Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka topikuu

do tych którzy muszą wziąć lub mają kredyt hipoteczny

Polecane posty

Gość gość
domek za 80tys euro w dużym mieście??? w dużym mieście domek kosztuje prawie 1mln zł, wiem bo w takim mieście mieszkam i szukam domu.... a co do kredytu to nie rozumiecie, że za 20lat rata w kwocie 1200zł będzie wartości 300zł na dzisiejsze pieniądze? co roku podnosi się najniższa krajowa i średnia krajowa, za 20 lat będę zarabiać nie 7tys a 14tys i te 1200zł to będzie jak wyjście na obiad do lepszej knajpy.

Gość gość
ta, uważaj, rata sie zmienia przecież, zwróć uwage z czego sie składa oprocentowanie kredytu, poza tym nikt nie wie jak zmieni sie sytuacja gospodarcza i może być zupełnie odwrotnie niż piszesz

Gość gość
nasi rodzice też brali mieszkania na kredyt :)

Gość gość
tez mnie rozsmieszyl ten domek w duzym miescie za 80 EUR (320 000) w duzym miescie:))))!!!!!!!!!!! buehaha w duzym miescie (Warszawie) domek w dobrej dzielnicy kosztuje kilka milionow, a slabej milion minimum w duzym miescie kawalerki sa za 320 tys! zal:)

Gość gość
ale te 80tys euro oprócz domku jeszcze na biznes wystarczyło :), poza tym gdy 2 ludzi mieszka i pracuje zagranicą a nie ma dzieci może zaoszczędzić znacznie więcej...mój znajomy utrzymywał 4 osobową rodzinę - sam pracował i odłożył w kilka lat 280tys zł, a nie zarabiał niewiadomo ile