Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieńka123321

Dziewczyny pomocy mam problem

Polecane posty

Gość Kasieńka123321

Kocham mojego faceta ale wydaje mi sie ze w seksie nie bedzie mi z nim dobrze, ostatnio myslimy o seksie i ostatnio zapytałam tak dyskretnie jakie ma rozmiary no i przyznał mi sie że ma 13cm długości i 14cm drubości nigdy nie uprawiałam seksu i moje pytanie brzmi czy z takim sprzętem bedzie mi dobrze ? prosze o pomoc, mam mętlik w głowie bo tyle sie slyszy o 20cm ptaszkach od kolezanek i sie zastanawiam ze z takim 13centymetrowym to nie bedzie porarzka

Gość gość
,,PORARZKA" to jest Twoje podejscie do tych spraw.

Gość gość
To zalezy jaka masz cipkę , jak płytka to spoko jak rozklapciuchę to ci nie da przyjemnosci .No ale ma język i palce jeszcze prawda :P

Gość gość
może zacznij od 13cm, potem będzie czas na większe no i pisze się 'poraszka', nie rób błędów

Gość gość
Poprawna pisowania to PORAŻKA!!!! A co do rozmiaru penisa, skoro myślisz, że 13 cm to za mało to proponuje kupić 20 cm ogórek tylko taki gruby i spróbować włożyć go sobie całego....może dasz rade jak masz pipe jak wiadro:)

Gość Kasieńka123321
a 14 cm obwodu to nie jest dużo ? bo może grubością nadrobi? co do mojej cipki nic wiekszego niż mój palec tam nie wchodziło to chyba jest ciasna

Gość gość
14 cm obwodu to jest całkiem ok. Mój penis ma 15-16 cm długości i 13 w obwodzie i wszystkie moje dotychczasowe partnerki mówiły, że jest idealny. Chyba, że wszystkie kłamały...:)

Gość gość
nie jest najgorzej, szczególnie obwód. Do tych co piszą, że masz chore podejście do sprawy- życzę partnera z fiutkiem 5 cm, ja kiedyś byłam z takim mikrofiuciem (jakieś 10 cm) świetny facet, ale co z tego :o Zostawiłam go, niech znajdzie dziewczynę dla której seks nie jest ważny. Dlaczego mam się męczyć?

Gość gość
Penis 10 cm to chyba rzadkość....tak samo jak i 20 cm.