Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joli12

czuje sie ponizona

Polecane posty

Gość joli12

Maz w sprzeczce nazwal mnie glupia stara krowa, ja nigdy na niego nawet w nerwach nie powiedzialam w podobny sposob nawet nie pomyslalam aby jakos mu dopiec, mowie o co mi chodzi ,nawet jezeli sie z czyms nie zgadzam to go nie obrazam.. stracilam do niego zaufanie i nawet jak jest mily dla mnie to mu nie wieze ,jak on mogl do mnie tak powiedziec,juz duzo czasu uplynelo ,a ja nie moge o tym zapomniec.czy cos ze mna nie tak,moze przesadzam ,nawet mnie za to nie rzeprosil, jest mi przykro.

Gość gość
rozumiem Cię doskonale. Ja usłyszałam w kłótni bardzo dużo bolesnych, wulgarnych słów od chłopaka mimo, że nigdy mu nic nie zrobiłam. Teraz nie jest już moim facetem ale bardzo dużo bólu pozostało..

Gość gość
Spytaj go dlaczego tak sie zachowal i powiedz mu ,ze nie zyczysz sobie zeby Cie tak traktowal :)

Gość gość
pytalam powiedzial ze to w nerwach ale to moim zdaniem go nie usprawiedliwia czuje ze przez to oddalam sie od niego nie wierze juz w zadne mile jego slowo,to mnie bardzo boli,mozna sie sprzeczas ale nie obrazac chcialabym o tym zapomniec ale nie potrafie,ciagle to slysze i mysle ze on nie ma szacunku dla mnie skoro mnie tak nazwal

Gość gość
To prawda - w nerwach ludzie mowia rozne rzeczy :( mysle ,ze powinien Cie przeprosic o obiecac , ze to sie juz nie powtorzy .

Gość gość
ponoć w nerwach mowi się to , co się myśli.... :P

Gość Kinky Marley
Hahaha xd ale Cie zjechał :):):):):):)

Gość gość
no wlasnie to nie byla taka powazna sprzeczka zeby tak powiedzial ja jestem bardzo wrazliwa i nie umialabym go nawet w nerwach jakos nazwac kocham go ,ale mam wielki zal i nie umiem o ym zapomniec

Gość gość
A powiedz, czy on o innych osobach też tak nieładnie mówi albo szydzi? Jak zwraca się do swojej matki?

Gość gość
nii- jest bardzo mily dla innych nie mowi zle o innych wlasnie nie moge mu tego wybaczyc

Gość gość
moj tez kiedys mnie wyzywal , przewaznie w klotni, obrazal, byl chamski , brutalny itd,.., w koncu go zostawilam i mam swiety spokoj, nie pozwole sobie na takie traktowanie

Gość gość
Może do tej pory miał maskę zawsze miłego przy Tobie. A jesteś pewna że taki kulturalny jest też przy swoich kumplach? Nie wierzę, żeby ktoś tak znikąd zaczął na kogoś bluzgać a tym bardziej na swoją wybrankę

Gość gość
Takiego sobie wybrałaś to teraz nie jecz

Gość gość
Co to za partnerzy którzy obrażają swoje kobiety Wiekszość związków powstaje bo wypada mieć drugą osobę, trzeba coś ******** Koleżanki mają więc ja też muszę mieć. Wypada mieć dzieci.

Gość gość
ja dziekuje za to - " wypada miec koles mnie nie szanowal wiec go zostawilam , wole byc sama niz z takim typem