Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowana123

Który kolor wózka dla dziewczynki wybrać? Asia czy Africa?

Polecane posty

Gość Niezdecydowana123

Witajcie drogie kafeterianki! Mam mały problem.. Otóż nie wiem który kolor wybrać.. podobają mi się w sumie oba. Wiemy że na 100% będzie to dziewczynka. Jestem zdecydowana na x landera xa. Tak jak w nicku jestem bardzo niezdecydowana (chyba we wszystkich dziedzinach :() i liczę na waszw szczere opinie...

Gość gość
Ja bym x landera nie kupowala:/ beznadziejna kolorystyka i wogole tantetny wozek

Gość gość
o u mnie na osiedlu co druga ma xlandera :D widzę jak w parku spacerują. Jakbym miała wybierać to Asia.

Gość Niezdecydowana123
Ja nie prosiłam o opinie na temat samego wózka a jego koloru. Jestem na ten zdecydowana i zdania nie zmienię. Mnie też chyba jednak bardziej ten Asia sie podoba, tylko boje się zeby nie był zbyt różowy..

Gość gość
ten Africa jakiś taki mdły.

Gość gość
Asia! Wozek calkiem fajny.

Gość gość
ja kupiłam xlandera chyba z 2012,masakra jakaś spacerówka nie rozkłada się do pionu,dziecko siedzi przekrzywione,porazka te wózki

Gość gość
ja bym w ogóle wzięła zielony a z tych dwóch to asia.

Gość gość
ja mam xlandera move Africa ;)

Gość gość
mam xa i sobie chwalę zdanie kafeterianek na temat tego wózka już poznałam :D Weź Asia ;)

Gość gość
Dla mnie byloby szkoda na rozowy wozek poniewaz planuje drugie wiec moze byc drugi chlopak i wtedy znowu wydatek na wozek.bez sensu

Gość Niezdecydowana123
A to jest moje drugie dziecko i więcej nie planuje. Do synka miałam Implast bolder, i to była porażka.. X landera ma sąsiadka i chwali. Więc chyba jednak na ten różowy się zdecyduje.. zresztą wydaje mi się że to taka bardziej fuksja jest... Co do innych wózków.. Quinny tez sie do pionu nie rozkłada, mnie wizualnie się nie podoba, to samo Mutsy.

Gość gość
Wedlug mnie wszystkie wozki z malymi skretnymi kolami sa paskudne

Gość Niezdecydowana123
A jak Ci się ten move sprawuje? Mnie on jakoś tak wizualnie sie nie podoba.. Nie wiem, wygląda na taki rozjechany.. a może to na zdjęciach tylko tak?

Gość Niezdecydowana123
Ale kurcze, zrozumcie że ja nie pytam o to czy kupić TEN wózek tylko o jego kolor.

Gość gość
No to co i tak wszystkie x landery sa brzydkie

Gość gość
xmowe sprawuje mi się ok, nie jest to wózek idealny, ale nie mam dużych zastrzeżeń, mamy mocno rozwalone drogi i te duże koła się dobrze sprawdzają :). Ja nie widziałam nigdy wózka xlander w kolorze jak my mamy :D. No ale już z niego wychodzimy, dziecko ma 1,5 roku ;), bo przerzucamy się na mclarena.

Gość gość
Ja dla dziewczynki mam xlandera x-s africa :) morelowo czarny z szarymi wstawkami, jest super:)

Gość gość
my mamy chłopca i mamy pomarańczowy czyli Africa, nie ma znaczenia jaka płeć, to kolor uniwersalny :P

Gość gość
Ja mam Africa i ten kolor mi się bardziej podoba. Jest trochę mniej oklepany i banalny. Lepiej też się prezentuje na żywo.

Gość Niezdecydowana123
Do mam które mają kolor Africa: Czy on jest taki mega pomaranczowy czy taki koralowo-brzoskwiniowy? niestety, nie mam możliwości obejrzec go na żywo więc pozostaje internet..

Gość gość
Ja mam dla córki Europę. Szary a w słońcu wchodzi w fiolet.

Gość gość
Nie jest oczojebnie pomaranczowy, tylko taki raczej pastelowo pomarańczowy, bliżej mu do korala, ale to nie ten kolor.

Gość gość
paskuda :(

Gość jolpoaaa
zależy co dla kogo znaczy mega pomarańczowy ;), dla mnie jest jakiś odblaskowy, ale fakt konkretny i jak możesz na zdjęciach zobaczyć, to tylko cześć jest pomarańczowa reszta szara i czarna. na początku chciałam zielony, ale ten to dopiero był odblaskowy, więc padło na pomarańczowy...mi się takie tylko ciemne wózki, szarości nie podobają, takie smutne są...

Gość gość
Już odchodząc od tego, że wózek wg mnie beznadziejny (małe przednie koła, w dodatku skrętne, gondola mocowana w 1 miejscy, zamiast w 2, sztywna itp- ale to Twój wybór), to kolory paskudne! Na prawdę Wam się coś takiego podoba? Lubicie paradować z wózkami w różach w odcieniu Barbie, fuksjach, pomarańczach, koralach, brzoskwiniach i innych tego typu kolorach?? Już nie wspomnę o tym, że facet z takim wózkiem wygląda śmiesznie. No cóż.. moim zdaniem wszelkie wózki w tych odcieniach to obciach i tragedia. Jeszcze jak sobie wyobrażę do tego dziewczynkę ubraną całą w różach. Ostatnio tutaj jedna matka reklamowała wózek, który sprzedawała na allegro (fuksja z grafitem.. do tego niektóre wypatrzyły różową kurtkę dla matki i pełno różowych ubranek, nawet kanapę czy coś), to zostala skrytykowna za ten kolor. Więc jak chcesz potem wózek sprzedać bez problemów to postaw na jakieś odcienie bardziej neutralne (beżowy, seledynowy, jasno zielony itp.)

Gość jolpoaaa
no najlepiej to kup sobie grobowo czarny i ubierz dziecko na czarno, no wtedy super styl i smak, a i nie zapomnij o długiej czarnej jasionce dla siebie :D

Gość jolpoaaa
podoba mi się kolor pomarańczowy, bo jest optymistyczny, lubię żywe kolorki, co nie znaczy, że jest jakiś niegustowny, a nie jakieś smęty szare, moje dziecko chodzi ubrane w różnych kolorach, poza tym jakbyś nie wiedziała, nie ma często pełnej gamy kolorów w jakimś konkretnym modelu wozka :P

Gość jolpoaaa
czym się różni kolor jasno zielony od pomarańczowego to nie wiem, tak samo mniej standardowe :D, wymyślasz na siłę...

Gość gość
Autorko Asia:). Co prawda nie mam Xlandera, tylko Tako, a wózek szaro-różowy(fuksja). Jestem bardzo zadowolona ;).