Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mother38

Czy warto zajść jeszcze w ciąże?

Polecane posty

Gość Mother38

Witam! Mam 38 lat. 17 letnia córkę i 12 letniego syna. Zastanawiam sie z mężem cży urodzic dziecko. Corka zaniedlugo wyjedzie na studia. Syn zacznie gimnazjum. Nie wiem czy warto. Dzieci są dla mnie wszystkim. Któregoś dnia syn zdradził mi że marzy mu się brat. Byłam szczęśliwa że takie ma marzenie. A wy jak uważacie?

Witam mam 37 lat 16 córkę i syna 13 lat jestem w 21 tygodniu ciąży i oboje z mężem szalejemy z radości że znowu zostaniemy rodzicami,a nasze dzieci na wiadomość że będą miały rodzeństwo nie mogły się przestać cieszyć już planują jak będzie maleństwo miało na imię kto się będzie nim zajmował i u kogo w pokoju będzie spało.Pytałaś czy warto ja nigdy nie uważałam inaczej od początku byłam szczęśliwa i nie mogę się już doczekać kiedy nasze maleństwo będzie z nami:)Dla mnie WARTO.

Gość gość
Nie widzę argumentów przeciw - jeśli stać was finansowo, to jestem za. Jestem w twoim wieku i w pierwszej ciąży, a jak Bóg da to jeszcze dwójkę będziemy chcieli mieć.

Też uważam że warto ;) W Twoim wieku zaszłam w drugą ciążę, jak na razie wszystko idzie książkowo, rodzę na dniach.