Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona30 lat

Mąż świnia

Polecane posty

Gość Ona30 lat

Mój Mąż to cham.. uparty zawzięty mściwy cham który się do mnie potrafi nie odzywać godzinami Nienawidzę go

Gość Ona30 lat
Przez niego boli mnie głowa, płaczę, mam depresję.. jestem beznadziejna Gdzie jest jakis facet który mnie ukradnie? Nie chcę z nim być

Gość gość
A przed ślubem był inny? Dobrze Cię traktował?

Gość Ona30 lat
W sumie to niezbyt to dostrzegałam, tylko 1,5 roku.. choć tak był taki sam Ale zakochana i głupia byłam,

Gość Ona30 lat
Pamiętam już po tygodniu od poznania płakała przez niego bo miał przyjechać a tymczasem wybrał kumpla..a ja czekałam jak głupia Tak, był zawsze świnią Bardzo załuję mam zniszczone życie

Gość gość
No to wie,j bo się wykończysz emocjonalnie. Później będzie jeszcze gorzej.

Gość gość
nie rozumiem po ci kolejny facet, który cię ukradnie :o nie odchodzi się do kogos, tylko od kogoś. Wtedy dopiero można sobie poszukac nowego.

Gość Ona30 lat
łatwo powiedzieć. Ja nie mam w sobie tyle siły Ale chcę odejsc

Gość gość
A dlaczego musi cię ktoś ukraść ? Odejdź od niego jak nie kochasz i już. To proste w sumie.

Gość Ona30 lat
kocham go i dlatego to mnie tak rani, że on sobie nic z moich uczuć nie robi, bo to zimny dran

Gość gość
wcale ci nie współczuję bo takie jak ty gnebią kobiety które są same, wyśmiewają je, uważają za gorsze, wywyższacie się a w domu ryczycie w poduszkę. napiszę ci tylko,ze ja mam 33 lata , jestem sama wiele lat i NIE CHCĘ TEGO ZMIENIAĆ. ja ci moge powiedzieć , ze moje życie jest wspaniałe, szczęsliwe, spełniam się w pracy i w swoich pasjach, żyję spokojnie, stać mnie na wsyztsko. a co ty mozesz powiedzieć o swoim życiu. gnij sobie w tym swoim świętym małżeństwie tylko nie zapomnij obrazić jedną czy drugą samotną koleżankę hahaha miłego popołudnia

Gość Ona30 lat
szczerze go za to wszystko nienawidzę. Niech go ktoś zabierze, będe mieć swięty spokój. Niech się inna idiotka z nim męczy

Gość gość
Młoda jesteś ułożysz sobie jeszcze życie. Cham nigdy się nie zmieni pamiętaj.

Gość Ona30 lat
Tak się tłumaczysz bo na pewno nikt by z tobą nie wytrzymał, nikt z Tobą nie chce być na stałe bo się nie nadajesz hehe W głębi duszy chciałabyś by ktoś przy tobie był

Gość gość
No to lipa... Albo zaczniesz jarzyć, że jak z nim zostaniesz to masz przesrane albo będziesz kochać dupka. Twój wybór. Ja bym sie szybko odkochała na twoim miejscu. I nie mów mi, ze to nie takie proste. To JEST proste. Jedna męska decyzja i po sprawie. A latka lecą kochana... Pomyśl o tym.

Gość gość
tak i koniecznie niech cię ukradnie - swoja drogą chyba lubisz być poniewierana i ubezwłasnowolniona- inny facet, w końcu sama swojego życia nie masz i jesteś pusta w środku jak wydmuszka. w sumei to jednak ci wspólczuję, ciężko musi ci sie zyć z taką pustką w sobie

Gość gość
jasne pusta autorko akurat chętnych nie brakuje, ale za bardzo cenie sobie swoje życie, swobode i wolnosć, żeby hodować w domu faceta. a ty zasługujesz na poniewierkę i brak szacunku, bo jesteś tępa, bardzo tępa i pusta jak wielkanocna wydmuszka

Gość Ona30 lat
Właśnie się obawiam że to we mnie tkwi problem, że nie jestem wartościowa..

Gość gość
Jesteś, znajdziesz sobie innego. Popracuj nad pewnością siebie bo znowu trafisz na gnoja.

Gość Ona30 lat
Tak, on mną poniewiera, potem obiecuje że nie pozwoli mnie zaniedbać, a potem robi swoje sukinsyn.. Szczerze go nienawidzę Za co los mnie pokarał że na niego trafiłam????

Gość gość
kwiiiii...

Gość gość
kolejna dziunia która świata nie widzi poza swoim k*****m, niechby pił, niechby bił, byleby był jesteś ograniczoną babą , babolem takim bez kobiecości, niezaleznosci, świadomosci siebie i masz dokładnie to, na co zasługujesz ani więcej ani mniej

Gość gość
Ty zacznij z mężem rozmawiać, a nie bluzgaj go po forach.

Gość Ona30 lat
Rozmawiałam milion razy..

Gość Ona30 lat
Naprawdę mam dość. Zwariuję, albo nie wiem...

Gość gość
Jesteś wartościowa. Każdy gdzieś tam jest. Nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Trochę wiary w siebie. Jesli chcesz coś zmienić to musisz sie pozbierać sama i skupić tylko i wyłącznie na sobie. Być egoistką tak jak on. Nikt tego za ciebie nie zrobi niestety life is brutal. Musisz liczyć na siebie i znaleźć w sobie siłę i motywację. Ludzie nie z takiego gowna wychodzili i dali radę. Nie załamuj się, życie masz jedno więc żyj! Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość gość
Nie sądzę, pewno krzyczałaś, wywalałaś swoje żale, a nie słuchałaś jego co ma do powiedzenia.

Gość Ona30 lat
Nie myśl że wiesz lepiej ode mnie, za nami wiele cięzkich chwil w życiu, jakoś je przetrwaliśmy, bo rozmawialiśmy, prolbem w ty m że ten gnój powtarza swój błąd, zlewa mnie zawsze gdy mu niewygodnie.

Gość gość
'Jesteś wartościowa. Każdy gdzieś tam jest. ' taaa jasne autorka jest wartościowa zwłaszcza 'gdzies tam'