Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba potrzebuje pomocy..

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co sie ze mna dzieje, nic mnie nie cieszy, nie chce mi sie rano wstawac, isc do pracy, czuje, ze zyje z przymusu, najchetniej chcialabym pojsc spac i sie nie obudzic, by sie nie meczyc, mysle o samobojstwie, choc wiem, ze z jednej strony jest to zle, a z drugiej jakis wewnetrzny glos podpowiada mi, ze jest to jedyne wyjscie z sytuacji, mam metlik w glowie, ciagle bije sie z myslami, boje sie, ze w koncu to zrobie, mam juz nawet wybrany sposob..

złe-dobre - kwestia światopoglądu na pewno rozwiąże wszystkie problemy raz na zawsze, ale może szkoda tak umierać, bo a nuż, coś by sie jeszcze fajnego wydarzyło, a tak to juz nic troche szkoda

Gość gość
Watpie, zeby cos sie zmienilo...

Gość enalber
proszę cię , uspokoj się...pomyśl choc przez chwilę czy masz jakiś powazny powod , by tak myslec , mowic????

Gość gość
Mam to samo spokojnie. To zaawansowana depresja. Mam specjalne tabl. Leczę sie u psychiatry. I zaczynam z tego wychodzić. Ps ja sie cielam i także były myśli.

Gość enalber
ile masz lat??? i jaki masz konkretny powod??

Gość gość
Nie mecz sie .Potrzeba Ci pomocy ,Zacznij od dobrego psychologa . Ale jesli te myśli sie nasilają i same Ci przychodzą do glowy to najlepiej od razu do psychiatry .

Gość gość
aaaN/A/W/R/Ó/Ć się Pomaga na każdy problem:)

Gość gość
J/E/Z/U/S WYCIĄGA Z KAŻDEGO DNA

Gość gość
Do psychologa nie polecam. Konkretny specjalista jest potrzebny

Gość gość
Ze wszystkiego można wyjść trzeba tylko zrobić krok do przodu od razu poczujesz ulgę.

Gość gość
to oddaj mi swoja prace

Gość gość
to prowo, fikcja

Gość gość
do samobójstwa kusi szatan bo chce cię strącić do piekła za sprzeciwienie się Woli Bożej

Gość gość
Mam 24lata..nie wiem skad takie mysli przychodza mi do glowy, staram sie o tym nie myslec, ale jest to silniejsze ode mnie, chcialabym do kogos sie zwrocic i o tym porozmawiac, ale tak naprawde nie mam do kogo..

Gość gość
ooaaaJ/E/Z/U/S WYCIĄGA Z KAŻDEGO DNA

Gość enalber
ja mam to samo , mam 22 lata i tez miewam rozne glupie mysli i brak wsparcia

Gość gość
Jak Jezus ma mnie wyciagnac?

Gość mgi3lka
jezus pomaga kiedy sie wierzy.... czy ty wierzysz? jakie masz problemy? czy masz jakies marzenia?

Gość gość
Sama nie wiem czy wierze..troche tak i troche nie, moja rodzina nigdy nie byla w 100%religijna, ale czasem szlismy do kosciola..jakie mam problemy?czuje sie dziwnie, tak jakbym nie pasowala do tego swiata, nikomu nie potrzebna, marzenia..zawsze marzylam by miec bezpieczny, szczesliwy dom i rodzine...

Gość mgi3lka
a widzisz brak wiary, pewnosci powoli zabija, ogranicza... a zeby zyc trzeba troszke odwagi, bo jak wiadomo, kto nie ryzykuje ten szampana nie pije . uszy do gory, wyspij sie porzadnie, nie siedz tutaj za dlugo, pomysl co jutro chcialabys zrobic, i to zrob, nie zwazajac na przeciwnosci, nawet deszcz. niech to bedzie spacer, albo pomysl o jakims dobrym, zdrowym posilku ktory ciebie wzmocni, trzymaj sie dzielnie, kolorowych snow

Wyśpij się, idź na spacer - tak można mówić komuś komu smutno bo jest mało słońca, a nie osobie z myślami samobójczymi. Tu trzeba lekarza a nie pocieszyciela.

Gość mgi3lka
ty to widze ze wszystkich do lekarzy bys powysylal, jakby byli ratunkiem na cale zlo.. :O ja mysle, ze dobry pociszyciel pomoze jej znacznie bardziej, najlepiej aby byl na wyciagniecie dloni...hm.. ewentualnie moze byc dobry psychoterpeuta, autorka tyle czasu wytrzymala, to i wytrzyma dzien dluzej, a depresja minie, slonce tez pomaga, i niech sie wlasnie jutro powystawia troszke. dasz rade autorko prawda? :) ja juz naprawde spac ide.. spij i wstawaj z usmiechem :)

Gość m ądralIa
ta....lekarz pomoże. Psychiatra zawsze da leki, nie zawsze wysłucha. Psycholog nie da leków i tez można różnie trafić. Wysypiaj się, ruszaj, spaceruj, zmuszaj do wyjścia na słońce(teraz będą ładne dni). Odezwij się jeszcze :)

Gość gość
Wiem po sobie. Warto uwierzyc w J/ezusa. On przynosi tyle radosci zycia i spokoju serca że żaden antydepresant Ci nie bedzie potrzebny. Wiem po sobie.

Gość Lucyfer 616
k***a s********j z tym *****ym jęzusem zakuty, tępe łbie!

Gość gość
Brak wiary w Boga to brak sensu życia. Bez Boga wszyscy sie gubimy. Najpiekniejsze jest to, że On na nas czeka i zrobi wszystko bysmy do niego wrocili. Bo On nas kocha jak nikt na ziemi.