Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagowa

życie po studiach

Polecane posty

Gość Dagowa

Czy od razu po studiach znaleźliście prace w zawodzie?czy łapaliście się czegoś oby pracować?

Gość gość
Szkoda gadać

Gość gość
Od razu .Ale bylo to bardzo dawno temu .:-D

Gość gość
no szkoda a ile już szukacie pracy?

Gość gość
nawet kilka lat temu było łatwiej a teraz to tylko się pochlastać bo człowiek młody żyć musi, a aby żyć musi pracować a pracy brak..no i jaki z tego wniosek?

Gość gość
5 miesięcy po odebraniu dyplomu licencjata, podpisałam umowę o pracę, w swojej branży. Magisterkę robie juz zaocznie. A w międzyczasie nie łapałam się dorywczych prac bo bałam się że utrudni mi to szukanie normalnej pracy i utknę w jakimś sklepie

Gość gość
no widzisz miałaś szczęscie albo znajomości. Powiadasz utknęła sądzę, że nie jedna by chciała nawet i do slepu

Gość gość
ani szczęscie ani znajomości tylko dyplom dobrej uczelni, o***te porządne wakacyjne praktyki, miesiąc wyproszonego darmowego wolontariatu w firmie w której teraz pracuje i tygodnie uczenia się po nocach, żeby móc się wykazać. Jestem jedyną osobą w tym miejscu z niepełnym wyższym wykształceniem, do tego najmłodszą z całej kadry (mam 23 lata). Jak się chce to wszystko można, a najłatwiej jest narzekać, że nie ma pracy. Trzeba się tylko zastanowić, co albo czy w ogóle cokolwiek ma się do zaoferowania pracodawcy.