Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma mia56565

Drogie Polaczki

Polecane posty

Gość mamma mia56565

Nie wiem dlaczego, ale zdecydowana wiekszosc wypowiadajacych sie tutaj sama sobie robi problemy. Zadręczają sie niepotrzebnymi myslami, jakby w ogole nie mieli kontroli nad tym. Rzeczywiscie takie słabeusze z was, że nie potraficie wziąć sie w garść? Zawładnąć swoim życiem? Świadomie decydować i myśleć? Czy takie problemy keidys sie skończą? I nie mówcie mi, że czasami to sie nie da tak prosto, bo da sie, KAŻDY problem mozna jakos rozwiązać. Zacznijcie myslec pozytywnie, a zaczniecie dostrzegac mnóstwo pozytywnych rzeczy wokół siebie, nic juz nie bedzie problemem nie do pokonania. Nie na wszystko mamy wpływ, ale jeśli zrobiłeś/aś już WSZYSTKO co mogłeś/aś to po dalej brnąć w bagno?

Gość gość
a co chodzi ? :o

Gość gość
tez masz problem, jak widze, nie truj d**y :D

Gość mamma mia56565
No tak, jescze trzeba zrozumiec... zapomnialam, sory ;)

Gość gość
sama chyba masz problem ze sobą , skoro tutaj piszesz

Gość mamma mia56565
wręcz przeciwnie - od dłuuuuuugiego czasu czuje sie znakomicie ;) taka prosta recepta na szczescie, ale po co to komu, lepiej znowu zalozyc temat o tym, ze zrobilam test wyszedl negatywnie czy jestem w ciazy.... albo jakies jescze wieksze bzdury, ale jaki pan taki kram ;)

Gość gość
Autorko, gdyby nie ta "nieszczęśliwa większość", to Kafe forum by padło i umarło śmiercią naturalną. Nawet gdy komuś poradzisz dobrze, trzymasz kciuki, starasz się dodać otuchy to większość ma to dzieś. Lubią narzekać i cuż.... taka jest poniektórych mentalność :-)