Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o Januszu Korwin Mikke i jego planach przejęcia władzy

Polecane posty

Gość gość

w PL

Gość gość
super! jestem na TAK. nigdy na niego nie głosowałam, ale przeboleć do teraz nie mogę tego, że kiedys za pierwszym razem głosowałam na PO, a PiS też nie trawię.

Gość gość
to jeden z lepszych polskich polityków jakich nasz kraj ma.

Gość gość
on nigdy nie bedzie rządził, podobnie jak Palikot czy Grodzka

Gość gość
Prędzej Rydzyk zostanie papieżem niż K***in przejmie władzę.

Gość gość
"JKM to czlowiek chory psychicznie" x no kolego, za takie wypowiedzi to możesz zostać pociągnięty do odpowiedzialności karnej.

Gość gość
JKM nigdy władzy nie zdobędzie ponieważ głosi zbyt liberalne poglądy, dla wielu wydające się nierealne albo dziwaczne.

Gość gość
no, nigdy nie bedzie rzadzil, bo to jest czlowiek, jakiego ten zalosny, upadajacy kraj potrzebuje.

Gość gość
oo to juz pozywają za nazwanie kogos psycholem ? Haha, Polsza jednak znow jest komunistycznym krajem :( a ja SRAM na tego starego cepa w pedalskim kapelusiku, c***ja w doopie zapomnial jak widac, niech mnie pozywa buhaha

Gość gość
o pisowcy już szerzą złą propagandę bo boją że nowa prawica wejdzie do sejmu, dlatego tak pana Janusza zwalczają.

Gość gość
Mysle,ze to zalosna postac.

Gość gość
"Polsza jednak znow jest komunistycznym krajem" x no niestety w pewnych sferach jeszcze się nie zdekomunizowaliśmy. to że zmieniono nazwę kraju z "polskiej rzeczypospolitej ludowej" na "rzeczpospolitą polską" nie znaczy wcale że komuchy zniknęły ze sfery życia publicznego i gospodarczego. przeciwnie, nadal w wielu kwestiach obywatel potrzebuje zgody urzędnika na wiele decyzji, jak chociażby wycięcie własnego drzewa na własnej posesji.

Gość gość
tez uwazam, ze nie dojdzie do wladzy, bo Polacy to narod, ktory musi byc gnojony i prowadzony do upadku, my nie potrafimy byc wolni. dlatego nie wybiora go. :(

Gość gość
K***in?Grzyb ! Stary,w dodatku :O

Gość gość
I nazwisko zakazane,bo wygwiazdkowane hehe

Gość gość
takiej energii życiowej to ty mu możesz pozazdrościć. ma 72 lata , jeździ, udziela się, pisze. robi dużo. a ty będziesz na stare lata pierdzieć przed telewizorkiem:D

Oczywiście, że wejdzie, od lat nie zmienił swoich poglądów, to zwolennik wolnego rynku i wolnego rynku. Tylko, że nie mówimy jedynie o JKM ale o Kongresie Nowej Prawicy. W następnych wyborach myślę, że znajdą się w parlamencie, sztucznie promowane PO, PIS i SLD, które nieraz miało swoją szansę w PL staje się już nudne. Dla przeciwników pana Janusza polecam obejrzeć lub przeczytać jakąś całą jego wypowiedź a nie zabawny fragment kreowany przez TV przez który już nieraz przedstawiany był jako postać nie do końca poważna i oderwana od rzeczywistości, a tak nie jest. Jak dla mnie obniżenie podatków (w tym dochodowego) oraz likwidacja kilku ministerstw, a także zmniejszenie parlamentu to świetne rozwiązania.