Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zostałybyście w danym mieście ze względu na faceta

Polecane posty

Gość gość

Czy zostałybyście w danym mieście ze względu na faceta o on ma prace i koniec to najważniejsze? Nieważne, że ja nie mam i raczej tu nie znajdę a jak nawet to za max 1500 . Zostać i tkwić z nadzieja a może..tylko ile można, czy wyjechać oby obym mogła pracowac sama na siebie i normalnie żyć..czy to wszystko jest warte takich poświeceń?

Gość gość
Związek polega na kompromisach. Nie na wyrzeczeniach. Zrób wszystko dla faceta, rób wszystko co on lubi i woli to po czasie uzna Cię za nudną i kopnie w tyłek dla jakiejś "bardziej interesującej i stanowczej".

Nie, nie poświęciłabym się dla faceta, wolę być samodzielna, mieć pracę i niezależność. Utrzymuje on Ciebie, stać Was na wszystko????

Gość KING 666
Dziewczyny i kobiety trzeba zapładniać ****** i porzucać! Największa patologia kopuluje jak knury ze świniami! Alimenty sąd dop******i i testy dna zrobią! KOOREWSKIE GENY PARÓW UND FRAJERÓW AND NIEDOYEBÓW I CWELI! CWANIACZKI Z CWANIACZKAMI, A FRAJERKI Z FRAJERAMI! ROBOLE LENIWI!

Gość gość
a co jesli on ma firme i wyciaga 10000miesiecznie, a ja pracuje za 1600 ?

Gość gość
to zalezy od miasta a jakie to miasto? no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
napisz jakie miasto

Gość sambamama
ja zostalam i nie zaluje

Gość gość
kraków

haha to w jakim innym mieście uważasz , że będziesz miała lepsze zarobki niż w Krakowie? Chyba tylko w Warszawie będzie parę groszy więcej, Kraków piękne miasto, nie zamieniałabym go na nic innego

Gość autorka wątkuuuuuuu
mieszka u mnie, z utrzymywaniem to tak niecałkowicie bo rodzice mi dają kasę , niedużo ale dają i jedzenie też. Nie zarabia tak wiele na życie starczy,ale ile tak można? Nie wyjedzie bo on ma prace, a ja mam nie jechać bo on tak chce i to nic, że ja siedzę w 4 ścianach i popadam w depreche o ile ta można?

Gość autorka wątkuuuuuuu
i nie jest to Kraków ani Warszawa tylko miasto bez perspektyw większych na prace za normalna kasę

Gość gość
rob to co dla ciebie najlepsze, dlaczego ty masz rezygnowac ze wszystkiego a on z niczego? ja bym wyjechala bo zwiazki sie rozpadaja i potem bedziesz sobie pluc w twarz ze zmarnowalas kilka lat zycia tak jak ja (zawalone stduia, zawalona praca, stata znajomych, wszystko dla niego) a facet ci powie "nikt cie o to nie prosił" i zostaniesz z niczym

Gość mloda nastka
zostałabym :classic_cool:

Gość gość
autorka wątkuuuuuuu mieszka u mnie, z utrzymywaniem to tak niecałkowicie bo rodzice mi dają kasę , niedużo ale dają i jedzenie też. xxx czyli twoi rodzice płacą i utrzymują twojego gacha, który ma cię głęboko w tyłki i myśli tylko o sobie??? naprawdę jesteś taka głupia czy udajesz?