Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak pieniedzy mega stres

Polecane posty

Gość gość

brakuje mi pieniędzy, strasznie mnie to męczy, ciągle o tym myslę, nie potrafię się wyluzować, czy ktoś tak ma? mam też inne problemy, przez to nie cieszy mnie nic, chodzę zestresowana i przykro mi, wiosna, ładna pogoda a mi życie ucieka.....

Gość gość
Rozumiem Cię, wiele osób tak ma niestety.

ja tak miałam, gdy byłam na etapie szukania pracy. stres, wyrzuty sumienia, że ciągnę kasę od rodziców.. wszystko sprawiło, że popadałam powoli w depresję. ale się nie poddawałam, wysyłałam setki CV i w końcu (po zmianie miasta) udało się... dostałam pracę i zaczynam odbijać się od dna. życzę, żebyś też szybko doświadczyła przypływu gotówki:)

Gość nie widze problemu
Dla kobiet powstał portal z kamerkami gdzie mogą sobie dorobić przyzwoite pieniądze. Biedni, niezaradni faceci to dopiero mają problem! 😠

Gość gość
dokładnie

Gość gość
ale dla facetow jest wiecej ofert pracy zawsze taki moze gdzies dorobic a nie kazda kobieta ma cialo ladne do pokazywania i zarabiania

Gość gość
nie każda chce to robić

Gość gość
ja gdybym był kobietą to był całe dnie na szołapie "pracował" i wcale nie musisz mieć ciała ładnego, zobacz sobie jakie raszple tam leżą obleśne i też mają mega wzięcie na priwy... Jest jedna laska princessa, chyba najbardziej znana na su, która sobie chałupe wypasioną wystawiła przez jakieś 2 lata zarobkowania w ten sposób i to nie jest tylko wymysł i jej bajeczki, tylko potwierdzone fakty, wiele osób ją z reala zna, zresztą na pewnym forum jest cały duży temat o niej

Gość gość
zaryzykowal bys swoja twarza? i osmieszeniem sie przed rodzina i wszystkimi znajomymi?

Gość gość
uważaj, bo zachorujesz na raka trzustki złośliwego i umrzesz

Gość gość
sytuacja mało komfortowa ale zamiast się zamartwiać lepiej działać, warto zacząć oszczędzać www.finansedomowe.blog.pl