to były zawsze obszczymury z bloku najgorzej uczace się zdziry które ledwo ledwo maturę zrobiły i bachora od razu jakiemuś przeszczepowi żeby mieć męza a potem dostały kopa w zad . Jole szkoda gadać liżace się po krzakach dzifki tandeciary. Angeliki blond tlenione matolice z dyskoteki

Gość gość
A ty tępaku masz zawiść do anek i kasiek asiek bo są ładne i temperamentne seksowne i pożadane, co za tępota i sam swoją argumentacją pocałowałeś się w tyłek. Wypad tłuku :D :D :D

Gość gość
Dobra ripsta na pewno nie napisała tego jOla Wiola Angela bo to matolice tępe

Gość gość
Gość 17.24 oraz Autorka won do szkoły , matoły .Bo pisać poprawnie nie potraficie

Gość gość
Pewnie mają na imię Wiola , Jola itp .Same o sobie założyły temat kretynki

Gość gość
wna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat jola , wiola i andżela to czołówka patologicznych imion 12 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość o tak! to prawda I mają dzieci każde z innym samcem, trudno z nimi wytrzymać bo mają puszczalstwo we krwi i od upolowanego męza dostają kopa 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Naprawdę śmiech mnie ogarnia , co jeszcze wymyślicie bezmózgie debilki 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Zapewne nikt jej (jego) nie zostawił. Tematy o imionach to najlepszy wabik na spiny forumowe, aż dziwię się, że jeszcze komuś chce się brać w tym udział, ale nie powiem.. Mimo, że jestem obserwatorem to dobrze się bawię hehehehe 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Świetna zabawa! I coś w tym jest Każda Wiola jaką znam to l*******g chlamydia i kiła jej miła Jole też dobre Andżele mają przynajmniej trochę wstydu ale też lubią to 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość A czemu sama kretynko podbijasz sobie temat , połowa wpisów to Twoja jest .Naprawdę jesteś tępa .Juz kilka wpisów jest od Wiolecie , przez Ciebie 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jad leci jej z pyska bo wiolety to ładne temperametne kobiety pewnie mężuś ja zostawił a że jest tłusta i obleśna to siedzi na temacie dzień cały i się pociesza ha ha ha ha aha 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Tak, bo uroda i temperament jest zależny od posiadanego imieniapechowiec.gif jestes strasznie tepa, ten sam poziom co autorpechowiec.gif 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Najwidocznej jest zależne skoro taka zawiść na te imiona a kobiety sa bardzo zazdrosne tak wiec Wiolki Jolki sa nienawidzine przez grube Aneczki i Kasieńki ;0 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wiolcie to były zawsze obszczymury z bloku najgorzej uczace się zdziry które ledwo ledwo maturę zrobiły i bachora od razu jakiemuś przeszczepowi żeby mieć męza a potem dostały kopa w zad . Jole szkoda gadać liżace się po krzakach dzifki tandeciary. Angeliki blond tlenione matolice z dyskoteki 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość A ty tępaku masz zawiść do anek i kasiek asiek bo są ładne i temperamentne seksowne i pożadane, co za tępota i sam swoją argumentacją pocałowałeś się w tyłek. Wypad tłuku smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dobra ripsta na pewno nie napisała tego jOla Wiola Angela bo to matolice tępe 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Gość 17.24 oraz Autorka won do szkoły , matoły .Bo pisać poprawnie nie potraficie 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Pewnie mają na imię Wiola , Jola itp .Same o sobie założyły temat kretynki 12

