Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezendu11111111

Koleżanka ze studiów

Polecane posty

Gość bezendu11111111

Witam was piękne Panie. Jestem studentem Politechniki Wrocławskiej. Jak wiadomo jako że jest to uczelnie techniczna mamy dużo zajęć z tzw. laboratoriów potocznie zwanych laborkami. Laborki wykonuje się w grupach 3 osobowcych, w mojej jestem ja, kolega i koleżanka. No właśnie ta koleżanka... szaleje na jej punkcie, ale niestety mam problem z okazywaniem uczuć kobietom :(. Jedynie co to drażnie się z nią jak z młodszą siostrą, rozśmieszam ją, ale nie potrafię jej wyznać niczego głębszego. Po każdych labkach, każda grupa musi oddać sprawozdanie z ich przebiegu. Do tej pory sprawka(jak my je nazywamy) robiliśmy tak ,że dzieliliśmy się i każdy z nas pisał oddzielnie. Ale ostatnio koleżanka wyszła z inicjatywą przyjścia do niej do akademika i chciała żebyśmy pisali je wspólnie, co jest dziwne bo teraz nie wypadała jej kolei, więc nie wynika to z jej lenistwa. Myślicie że to coś znaczy i np. szuka ze mną kontaktu, czy to g***o znaczy? Chciałbym wiedzieć czy jej się podobam. Nigdy w życiu nie spotkałem tak niesamowitej kobiety jeśli chodzi o charakter.

Gość gościówa 29
Idź chłopie,może ona zobaczyła w tobie nie tylko kolegę,ale też faceta i samca i może skończy się czymś więcej niż pisaniem sprawki z laborków.

Gość gość
ja cie do siebie zapraszala to juz samo to cos znaczylo ze nie tylko o pisaniu myslala ale chciala cie sprawdzic czy nadajesz sie na samca jadnego i pracowitego takiego ktory ma wystarczajaco duzego do zycia codziennego

Gość bezendu11111111
Chyba nie wyraziłem się do końca jasno. Sprawko mamy pisać we 3. Czyli ja ona i kolega. Gdyby zapraszała mnie sam na sam, to nawet taki nieprzenikliwy gość jak ja by wiedział o co chodzi :D. Stąd pojawiło się moje pytanie. Zrozumcie też że gdy mamy 3 osobową grupę to nie wypadałoby zaprosić tylko mnie do akademika, więc albo chodzi tylko o sprawko, albo ja jej się spodobałem ale głupio jej było wykluczyć kolegę z pisania sprawka.

Gość gość
A kolega jej sie nie mogl spodobać, bo...?

Gość gość
ona chciala was obydwoch wyprobowac bo przeciesz ma dwie dziurki i obydwie moga byc urzywane jednoczesnie tylko musza byc do tego dwa dobre samce

Gość gość
Trudno powiedzieć, o co chodzi - jeszcze za mało danych. Idź i miej oczy otwarte, sam się zorientujesz, jeśli coś jest na rzeczy.