Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego trafiam na samych dupków znowu zostalam zraniona

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie fatalnie. Po ostatnim zranieniu obiecalam sobie ze tym razem sie nie zaangazuje i czaly czas sobie wmawiałam ale tylko wmawiałam bo on dzis mnie totalnie olał w sumie zrobil to juz wczoraj .Przyjechal tylko na 30 min dal zwyklego buziaka i uciekl popisalismy pare smsow wieczorem na ostatniego juz nie odpisał.Dzis nie bylo smsa na dzien dobry od niego ale na fb byl aktywny i nie odpisal mi wiec wszystko juz jest jasne ma mnie gdzies...a ja sie oczywiscie zakochałam nie wiem dlaczego sie tak szybko zakochuje. Znowu zostalam zraniona i chce mi sie płakac ale obiecalam sobie ze nie tym razem... Zreszta za tydz sie zobaczymy bo razem pracujemy w jednej firmie i jak sie wtedy zachowac? nie wiem

Gość gość
Chcesz mi powiedziec ze mu na mnie zalezy tylko nie ma czasu odpisac na wiadomosc? no chyba raczej nie

Gość najszczęśliwwsza na świecie
faceci nie lubią lasek, które się angażują :) ja mam na to sposób - kręcę z kilkoma i tylko taką metodą nie angażuję się w nic, jak masz jednego chłopaka to prędzej czy później się zakochasz :) znajdź drugiego i trzeciego :)

Gość gość
tzn. że jesteś idiotką, zrób jakieś testy iq, albo coś, niskie iq stanowi zagrożenie dla życia własnego jak cudzego

Gość gość
On ma narzyczona i spotyka sie ze mna dlaczego? Mi powiedzial ze nia juz nie jest