Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staranie się dla brzydkiej

Facet nie jest jeleniem , dla brzydkiej nie będzie harował

Polecane posty

Gość Staranie się dla brzydkiej

Nawet bardzo brzydki facet nie będzie harował jak osioł, żeby brzydkiej kobiecie zapewnić żywot księżniczki. Jasne, że brzydkie kobiety też chcą mieć rodzinę i męża, ale im zostają brzydcy i biedni. Facet brzydki, ale zaradny bez problemu znajdzie sobie atrakcyjną kobietę.

Gość gość
Nie prawda ładne szukaja przystojnych i zaradnych .

Ja myślę, że to powinno działaś w przypadku każdej kobiety. Nie wiem dlaczego jakiemuś człowiekowi ze względu na płeć, rasę, orientację seksualną czy wyznanie miałoby się coś z góry należeć.

Ale zaradny to sobie przekalkuluje czy aby nie taniej będzie mu skoczyć raz na jakiś czas do burdelu niż utrzymywać zblazowaną damulkę.

Gość gość
Tyle ze znam kilka takich zaradnych co by mogli isc do burdelu , mmoja znajoma jest brzydka z twarzy i ma nadwage i była z facetem dla kasy i ten facet wyzywał sie po niej sprawiało mu t przyjemnosc ze moze sie po kims wyzyć . Chodziaz mógłby isc do burdelu i miec ładna na jakis , ale wolał brzyduli kupowac lody itd . Ale to dlateho bo to zasdrosnik i sprawiało mu to chyba satysfakcje ze nikt takiej brzyduli nie chce i jest tylko jego .

Gość dead brain 666
Karlica szuka karła! Dla wysokiego policjanta wszyscy są karłami! Nawet karłowaci mafiozi, których podsłuchają i pozamykają i pieniądze wszystkie zarobione z pieniędzy ćpunów zabiorą!

Gość gość
A co Ci po związku z atrakcyjną kobietą mając świadomość, że nie obchodzisz ją Ty, tylko Twoja kasa! jak się skończy to kopnie Cie w tyłek. Poza tym nie sądzę,żeby brzydal nawet niezależny finansowo miał szanse u atrakcyjnej kobiety.

Generalnie ja uważam, że kobieta która jest z facetem dla kasy to taki rodzaj zakontraktowanej d****** Ja na miejscu takiego faceta w żaden inny sposób bym jej nie traktował - płacę to wymagam.