Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagły wzrost owłosienia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam dość nietypowy problem. Kilka miesięcy temu złamałam dość poważnie nogę, musiałam przejść operacje zespolenia kości śrubami. Od tego momentu na nodze operowanej zauważyłam, że włoski zaczęły mi rosnąć dużo szybciej oraz gęściej w porównaniu do nogi zdrowej. Włoski pojawiły się również na palcach operowanej nogi. Tempo wzrostu włosków jest tak szybkie, że pojawiają się one już niecały dzień po ogoleniu. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Jak ktoś ma pojęcie czym to jest spowodowane i czy z czasem ustanie to bardzo proszę o odpowiedzi. Z góry dziękuję :)

Gość gość
Błagam, pomóżcie...

Gość dorotka44
Hej. Na piękne i długie włosy, a także mocne i zdrowe paznokcie Polecam pure collagen firmy Noblemedica.pl

Gość gość
No toś jej Dorotko, świetnie doradziła. :D Genialne. :D

Gość gość
Tez jest jakiś pomysł...na zdrową nogę wyleję coś na porost włosów, to chociaż równo będzie :p A tak serio, to dalej liczę na jakieś poważne odp, chociaż temat może wydawać się dość śmieszny ;)

może to tylko czasowy problem? dziwne, żeby włoski pojawiały się tylko na 1 nodze. Może operacja w jakiś sposób pobudził mieszki włosowe. A może powodem jest to, że przez długi czas (zapewne) nie goliłaś złamanej nogi i włoski mogły spokojnie rosnąć i dzięki temu teraz są mocniejsze i bujniejsze. Spróbuj kremów do depilacji lub depilacji woskiem. Po pewnym czasie wszystko powinno się ustabilizować.

Gość gość
OliwkaM85 dziękuję bardzo za odpowiedź. :) Może faktycznie przyczyną jest to, że włoski na jednej nodze nie były przez jakiś czas golone...