Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czerwone plamy pod kolanami u 10 latki...

Polecane posty

Gość gość

Witam:) moja corcia ma jakies dziwne czerwone plamy pod kolanami od tygodnia, wczesniej miala drobne czerwone krostki, a teraz zmienily sie w plamy...:( Wybieram sie do lekarza, bo kiedy ja smaruje mascia przeciwuczuleniowa to ja te palmy szczypia, wczesniej nie szczypaly ani nie swedzialy...Moze ktos z panstwa wie co to moze byc? Moze czyjes dziecko cos takiego mialo i dalo sie to wyleczyc bez experymentow lekarzy ...Pozdrawiam i z gory dziekuje za podpowiedzi :)

Gość gość
Eksperymentujesz to Ty , normalny lekarz jak nie jest czegos pewien zleca badanie .Idz do lekarza z córka bo te objawy pasują do wielu chorób

jak jest podejrzenie uczulenia to się chyba wapno pije, a nie atakuje od razu maściami. to znaczy ona ma wypić, nie Ty (precyzuje ze względu na dział, nigdy nic nie wiadomo:-P)

Gość gość
Własnie wapno ale do 3 dni , potem lekarz a smarcze sie córka , oczy ja swedzą , kaszle tzn suchy kaszel ? obnizona temperatura ? Jak nie to niezwłocznie bym sie udała do lekarza moze cos nowego zmieniłas moze mydło - proszek do prania

Gość gość
nie każ jej klęczeć na grochu..

Gość gość
z pewnoscia wirus ebola odizolowac od otoczenia 🖐️