Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek1

Spotkałam jego kochanke

Polecane posty

Gość smutek1

Hej, 3 miesiace temu zostalam zdradzona przez mojego narzeczonego. Bolalo bardzo, ale chcielismy byc razem i przetrwac ten zly czas. Kochanka nie byla z naszego miasta, Wiedzialam, jak sie nazywa i jak wyglada (ze zdjec). Dwa dni temu wrazalam z jedneko konca Polski do domu. Na lotnisku zadzwonila bramka, akurat, gdy ja przechodzilam. Podeszla kobieta. Tak. Ta! Cofnelo mnie. Ale musialam przejsc przez procedure sprawdzania. Bylam jak spralizowana. Po tym wszystkim przez godzine 'ogladalam' ja czekajac na samolot. Dawno nie przezylam tak wielkiej przykrosci. Bolalo mnie serce. Do domu wracalam taksowka, myslac, ze w zasadzie nie chce tam wracac, Nie chcialam na niego patrzec, czulam obrzydzenie. Myslalam, ze sobie z tym poradzilismy, ale to chyba klamstwo. Udawalam dzielna, by po tym zdarzeniu poczuc, ze ja mego partnera nie umiem juz kochac tak, jak kochalam zanim doszlo do zdrady.

Gość smutek1
przestałam też wierzyć. nie daje mi spokoju ta sytuacja. wspomnienie koszmar.

Gość gość
zostaw go ja 2 lata cierpialam przez tego zdrajce

Ja wychodzę z założenia, że wybaczanie jest niedydaktyczne i zostawia poczucie krzywdy. Gdyby mnie kobieta zdradziła i naprawdę bardzo żałowała to jedyny sposób aby dalej być razem wiedzie przez wyrównanie rachunków

Gość gość
Na pewno jest trudno ,sama nie wiem czy bym dala rade przebaczyć .Nie da sie zapomnieć a co dopiero zaufac na nowo . Dobrze ze nie jesteście małżeństwem .Pomyśl o odejsciu.

Gość gość
Przykro mi.. Ale to znaczy ze nie powinnas wybacZac.

Gość gość
do zdrajcy sie nie wraca,jestes naiwna i glupia, nie masz do siebie szacunku

Gość gość
Oj tam oj tam i co się stało ?

Gość smutek1
przyznalam sie poznym wieczorem do tego, ze ja spotkalam na lotnisku. Plakala, blagal, zebym mu wybaczyla. Powiedzialam, ze potrzebuje jego wsparcia. Po czym dzis rano stwierdzil, ze on nie wie czego chce, ze nie wie, czy nam wyjdzie i zebym zachowala sobie pierscionek zareczynowy na pamiatke... rozsadzi mnie zaraz od srodka z bolu

Gość gość
Czyli co zerwal? Bez sensu zaraz pomysle ze to prowo. Najpierw cie prosi o wybaczenie a teraz nie wie czy wam wyjdzie? Jesli to nie prowokacja to mysle ze ona sie do niego odezwala, moze chce sobie z nia ukladac zycie. Nienawidze takich k***w wp*****la****** sie w cudze zwiazki. Szma*y tepe!!!!!

Gość gość
Zostaw go, nie jest Ciebie wart... Nie boisz się co będzie po ślubie skoro już teraz Cię zdradzał? I może było więcej razy ale np na tym jednym go przylapalas to się przyznał.

Gość gość
Autorko ja bym nie wytrzymała , podeszłabym i powiedziała hej bzykałas sie z moim he he he ,