Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowana123

Który kolor wózka dla dziewczynki wybrać? Asia czy Africa?

Polecane posty

Gość gość
kolor wozka to trzeba samewmu no osobiste to no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Oj czepiasz się.. nie mówię, że musi zaraz być czarny, czy czarno szary. Ale jest mnóstwo kolorów, które są żywe, mają pewną "energię", ale jednocześnie nie mają nic wspólnego z odcieniami różu, czerwieni czy pomarańczowego. Tak jak pisałam: beże, zielenie, fiolety, niebieskie, chabrowe, seledynowe, groszkowe.. już liliowy lepszy. Oczywiście, że wiem, że wiele firm nie ma wszystkich kolorów.. no ale.. na prawdę podobają się Wam takie wózki jak dla małej dziewczynki do zabawy?

Gość gość
fioletowy lepszy niż różowy, to też kolor dla dziewczynek :D, dziewczyno nie wymyślaj, każdy sobie wybiera jaki chce!!! :D

Gość gość
Tak podobają nam się takie kolory, jakieś pytania jeszcze? :D

Gość gość
Zależy jaki fioletowy! ;) Niektóre odcienie są ładne i neutralne. _ ps. ostatnio w przychodni spotkałam jakiegoś ojca z córką.. Pani szatniarka pyta się go czy córka czy syn. A on, biedny, trochę zawstydzony, patrzy na swój różowy wózek (taki jasny odcień), i mówi.. widzi pani po wózku. To dziewczynka. Teściowa i żona się uparły na ten kolor, nie miałem nic do powiedzenia. Nie udało mi się ich namówić na normalny kolor. Wywalczyłem chociaż, żeby ubranka były bez Hello Kity. Nie róbcie tego facetom. Oni nie mają ochoty pchać różowego wózka! ;)

Gość gość
Wózek jest dla dziecka, nie dla ojca. Widocznie facet z jakimiś kompleksamj skoro mu ten róż wadził.

Gość gość
E tam.. z kompleksami. Ja też bym tego swojemu mężowi, ani dziecku nie zrobiła. Moje dziecko nie jeździło by w różowym, koralowym wózku. I moim zdaniem to nie facet ma kompleksy, że mu trochę głupio chodzić z różowym wózkiem. To właśnie kobiety są jakieś dziecinne, że wózek kupują różowy, fotelik samochodowy różowy, buciki dla dziecka różowe.. i jeszcze pościel, i masę ubranek. Czyli to nie tak coś z kobietami jest, które chyba chcą być małymi dziewczynkami, a nie z ojcami. dobra.. Wasza sprawa. Wasze dzieci, Wasze wózki. :) Mnie zawsze śmieszą takie zestawy, gdzie wszystko różowe.. albo gorzej: koralowy/pomarańczowy/czerwony wózek i do tego dziecko ubrane w różowe ciuszki, czyli kompletnie to się gryzie. Moja opinia, moje zdanie. Macie prawo się nie zgadzać. Już napisałam wszystko, co chciałam. :)

Gość gość
A kto mówi o ubieraniu dziecko na różowo plus różowy wózek? :D Tu jest mowa tylko o kolorach wózka...już nie dorabiaj sztucznej ideologii, pani gustowna, bo w ciemnych kolorach :D

Gość gość
facet z mega kompleksami, pewnie dla chłopca kupi moro żeby się odgryźć :D

Gość gość
Nigdy bym nie kupila rozowego wozka.

Gość Niezdecydowana123
Na litość boską! Dlaczego tak kategoryzujecie! Jak różowe=barbie. Ja lubię żywe kolory, podobają mi się te dwa, a ten model zbyt dużego wyboru nie proponuje. Owszem, bede miała córeczkę, ale nie zamierzam ubierać jej całej w "słitaśno różowiótkie" ubranka.... No błagam.. ps mój M zawsze twierdził, że prawdziwy facet różu się nie boi, co więcej jemu podoba się róż i nawet, sam ma kilka ubrań w tym kolorze....