Gość gość
to teraz modne imiona tłumoki

Gość gość
To zawsze były modne imiona wśród patologii

Gość gość
Wiolcie to były zawsze obszczymury z bloku najgorzej uczace się zdziry które ledwo ledwo maturę zrobiły i bachora od razu jakiemuś przeszczepowi żeby mieć męza a potem dostały kopa w zad . Jole szkoda gadać liżace się po krzakach dzifki tandeciary. Angeliki blond tlenione matolice z dyskoteki 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość A ty tępaku masz zawiść do anek i kasiek asiek bo są ładne i temperamentne seksowne i pożadane, co za tępota i sam swoją argumentacją pocałowałeś męza dostają kopa 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Naprawdę śmiech mnie ogarnia , co jeszcze wymyślicie bezmózgie debilki 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Zapewne nikt jej (jego) nie zostawił. Tematy o imionach to najlepszy wabik na spiny forumowe, aż dziwię się, że jeszcze komuś chce się brać w tym udział, ale nie powiem.. Mimo, że jestem obserwatorem to dobrze się bawię hehehehe 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Świetna zabawa! I coś w tym jest Każda Wiola jaką znam to l*******g chlamydia i kiła jej miła Jole też dobre Andżele mają przynajmniej trochę wstydu ale też lubią to 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość A czemu sama kretynko podbijasz sobie temat , połowa wpisów to Twoja jest .Naprawdę jesteś tępa .Juz kilka wpisów jest od Wiolecie , przez Ciebie 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jad leci jej z pyska bo wiolety to ładne temperametne kobiety pewnie mężuś ja zostawił a że jest tłusta i obleśna to siedzi na temacie dzień cały i się pociesza ha ha ha ha aha 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Tak, bo uroda i temperament jest zależny od posiadanego imieniapechowiec.gif jestes strasznie tepa, ten sam poziom co autorpechowiec.gif 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Najwidocznej jest zależne skoro taka zawiść na te imiona a kobiety sa bardzo zazdrosne tak wiec Wiolki Jolki sa nienawidzine przez grube Aneczki i Kasieńki ;0 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wiolcie to były zawsze obszczymury z bloku najgorzej uczace się zdziry które ledwo ledwo maturę zrobiły i bachora od razu jakiemuś przeszczepowi żeby mieć męza a potem dostały kopa w zad . Jole szkoda gadać liżace się po krzakach dzifki tandeciary. Angeliki blond tlenione matolice z dyskoteki 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość A ty tępaku masz zawiść do anek i kasiek asiek bo są ładne i temperamentne seksowne i pożadane, co za tępota i sam swoją argumentacją pocałowałeś się w tyłek. Wypad tłuku smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dobra ripsta na pewno nie napisała tego jOla Wiola Angela bo to matolice tępe 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Gość 17.24 oraz Autorka won do szkoły , matoły .Bo pisać poprawnie nie potraficie 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Pewnie mają na imię Wiola , Jola itp .Same o sobie założyły temat kretynki 12 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość to teraz modne imiona tłumoki 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość To zawsze były modne imiona wśród patologii

Gość gość
Naprawdę śmiech mnie ogarnia , co jeszcze wymyślicie bezmózgie debilki 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Zapewne nikt jej (jego) nie zostawił. Tematy o imionach to najlepszy wabik na spiny forumowe, aż dziwię się, że jeszcze komuś chce się brać w tym udział, ale nie powiem.. Mimo, że jestem obserwatorem to dobrze się bawię hehehehe 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Świetna zabawa! I coś w tym jest Każda Wiola jaką znam to l*******g chlamydia i kiła jej miła Jole też dobre Andżele mają przynajmniej trochę wstydu ale też lubią to 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość A czemu sama kretynko podbijasz sobie temat , połowa wpisów to Twoja jest .Naprawdę jesteś tępa .Juz kilka wpisów jest od Wiolecie , przez Ciebie 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jad leci jej z pyska bo wiolety to ładne temperametne kobiety pewnie mężuś ja zostawił a że jest tłusta i obleśna to siedzi na temacie dzień cały i się pociesza ha ha ha ha aha 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość

Gość gość
Wiolcie to były zawsze obszczymury z bloku najgorzej uczace się zdziry które ledwo ledwo maturę zrobiły i bachora od razu jakiemuś przeszczepowi żeby mieć męza a potem dostały kopa w zad . Jole szkoda gadać liżace się po krzakach dzifki tandeciary. Angeliki blond tlenione matolice z dyskoteki 100% prawdy

Gość gość
Mam na imię Wioletta i nie wale sie analnie.Nie mam sieczki w glowie i jestem normalna.

Gość gość
!00% true to dzifki

Gość gość
True srue jak dzieci k***a .Spójrzcie na siebie klimaksiary

Gość gość
Prawda! Angele- menele najgorsze i szmaciska!

Gość gość
true