Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie implantacyjne czy okres?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam maly problem.. Okres spoznia mi sie 7 dni. 42 dc. Robilam test trzy dni po terminie miesiaczki, ktora nie przyszla i wyszedl negatywny. Od 5 dni mierze temperature w pochwie i nie spada ona ponizej 37 stopni. Dzis z rana 37.2, a teraz 37.4. Rowniez temperatura ciala waha sie w granicach 36.6-37.2 wczoraj 37, dzis 36.9 w poprzednich dniach podobnie. Nie pamietam dokladnie. W ciagu calego tego tygodnia odczuwalam klucia w podbrzuszu raz na jakis czas, a od trzech dni boli mnie brzuch jak na okres. Piersi wczoraj bolaly przy najmniejszym dotyku, za to dzisiaj w ogole nie bola.. Do tego bol i zawroty glowy, mdlosci (czasami) zwlaszcza na wieczor. Czuje sie jakbym miala grype. Ale dzis ok godz 16 zaczelam plamic. Jest to brazowa wydzielina ze sluzem. Czasem rozowa. Nie mam pojecia co to jest. Czy mozliwe jest to, ze to plamienie implatancyjne? Nie ma tego duzo, poniewaz dzis na wkladce od godz 16 jest zaledwie malenka kropka. A moje plamienia zawsze wygladaly inaczej a piersi przy okresie zawsze bolaly intensywnie, no i zaraz po plamieniach okres. A tutaj dalej nic. Teraz brzuch przestal mnie bolec, plamienie chyba ustepuje. Dodam, ze mam bardzo dlugie cykle (35 dni) czy z tego wzgledu 3 dni po terminie to za wczesnie na zrobienie testu? (z moich obliczen wynika, ze mogl to byc koniec 3 tygodnia, lub poczatek 4) Bardzo prosze o szybka odpowiedz. Pozdrawiam :))

Gość gość
Dzis takze odczuwalam tak jakby laskotanie w lewym jajniku.

Gość gość
doszlo takze czeste oddawanie moczu.

Gość gość
a w 2 zdaniach nie umiesz? nie chce mi sie nawet czytac polowy, ja pierdziele...

Gość gość
Nie, nie da sie wyjasnic tego w dwoch zdaniach, a jesli jestes czlowieczku za glupi na to aby przeczytac kilka zdan to sie nie wypowiadaj? Bo najprawdopodobniej nie masz pojecia nawet o tym co to znaczy okres. Dziekuje, do widzenia.

Gość gość
mam doskonale pojecie co znaczy okres, ty jednak najzwyczajniej w swiecie nie masz pojecia o wlasnej fizjologii a to juz powod do wstydu jesli jestes na tyle duza ze umiesz czytac****isac, idz sie doucz zamiast zameczac ludzi elaboratami :/