Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o porade...

Polecane posty

Gość gość

Rozstalismy sie 2msc temu,zadnego kontaktu, przyczyna rozstania :wypalilo sie z jego strony...chcialabym sie z nim spotkac i powiedziec mu ze ciagle go kocham ,nie wiem czy dobrze zrobie,wiem ze to nie zmieni jego uczucia,nie wiem czemu ale potrzebuje mu to powiedziec..boje sie ze wyjde na zalosna dziewczne ktora sobie nie radzi...z drugiej strony jestesmy doroslymi ludzmi i bylysmy dlugo ze soba...co myslicie? Zrobiliscie tak kiedys?jakie skutki byly?

Gość gość
Dokladnie, wyjdziesz na zalosna

takie rzeczy to sie mowi przed rozstaniem. chyba rozmawialiscie ze soba na temat jego odejscia. inaczej bys nie wiedziala, ze z jego strony cos sie wypalilo. moze i masz teraz taka potrzebe ale jego to chyba raczej juz nie interesuje. napisz mu to w mailu i nie wysylaj. to taka namiastka jakbys mu to powiedziala. tu nie chodzi juz o dume wlasna ale jedynie o sens takiego zachowania. przyjmij jego decyzje z godnoscia, nawet jak cie to boli. na walke o zwiazek byl czas jak ci to powiedzial a nie teraz. nie rob z siebie takiej mega ofiary. jesli on juz cie nie kocha nie zrobi to na nim zadnego wrazenia. tacy sa wlasnie faceci.