Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny!

Polecane posty

Gość gość

ostatnio podobał mi sie chłopak, tak bardzo ze robiłam wszystko żeby mu sie spodobać. Ale nagle przestał. Jest juz obojętny. Mogłoby go równie dobrze nie być. Trwało to tak krótko.. a teraz zaczął mi sie cholernie podobać inny, ale ze względu szczególnie na charakter. Jest świetny *,* czy to dziwne, ze tak szybko zmieniam zdanie? Często tak mam.. Tez tak macie?

Gość gość
ile masz lat? Ogólnie w pewnym wieku to normalne... ale nie zmieniaj się by się przypodobać facetowi - NIGDY. Sobą bądź ;)

Gość gość
Gimnazjum XD po prostu starałam sie zrobic wszystko żeby ładnie wyglądać, zagadywalam, patrzyłam, ale mam wrażenie ze on tego nie zauważył.. Teraz nie wiem co zrobic żeby temu następnemu sie przypodobać. On mi sie od zawsze podobał, ale teraz to tak bardzo :/

Gość gość
no haLo jakieś rady?

Gość gość
W tym wieku to normalne, że Ci się podobają różni chłopacy ;) Ale nie biegaj tak za nimi! Nie próbuj sie przypodobać ;) To lekko niedostępne kobiety są ciekawsze! :) Jak podajesz się na tacy to w życiu sobą nie zainteresujesz.

Gość gość
wlasniE o to chodzi ze ja nie latam za nimi i uważam ze to chłopak powinien zabiegać o dziewczynę. Absolutnie żadnego nie podrywam czy coś! Ale.. Jeżeli bede niedostępna to nie zauważy niczego, tego ze mi sie podoba i wątpię ze zrobi pierwszy krok bo jest nieśmiały i w ogóle. Co zrobic żeby zobaczył we mnie fajna, slodka, uczuciowa dziewczynę? No i ładna..

Gość gość
Pomocyyyyyy

Gość gość
halo

Gość gość
dlatego wlasnie bo nie zauwaza dlatego bo przestal zwarcac uwage to ty zabiegasz teraz

Gość gość
Co mam zrobic żeby sie spodobać chłopakowi? Co mówić? Co robić? Jak zrobic wrażenie?

Gość gość
No rety krety pomozcie