Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kok IETKA

Stosunek PRZERYWANY wasze doswiadczenia

Polecane posty

Gość kok IETKA

jakie sa wasze doswiadczenia?? wiem ze to zadna antykoncepcja ale brakuje mi ostatnio zeby poczuc swojego partnera zamiast gumki i chcialam zaproponowac penetracje bez prezerwatywy do momentu kiedy nie poczuje ze bedzie dochodzil wtedy przerzucic sie na prezerwatywe....

Gość gość
odczuwanie partnera bez gumki nie jest warte stresu,który potem towarzyszy kiedy okres spóźnia się chociaż jeden dzień. Pomyśl o plastrach antykoncepcyjnych, nuvaringu albo tabletkach

Gość kok IETKA
tabletki mam za soba nci co jest hormonalne mi nie sluzy mialam konsultacje co do spirali i tez odpada :/

Gość gość
dwa razy się zgodziłam na kilka ruchów bez gumy, później była prezerwatywa; i tak się stresowałam, sprawdzałam czy to dni płodne. Uważam, że to nie warte mojego stresu bo liczenie dni płodnych jest mało skuteczne w dzisiejszych stresujących czasach

Gość kok IETKA
nie czuje myslac o tym zeby mie to jakos specjalnie stresowalo, dni plodnych i nieplodnych nie moge liczyc bo niecaly mies temu dopiero odstawilam tabsy

Gość gość
nie stosuje zadnych przerw albo mnie rznie albo spada

Gość kok IETKA
:p

Gość gosscc
ja z partnerka kochamy sie bez prezerwatywy tylko koncze na zewnatrz...kochamy sie tak od ponad 3 lat i zero stresu..trzeba wiedziec kiedy sie dochodzi :)

Gość gosscc
ja z partnerka kochamy sie bez prezerwatywy tylko koncze na zewnatrz...kochamy sie tak od ponad 3 lat i zero stresu..trzeba wiedziec kiedy sie dochodzi :)

Gość gość
ja 2 lata się tak kochałam z partnerem, dzień w dzień i jakoś w ciąże nie zaszłam. Oczywiście facet musi mieć opracowaną technikę, żeby potem nie było ups, skończyłem :p

Gość gość
my też się tak kochaliśmy od 4 lat i jestem teraz w 5 miesiącu ciąży :)

Gość gość
a Twój partner nie wyjął?

Gość gość
stosunek przerywany polega na tym że 100 razy się uda nie zajść w ciąży a 101 już nie ;) tak w przybliżeniu ;)

Gość kok IETKA
no licze ze chociaz przez pewnie czas bedzie ok :p

Gość gość
podobno w płynie, który wycieka z penisa, nie ma nawet plemników zdolnych do zapłodnienia. Cała sztuka polega na tym, żeby facet wyjął kiedy trzeba :) mimo wszystko "metoda" najlepsza dla par, dla których wpadka nie będzie końcem świata.

Gość kok IETKA
wpadka nie bylaby koncem swiata na pewno nie zebym tego chciala ale jestesmy razem 4 lata znamy sie nawet dluzej zobaczymy ;-) chcialam zobaczyc jakie ludie maja doswiadczenia z tym ziwazane ale z tego co widze nawet po kilka lat tak wspolzyja

Gość gosscc
musisz porozmawiac z partnerem jak on "czuje" ze dochodzi....jesli ma pewnosci ze nic sie nie uleje (tzn potrafi na czas wyjac) to nie masz sie czym martwic....w płynie preejakulacyjnym nie ma plemnikow choc zaraz znajdy sie znawcy co wyczytali na onecie lub wikipedii ze sa...juz bylo wiele badan potwierdzajacych ze nie ma tam plemnikow zdolnych do zaplodnienia...

Gość kok IETKA
juz raz bylo tak ze wyszedl na czas juz z nim rozmawialam mowil ze wie kiedy bedzie konczyl ale powiedzial tez ze jesli zdarzy mu sie nie wyjsc na czas mam go nie zabic :p :p

W takim razie pokażcie te badania, które mówią że w płynie ejakulacyjnym nie ma plemników. Moja kobieta zaszła w ciąże mimo że w niej nie skończyłem. Bardzo uważaliśmy i co z tego? Na szczęście (albo nieszczęście) w 2 tyg. poroniła i dzidziusia nie mamy. Od tamtej pory jednak kupujemy tabletki i stresu nie ma.

Gość gość
buahahah ludzie niedlugo zaczna pisac ze "ja w ogole nie wsadzalem penisa a moja zona zaszla w ciaze"....co za pajace :D

Gość pawel227
You Made My Day xD A później będą pisać, że " ja w ogóle nie mam penisa a moja dziewczyn zaszła w ciąże " xD

Gość gość
czytalam wiele nawet na zagranicznych str i pisze z enie ma w pre ejakulacie plemnikow chyba ze jakies pol godz temu byl stosunek a tak to powinno byc ok ale ryzyko jest zawsze ;-)

Gość gość
Bo nie ma. Ludzie jak wyczytają coś co było napisane coś 15 lat temu na onecie lub WP to wierza ze tak musi byc i zawsze tak bedzie. Wystarczy wejsc na naukowe strony i sami sie przekonacie :)

Gość para30
my ciagle kochamy sie bez.ostatnio partnerka bierze tabletki aby moc czuc moja sperme w srodku.podnieca ja to

Gość gość
nie ma co swiowac zajsc w ciaze wcale nie ejst tak latwo ;-)

Gość gość
Tak ? A ja zaszłam za pierwszym razem i co ?

Gość gość
zaczęlismy z mężem takie praktyki dopiero kiedy uznaliśmy, że jak pojawi sie dzidziuś to nic się nie stanie. Choć nie polecam tej metody dla osób nie przygotowanych na macierzyństwo, nigdy nie ma pewności

Gość gość
za pierszym razem zaszlas bez wytrysku w srodku?? ha ha to chyba slabo partner tzryma sperme na wodzy :p

Gość drakkko
hulałem przez kilka lat w ten sposób ale ktoregoś dnia czar po prysnoł i wszystko diabli wzieli.