Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona30 lat

Mąż świnia

Polecane posty

Gość Ona30 lat
Wiem że dam radę. Ale czemu to g***o właśnie mnie musiało spotkac???

Gość gość
bo na to zasługujesz

Gość gość
'' Szczerze go nienawidzę Za co los mnie pokarał że na niego trafiłam????'' przeciez sama go wybrałas, sam mu przysiegałaś, nikt cie wołami nie ciągnał...

Gość gość
Jasne, lepiej nie znając czyjeś sytuacji zdeptać kogoś, zbluzgać, zmieszać z błotem. I co, lepiej ci już? Wyrzygałaś swój jad?

Gość gość
Wiesz, razi mnie a jestem obca, że o własnym mężu, człowieku, którego wybrałaś, pokochałaś, zdecydowałaś się założyć rodzinę- piszesz "gnój". Odrzuca mnie jak to czytam.

Gość gość
los potrafi karać za różne przewinienia... karma itd... co za problem się rozwieść?

Gość gość
Traktuj go tak jak on traktuje Ciebie.

Gość gość
no dokładnie, mnie też to odrzuca i dlatego pisze, że zasługuje w pełni na to, co ma podejrzewam nawet że mąż przy niej to aniołek

Gość gość
'Jesteś wartościowa. Każdy gdzieś tam jest. ' taaa jasne autorka jest wartościowa zwłaszcza 'gdzies tam' buahahahaha buahahahahaaaa

Gość Ona30 lat
bo nikt go nie zna tak dobrze jak ja. Nie oceniajcie mnie, nie chciałybyście mieć takiego faceta przy sobie, wtedy zrozumiałybyście dlaczego zasługuje na miano gnoja.. Wlasnie wysłałam mu smsa że nie porzebuję takiego dupka w swoim życiu i zgadnijcie..nie odpisał... Więc? Nie gnój?

Gość Ona30 lat
Totalna zlewka..

Gość gość
czekaj, czekaj... traktując go tak samo napędzasz złą energię która nie da ci wolności tylko jeszce bardziej się pogrążysz w negatynych emocjach

Gość Ona30 lat
Gdybym była szczęśliwa i czyła się kochana, nie siedziałabym na kafeterii i nie musiała wyżalać się tutaj.. To jest porażka tak skończyć... I wszysko przez niego

Gość gość
przy tobie kretynko każdy jeden facet tak by sie zachowywał, ma chłop ochotę odpocząć od ciebie, to nie jego wina, bo KAŻDY by tak zrobił zrób mu przysług ę i zostaw go

Gość gość
'Wlasnie wysłałam mu smsa że nie porzebuję takiego dupka w swoim życiu i zgadnijcie.' jesteś zenującą kretynką

Gość gość
"wszystko przez niego"? jak to wszystko? czemu go nie zostawisz?

Gość gość
Tak, on mną poniewiera, potem obiecuje że nie pozwoli mnie zaniedbać, a potem robi swoje sukinsyn.. Szczerze go nienawidzę Za co los mnie pokarał że na niego trafiłam???? Xxxxx Haha. To nie ty trafiłaś , pustaku. Sama powiedziałaś TAK . I nie nazywaj innych tym kim ty jestes ... Idiotka

Gość gość
przestańcie się wyzywać! wszystkie co się wyzywają same siebie nazywają :)

Gość Ona30 lat
atak dołujcie mnie jeszcze bardziej, najlepiej jest dobić kogoś i rzucać kamienie. A ja po prostu jestem strasznie nieszczęśliwa i miałam nadzieję że choć trochę winy leży po jego stronie

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Ona30 lat Tak się tłumaczysz bo na pewno nikt by z tobą nie wytrzymał, nikt z Tobą nie chce być na stałe bo się nie nadajesz hehe W głębi duszy chciałabyś by ktoś przy tobie był x Za ten tekst (choć nie do mnie skierowany) nie jest mi Ciebie autorko w ogóle szkoda. Jak śmiesz czynić komuś uwagi na temat tego czy ktoś się nadaje do związku? Pytasz czy jest ktoś kto chce być na stałe z autorką wypowiedzi, na którą odpowiadasz. Czy jesteś zbyt głupia żeby zauważyć, że strzelasz sobie sama gola. Bo z Tobą chce byc tylko "gnój" (jak sama go nazwałaś) :) Czytając resztę wypowiedzi przestaję wierzyć w winę męża.

Gość gość
17;22 BINGO wspaniała wypowiedź

Gość gość
Dziewczyno !!! uciekaj od niego, poki nie za późno. Siedziałam z takim debilem wiele lat. Depreche miałam straszną. Jak go nie było spakowałam jedną walizkę, DZIECKO za ręke i wóciłam do rodziców. Kolorowo nie było, bo mam okropnego ojca, ale na szczęście długo nie trwało. Po pół roku zakręciłam się koło faceta, w którym kochałam się od szczenięcych lat- wtedy mnie nie chciał :P Na szczęście teraz już tak, nawet bardzo. Miłość na całego, ciąża po 2 miesiącach, zaraz póżniej nastepna :D Teraz mam wszystko o czym marzyłam:D 3 super dzieciaki, może niedługo 4 :D finansowo też super, duży dom. No i oczywiście najwspanialszego męża na swiecie :D :D :D

Gość gość
wina leży zawsze pośrodku- a wy targujecie się jak przekupy

Gość gość
autorko, radzę ci przyjrzeć się sobie dobrze, odkryć siebie i najlepiej to rozwieść się z nim, dlaczego tego jeszcze nie zrobiłaś? lepiej nie będzie, tego możesz być pewna... no chyba że wytrzymasz jeszcze tak 40 lat a on jako stary dziad już nie będzie miał siły na g******e zachowanie choć i to niekoniecznie bo z wiekiem oni robią się coraz bardziej złośliwi ;)

Gość gość
autorka to prostaczka, podobna prostaczka do niej to ta co się zakrecila przy jakims facecie, narobila dzieciorów, zeby faceta utrzymac .... zalosne pipy, ktore tylko d**e mama do zaoferowania i nic wiecej A gdzie pasja, wlasny rozwoj, hobby? idiotki, ale dobrze wam siedzcie pustaczyny z gnojami, bo tylko tacy do was pasuja. gnoj z gnojem Bleee

Gość Ona30 lat
ale jesteś jadowitą brudną szmatą

Gość gość
szmata to raczej ty jestes, bo jak ścierka sie nie szanujesz I masz za meza gnoja, a wiec sama jestes scierka do gnoju :D

Gość gość
gnój z gnojem haha no właśnie swój swego zawsze znajdzie

Gość anika22
nie ma sensu marnowac sobie zycia przez takiego czlowieka - jakim jest twoj mąz, po co tkwić w związku gdzie druga osoba nas rani , byc moze i kochasz go , ale to niesj miłość , skoro on nie potrafi tego docenić. Moze najwyzsza pora wziąsc sprawy w swoje ręce i zacząc wreszcie zyć?? nie zyjemy po to zeby ktoś nas ranił, musisz znalesc siły na to ,zeby wkoncu oderwac sie od tek codzienności.. musisz przynajmniej sprobowac!

Gość gość
podobaja mi sie Twoje rady panie Syn fubu :-D usmialam sie nie ma co