Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lonka1246

Tak bardzo chce miec blizniaki

Polecane posty

Gość Lonka1246

To jest moje marzenie od dawna. Jak zajść w ciążę bliznkaczą ??

Gość gość
nie wiem mam 2 letnie dziecko i mam juz dość a ty chcesz bliźniaki masakra mam kuzynki bliźniaczki a mój partner siostry bliźniaczki nie wiem które pokolenie może mieć bliźnięta ....

Gość gość
To się puść z murzynem

niektórzy mówią że co drugie pokolenie się trafiają w rodzinie, gdzie już są bliźniacy ale znam i takich, gdzie co najmniej 3 razy z rzędu z pokolenia na pokoelenie się trafiły

Masz świadomość że blizniaki to nie tylko podwójne szczęście ale przede wszystkim ryzyko powikłań do potęgi drugiej?

Gość gość
ja mogłam mieć bo mam dziecko z in vitro, mamy jeszcze 2 zarodki. W życiu bym się nie zdecydowała na bliźniaki czy trojaczki. Mam mega spokojne , pogodne, nie chorujące dziecko, ale i tak myślę ze przy bliźniakach bym padła chociaż mąż mi bardzo dużo pomaga :). Ponadto finansowo na pewno jest ciężko :(

Gość Lonka1246
Tak wiem wiem że to także podwójne kłopoty, ale jeśli chodzi o blizniaki to mam z nimi doswiadczenia. Rok temu oprrkowalam się 3 letnimi bliźniaczkiami. Prze durne były. Przy niemowlętach jest ciężej i liczę się z tym, ale jak u mnie w domu co 2 lata był niemowlak to wiem jak to jest. No nic, myślę nad in vitro ale niewiem czy to coś da.

Gość Lonka1246
O rany przepraszam miało być prze cudne