Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweleenna084

Mąż chce żebym dała mu lanie

Polecane posty

Gość eweleenna084

No właśnie. Nie chodzi o jakieś erotyczne zagrywki czy fetysze, ale o prawdziwe lanie za karę. Mój mąż jest strasznym bałaganiarzem, za dużo pije, nie umie robić racjonalnych zakupów- wyda wszystko co ma przy sobie, nie chce nic robić w domu i ma głupie pomysły przez które są problemy. Wcześniej taki nie był. Wszystko jest na mojej głowie. Wygarnęłam mu i powiedziałam że albo się zmieni, albo ja odchodzę, że dłużej tak nie wytrzymam. On bardzo przepraszał, obiecywał że się zmieni, zapewniał że mnie kocha. Ja też go kocham, ale samą miłością nie da się żyć. Wyznał mi że zawsze miał problemy z utrzymaniem się w ryzach, ale wcześniej jego matka stawiała go do pionu przy pomocy rózgi i przez jakiś czas się pilnował. Powiedział, że gdy razem zamieszkaliśmy to starał się jak mógł, udało mu się wytrzymać ponad dwa lata, ale ponieważ nie czuł nad sobą groźby żadnych konsekwencji to w końcu coś w nim pękło i doprowadziło to do obecnej sytuacji. Zaproponował mi żebym ja, tak jak kiedyś jego matka, dawała mu solidne lanie za każde przewinienie. Chciał żeby spisać dla niego zasady i obowiązki do których ma się stosować. Muszę przyznać że byłam w szoku. Powiedziałam że muszę to wszystko dobrze przemyśleć. Sama nie wiem co robić. Może któraś z was była w podobnej sytuacji, lub ma jakiś sensowny pomysł. Z góry dziękuję

Gość gość
bij go drutem kolczastym, na każdej budowie znajdziesz

Gość gość
ewele,chyba o muldanie Ci chodzi a nie o mulanie

Gość eweleenna084
Drutem to może nie, bo to rani skórę do krwi. A poza tym jak wychodziłam za mąż to liczyłam że będę miała w nim wsparcie, a tu takie coś.

Gość gość
Ty chyba żartujesz. Jakie lanie?? Do dobrego psychologa sie wybierzcie, a nie takie coś!

Gość gość
Gościu z 08:42, tu żaden psycholog ani psychoanalityk nie pomoże. Jeżeli facet od małego był ciągnięty rózgą po tyłku i nic innego nie dawało efektów, to teraz jest już za późno. Autorka moż albo go zostawić, albo lać tak żeby chodził jak w zegarku. Trzeciej opcji nie ma.

Gość eweleenna084
Może masz rację. Możliwe że jednak psycholog był by w stanie pomóc. Muszę spróbować coś zrobić, bo nasz związek się rozpada.

Gość gość
A ja bym mu wlała, i to na prawdę porządnie.sama pamiętam jak dostałam nie raz od matki to od razu chęci do nauki i do życia nabierałam.

Gość eweleenna084
Wiem, sama nie raz dostałam lanie, ale jako dziecko. Natomiast my jesteśmy dorosłymi ludźmi, a on miał być mężczyzną. Troche to wszystko nie tak.

Gość eweleenna084
Mąż zadzwonił i powiedział, że jestem głupia bo jemu chodziło o lanie ale na głowe. Rozumiecie? Chce abym mu nasikała na ten jego głupi łeb. Jestem załamana. Chłop się naoglądał glupot w necie i mu odwala. Za chwilę zażąda abym mu walneła kupsko na klatę. Chyba się to skończy rozwodem. :(

Gość gość
jakbym kochala mezczyzne i okazalaby sie ze ma taka dziwna perwersje to bym to dla niego zrobila i dolaczylabym brutalny seks na koniec, taki po ktorym ma sie wyrzuty sumienia, takie rzeczy lacza ludzi, zblizaja ich do siebie. okrutne ale prawdziwe.

Gość gość
ciesz sie ze do ciebie z tym przychodzi a nie do burdelu. rob co mowi i baw sie tym schowaj dume do kieszeni i badz ta suka ktorej pragnie jesli go kochasz