Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onannananana25

Zdradza mnie z kilkoma kobietami

Polecane posty

Gość onannananana25

Jak mam żyć ze świadomością tego, że mój mężczyzna, z którym jestem od kilku miesięcy zdradza mnie i to nie z jedną kobietą ale z kilkoma? Mam 25 lat, on 40. Gdy się poznaliśmy miał jeszcze żonę. Wzbraniałam się przed nim bo nie chciałam pakować się w taki układ. Wiem, że to ona odeszła od niego, gdy byli w trakcie rozwodu zaczęliśmy się spotykać. Zaakceptowałam różnicę wieku, pogodziłam się z tym, że ma dziecko, że jest była żona... Uwierzyłam mu. W pracy mam od 2 miesięcy wyjazdy, jestem w domu 2 razy w tygodniu. Spotykał się z tymi kobietami podczas mojej nieobecności. Odkryłam to kilka godzin temu.

Gość gość
stary babiarz...

Jak masz żyć ze świadomością? A co, chcesz to zaakceptować? Po prostu olej go

Gość onannananana25
Umawiał się z nimi w hotelach albo mówił mi, że jedzie spotkać się z kumplem a był u którejś z nich, nocował tam. Jeszcze nie płaczę, jeszcze to do mnie nie dociera ale chciałabym wiedzieć dlaczego?

Gość gość
olej go chyba że przeprosi będzie żałował i błagał o wybaczenie zrób jak chcesz

Czegoś mu brakowało. A to czy to jest Twoja wina czy nie to osobna kwestia. Może po prostu to jest typ który nie wytrzyma z jedną kobietą. Tak czy inaczej nie widzę tu żadnych wątpliwości, rozstanie w trybie natychmiastowym

Tak jak pisałem, może to jest koleś który po prostu nie wytrzyma w monogamicznym związku

Gość gość
i co jej z tego, że będzie błagał o wybaczenie? jak mu wybaczy, to będzie po prostu jedną z wielu do seksu. i tyle..

Gość gość
ale prowo :D chyba ze jestes tak gluuupiiiaaa mial zone a teraz ma ciebie i pare panienek na boku bosze widzisz i nie grzmisz sie nie dziwie ze faceci roooochaja i odchodza skoro tyle latwych dup po swiecie sie plata

Dokładnie tak, żadnego wybaczania. Wybaczanie jest niedydaktyczne. Jak już to zemsta

Gość gość
faceci w tym wieku zarywają do młodych lasek żeby sobie udowodnić że wcale nie są tacy starzy.. moim zdaniem to chłop nie wart porządnej kobiety

Gość onannananana25
Ja już nie mam poczucia własnej wartości, ono upadło. Wiem, że żonę też zdradzał. Wiele razy. Wiem, że miał w życiu sporo kobiet w łóżku, ponad 50. Uwierzyłam mu, zaufałam, uwierzyłam, że facet w jego wieku już się wyszalał. Może byłabym w stanie wybaczyć mu zdrady z jedną kobietą ale to, że miał/ma ich kilka... to mnie zabija.

Gość onannananana25
Zakochałam się po prostu, jest przystojny, dobrze wygląda jak na swój wiek, mogłam z nim sensownie porozmawiać, dobrze mi przy nim było, po prostu... Zakochałam się do tego stopnia, że nie chciałam rozliczać go z przeszłości, chciałam dać szansę. Błagam nie linczujcie mnie, miałam szczere intencje.

Gość onannananana25
Nawet nie macie pojęcia co teraz dzieje się w mojej głowie, jak wewnętrznie wszystko we mnie buzuje, jak upadło moje poczucie kobiecości, wartości. Czuję, że jestem totalnym zerem, że do niczego się nie nadaję.

Gość gość
Nie myśl tak źle o sobie,przez faceta to on powinien się wstydzić

Gość onannananana25
Czuję sie winna.

Gość gość
Wam już kompletnie odbiło. Nie możecie szukać sobie swojej kategorii wiekowej. Ja jestem studentem to do mnie startują licealistki, a studentki startują do wdowców, biznesmenów czy facetów koło 40, opamiętajcie się.

On wstydzić się na pewno nie będzie. Po prostu szybkie rozstanie i próba życia na nowo

Gość gość
kobieto,otrząśnij się,weż wreszcie sprawy w swoje ręce i daj mu popalić,takich s..li to ja znam ale oni są niczym bez zaplecza,tzn,bez kobiety w domu,a jeżeli ma taki charakter to choćbyś na rzęsach stała on tego nie doceni,czuje sie pewny jak wie że ktoś czeka na niego w domu.Znam takiego jednego,co ma różne odloty,żal a właściwie to się wściekam na jego żonkę,bo jest bardzo głupia i naiwna,a może strachliwa,potrzebny był by jej dobry psycholog,może wtedy zrozumie że on bez niej nie istniałby.

Gość onannananana25
co mam zrobic...?

Gość gość
Jak to co,jesteś bardzo młoda,ułożysz jeszcze sobie życie,a takiego chama zostaw,może teraz już wiesz dlaczego żona odeszła od niego??Bo dla mnie to jest jasne,mam więcej lat niż ty,mogła byś być moją córką,ale żal mi jest bardzo ciebie,myślałaś że cię kocha,nie,nie ,on kocha tylko siebie,nie pozwól mu się wykorzystać,spakuj rzeczy i odejdz,szkoda nawet czasu na rozmowę,bądz mądra,chcę wierzyć że to zrobisz z klasą,taki pajac jak on nie jest wart młodej pięknej kobiety.NIE MARNUJ SOBIE ŻYCIA.

Gość gość
To się masz k***a czym chwalić. Pogoń dziada, nie bądź darmową prostytutką.

Gość
a co myslalas, ze zone zdradzal, ale ciebie nigdy nie bedzie? naiwna