Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstalam sie....

Polecane posty

Gość gość

... jak mozna ukladac zycie,nie majac poczucia bezpieczenstwa?Myslac o rodzinie,dziecku ,kobieta powinna czuc sie bezpieczna,miec zapewnienie finansowe,oparcie ...a nie inaczej....wszystko sie ulozy i jakos bedzie.

Gość ewangeliczny lewy sierpowy
slusznie mnie poczucie bezpieczenstwa daje Guy Gilbert i jego Fanfan

Gość gość
kobieta ma się o******lać, a co! pachnieć i wyglądać za kasę frajera, później urodzić i wychować dzieciaka, też za hajs gamonia. a potem... kto taką wywłokę zatrudni? nikt. wciąż będzie na utrzymaniu gacha. mężczyźni strzeżcie się. pisze to kobieta

Gość gość
owszem ale kobiecie trudniej znaleźć pracę, tym bardziej jak ma dziecko małe masakra z tym w Polsce

Gość gość
ja mam swietna prace,super zarobki i z chwila kiedy zdecydowalabym sie na dziecko ,musze wiedziec ze pozwole sobie zyc na takiej stopie finanowej razem z dzieckeim jakiej zyje dotychczas.Moj .... zarabia o wiele mniej ode mnie i boje sie...

Gość gość
Ja nie szukam frajera,bo sama pracuje i jestem niezalezna,ale z chwila urodzenia dziecka wszystko sie zmienia.Czy nie kazda kobieta,ktora chce zalozyc rodzine,chce bezpieczenstwa ze strony mezczyzny???

Gość gość
kazda normalna myslaca kobieta chce tego