Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tutaj wpisujemy imiona, które wg nas sa ok i NIE kojarza nam sie z patologia

Polecane posty

Gość gość

ciekawa jestem waszych wpisow, bo z tego, co tu czyta, to Nikola zle, Antek zle, Igor zle, Hania zle..

Gość gość
Barbara, najwspanialsze, ponadczasowe, uniwersalne, na całym świecie rozpoznawalne :)

Gość gość
mam w nosi co ktos mysli i sama nie krytykuje niczyich imion, ale najbardziej lubie pospolite: Anna Karolina Marta Ewa Emilia Kinga Piotr Tomasz Jakub Marcin i kilka innych, sa bezpretensjonalne i znane praktycznie w kazdym miejscu

Gość gość
Iza, Izabela piękne

Gość gość
Oj, wychodzisz z założenia, że znajdziesz imię, które wszystkim się będzie podobało. A takich nie ma. A patologią tu jest wiele rzeczy nazywanych. Wg mnie Igor nie jest patologią. Patologia to dać imię typy Jessica czy Andżelika czy Brajan. A piękne imiona dla mnie to takie klasyczne, jak Piotr, Artur, Mateusz, Krzysztof, Adam, Wojciech i wiele wiele innych.

Gość gość
Nie każde imię niekojarzące się z patologią jest ok.

Gość madelkaaa
Jassica ♥

Gość madelkaaa
Fabian ♥

Gość gość
mi sie Izabela nie podoba, a juz jak mamuska wola do niej Bela, badz Bella to mi sie smiac chce, niby ze taka bella jest jej corka, ostatnio wlasnie wsrod biedy zauwazylam mode na imie Izabela i zdrabianie na Bella albo jeszcze lepsze jak taka dziewczynka mowi, ze ma na imie Bella, i tak akcentuje jakby niewiadomo jaka Bella byla.....

Gość gość
najfajniejsze sa te proste z tradycja: Anna, Marta, Magdalena, Katarzyna badz dla chlopca Wojciech, Michal, Piotr Pawel itp

Gość gość
znałam w swoim życiu sporo Izabel, w tym moją kuzynkę i w życiu nie słyszałam zeby ktoś na którąs z nich zawołał: "bella". ah te forumowe mitomanki lubia sobie stwarzac historie po to tylko zeby kogos gnojem obrzucic.

Gość gość
Jak gosc z 00:07 Tradycyjne klssyczne eleganckie. A imie Anna jest naaaaj:-)

Gość gość
Dla mnie patologią jest nagminne nadużywanie słowa patologia. Serio, już mi się odbija tym słowem.