Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogadajmy o dupie marynie

Polecane posty

Gość gość

mam dosc tematow "kocham go a on kocha swoja zmarla zone" "mam problem z facetem" ciezkie to co piszecie! a mysle ze jak sie pogada o d***e marynie to czasmi czlowiek sie bardziej luzuje niz jak wygada sie jaki ma problem ;P

Gość gość
gdzies Cie juz dzis czytałam w ciagu dnia :P dobrze gadasz..:) a co wiesz o d***e ?:> bo dupa jakby nie bylo to temat rzeka ;)

Heh, dzięki. x x A co do d**y - to taka wielofunkcyjna część ciała. Można w nią kopać, klepać, na niej siadać i się na nią przewracać.

Gość gość
Dupa ludzkość raju pozbawiła Dupa na jabłko Adama skusiła Dupa już nie raz królów mianowała Dupa ich także detronizowała Dupa rządzi, Dupa bryluje Dupa losami świata kieruje I stąd się bierze, ten wiekowy chorał Co brzmi jak wiekowy morał: Człowiek się rodzi – z D**y wychodzi, Człowiek się żeni – na D**ę wchodzi, Człowiek umiera – na D***e leży, Wszystko na świecie od D**Y zależy!!! Dupa dziewczęta wyprowadza z nędzy, Dupa największą patronką pieniędzy, Dupa po latach w banku je gromadzi Dupa frajerów do ślubu prowadzi Człowiek się rodzi – z D**y wychodzi, Człowiek się żeni – na D**ę wchodzi, Człowiek umiera – na D***e leży, Wszystko na świecie od D**Y zależy!!! :D bo i taka prawda :)

A wiesz, że sa 3 rodzaje facetów? Jednych kręci właśnie dupa, drugich cycki, a trzecich nogi. Oczywiście to modelowe grupy, bo każdy jest połączeniem tych 3

Gość gość
oczywiscie :) spotkałam sie z takimi :) ostatni moj facet byl nastawiony na d**e dupa była najwazniejsza :D z cyckolubem tez sie kiedys spotkałam ale z takim co nogi go kreca to nie a sa jeszcze tacy ktorych kreca stopy kazdego kreci co innego a Ciebie co kreci ?:P

No stopy to już raczej fetysz - takich ludzi nie ma zbyt wiele. Mnie chyba najbardziej kręcą właśnie pośladki, ale nie powiem że nie lubię piersi czy nóg. Jakbym miał ustalić kolejność to 1) pośladki 2) cycki 3) nogi

Gość FRY321
O d***e marynie czy o d***e Maryny?

Gość gość
a u mnie,wiecie zimno się zrobiło,chyba popada,a ja mam pranie na podwórzu...idźcie za mnie pozbierać,a ja sobie kolację zjem:)

Gość gość
gdzies widziałam ostatnio takie zdjecie tak jak dzieci zostawiasz w sklepie w tych kolorowych kulkach ze zakupy z facetem nie musza byc szybkie tylko kobieta zostawia go w takiej cyckolandii :D to Ci powiem pomysl niezły;) powiem tak jesli chodzi o te trzy rzeczy to jesli posladki ma takie se zajmujesz sie cycuszkami jesli cycki tez nie sa takie jakie powinny tzn w miare podobajace sie to jeszcze sa nogi zawsze zostaje osobowosc:P a jesli to zawiedzie to moze chociaz dobrze potrafi zrobic ;) a z czego wynika Twoim zdaniem seksownosc kobiet ? od czego to zalezy :) tak z meskiego punktu widzenia :)

Gość gość
moze byc o d***e marynie moze byc o d***e Maryny :D o czym tam chcecie :) pada pada ale jest dobrze :) wiosna zagosciła na dobre a od stycznia juz słucham Grechuty-Wiosna :D

Większośc facetów to zwrokowcy, w tym i ja. A seksowność kobiety zależy od jej wyglądu

Gość FRY321
A dla mnie facet powinien mieć grube uda.To jest numer jeden.Chudzielce mnie nie kręcą.To tak tylko z optycznego punktu widzenia.

Gość gość
dobra to co urzeka na pierwszy rzut oka takiego wzrokowca :) jakie lubisz babki? :)

Gość gość
a ile masz wzrostu ?:P

Gość gość
Jeśli d@upa duza i mieciutka to przyłączam się do dyskusji:p Dareios długo Cię chyba na forume nie było co???

Wiesz, mógłbym pisać różne rzeczy, że pośladki, że piersi, że włosy, że twarz, ale tak naprawdę trudno powiedzieć bo to zależy od kobiety. Wg badań większość facetów w pierwszej chwili patrzy na twarz, nawet jezeli sobie później z tego nie zdaje sprawy. Generalnie trudno powiedzieć co urzeka, myślę, że odbiór kobiety jako całości musi być pozytywny aby można było powiedzieć że mi sie podoba

Gość gość
moze byc duza i mieciutka pogadajmy o d****h cyckach i o czymkolwiek :)

Gość gość
A mnie mimo wszystko w kobiecie bardziej pociąga szczery uśmiech polot inteligencja dobry humor, a duża i miękka pupa jest na drugim miejscu:p na trzecim piersi symetrycznie do pupy:p

Polot, inteligencja, tak, ale jednak zanim to poznasz to wcześniej bazujesz na tym co widzisz

Gość gość
tak tak tak sobie to tłumacz :P inteligencja jak ma fajna pupke mieciutka symetryczna z cycuszkami i dobrze ciagnie to przez jakis czas moze byc fajnie :) prawda ?:P

A jakie lubię babki? Jezeli mam opisać swój typ to preferuję brunetki, nie za chude, lubię kształtny biust, wypukłe pośladki, najlepiej długowłose.

Gość FRY321
Ja zmierzylam ,mam45 w udzie.65 dla faceta,nie wiem ile to jest.Mężczyźni to wzrokowy,ale kobiety tez.Przy pierwszym kontakcie liczy się tylko wygląd,ale pozostałe minuty czy sekundy dają dużo do myślenia.Człowiek wie czy chce się dalej zadawać z dana osoba,czyt tez nie.

Gość FRY321
Jeszcze jedno.Co innego widzieć zdjęcie danej osoby a co innego spotkać ja na żywca.Dopełnieniem staje się glos,mimika i sposób bycia.Można się nieźle zdziwic.

Gość FRY321
Tez kiedyś cwiczylam.Dawne czasy.No i byłam pełniejsza.Teraz zzera mnie stres i to i figura zmizerniala.Ech.