Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20lat

ciąża czy nie. ? 19 dni spóźnienia

Polecane posty

Gość madelinka_
test pokazał prawdę , brak ciąży : )

Gość madelinka_
test pokazał prawdę , ciąży brak : )

Gość 20lat
Jak tak dalej pójdzie to zostanę matką w wieku 21 lat i będę STARĄ MATKĄ, wrencz BABCIĄ! Chyba się pochlastam. Myślicie że mam uczulenie na spermę mojego chłopaka? Bo z poprzednim zaszłam szybko, tylko usunęłam, bo to nie był ten - a miałam 18 lat skończone...

Gość 20lat
Doradźcie lachonki, zostawić dziada? Skoro tyle już próbujemy i dalej nie jestem mamusią, to chyba nie warto brnąć w ten związek?

Gość 20lat
chyba muszę iść z jakimiś przypadkowymi kolesiami może któryś wkońcu zaleje formę :D

Gość la maciorra
Na moje nie dojrzałaś do bycia matką.. Ja ur.w wieku 31 lat..czyli stara jestem i nie rozumiem dziecka..muahaha.. Ps.okres dostałam, się mówi..

Gość 20lat
Całym serduszkiem i całą macica czuję się gotowa do bycia mamusią. Imponują mi młode mamy, na przykład nastoletnie, jak sobie radzą i świetnie dogadują się z dziećmi. Moja mama urodziła mnie jak miała 25 lat i uwarzam że to było znacznie za późno - nie mamy dobrego kontaktu. Dobrze wienc wiem że jestem gotowa na dzidziulka!

Gość 20lat
tylko nikt mnie nie chce zalać ;(

Gość 20lat
Chyba czas rozstać się z obecnym chłopakiem i poszukać nowego, najlepiej dzieciatego, sprawdzonego.

Gość Amnesia8917
Test wskazuje brak ciąży, zazwyczaj jest jedna kreska i minimalny zarys drugiej. Jak nie byłam w ciązy, zawsze minimalnie, prawie z ledwością widoczna pojawiała się druga kreska. Kiedy okres spóźniał mi się zrobiłam test, i byłam ponad dwa tygodnie od stosunku, w którym mogło dojść do zapłodnienia, niestety nic nie wykazało. Okresu nadal było brak więc powtórzyłam go 3 dni później wyszly dwie wyraźne kreski. Chcę podkreślić, że robiłam test strumieniowy, z prawdopodobnością 99 % po 6 dniach od zapłodnienia. Więc testy należy powtórzyć lub udać się na badanie krwi. Pozdrawiam

Gość gość
Zrozumialam, to prowo

Gość gość
hehe cos w tym jest mam kumpla 25 lat a jego rodzice maja jakos 70 czaicie baze ? wogule sie nie dogadują....

Gość 20lat
wlasnie zrobilam test i wyszedl pozytywnie kreska dobrze widoczna. brdzo się ciesze. ;)

Gość gość
Wiesz co jak zaczelam czytać ten topik to w myślach cie bronilam przed atakami ale jak doczytalam do końca twoje wypowiedzi to sory ale wspolczuje temu dziecku bo będzie miało smarkata i nie odpowiedzialna matkę... Jedno usunelas bo facet z którym zadzlas nie pasil ci a co jeśli urodzisz i z obecnym się rozejdziesz to co wtedy dziecko też wyzucisz albo zabijesz.... Jesteś moim zdaniem za bardzo smarkata nie znasz życia a decydujesz się na coś takoego

Gość 20lat
prEpaszam ale to wczesniejsze 20 lat to nie ja i jestem w ciazy bylam u lakaza to 3 tydzień i ciąża jest zagrożona bo mam 4 cm torbiela na lewym jajniku

Gość 20lat
nie rozumiem tej osoby ktora wczesniej pisala takie bzdory jak mozna robic sobie zarty z takich rzeczy dziecko jest cudem jaki moze sie kazdej kobiecie przydarzyć a tamta to idiotka ktora wypisuje glupoty piszac za kogoś.