Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

finger hurt

Czy to ma sens ? Kontakt? Jeśli tak, to może tu ?Jeśli nie to powiedz mi to....

Polecane posty

Gość gość
Nie mam zamiaru nigdzie o niczym pisać, no bo po co? Trzeba iść do przodu i życie toczy się dalej. I tak wiele rzeczy jest dla mnie nejsnych, niezrozumiałych i niespojnych, ale juz dawno przestalam w to wnikac. Duzo czasu minelo i zyje swoim zyciem, mam swoje plany nie patrze wnikliwie wstecz, tak jak jakis czas temu..

więc żegnaj jednak będzie ok? Ja też nie rozumie paru rzeczy ale nie mam zamiaru wnikać w przeszłość,trzym się B...o i na pewno zostaniesz w moich myślach,czy ci się to podoba czy nie,powodzenia,aby wszystkie twoje plany spełniły sie w 100 % .No i wesołych świąt,bo pewno juz się nie spiszemy :) :(

Gość gość
to jednak nie ja bo nie jestem b....

Gość gość
A tobie cwelu co do tego co kto sobie tu pisze?Co?chcą sobie pisać to sobie piszą,to miejsce właśnie jest od tego,a tobie ha do tego żałosny mądralo :(

Gość gość
Hej finger hurt dopiero teraz pisze ja B co ja mogę napisać, dowiedziałam się co u Ciebie się dzieje po tych wszystkich latach, wiem że jesteś szczęśliwy po tym gdy się rozstaliśmy więc w Twoim życiu nie ma miejsca dla mnie, mogę dawać Ci czasami znać że żyje tutaj jeśli chcesz nie chce się wtrącać w Twoje życie osobiste bo masz je ułożone i nie chce Ci "mieszać". Pozdrawiam Cię.

Gość gość
to Ty pisałeś z 14:41?? no to Wesołych Świąt skoro się nie spiszemy.

Gość gość
a o 14:33 to nie ja pisałam, nie B...jakby co.

:) ok....skrzynka otwarta,tylko wymyśl takiego nicka bym był pewien że to TY,ok?Narka!Bez odbioru :) !

Gość gość
co?? tu mam mieć takiego nicka?? no dobra coś wymyślę a skąd mogę być pewna że teraz Ty to Ty??/

Gość gość
miało być: nicka

Gość gość
no finger hurt dużo mi mówi, tak to Ty dobra coś wymyślę jakiś nick, miłej niedzieli i pamiętaj nie mam zamiaru mieszać Ci w Twoim życiu jak masz ułożone to spoko:)

I tak w nim uczestniczysz.... w pewnym sensie :( ale coś mi się że nie piszę z właściwą :) Hee? Jaka litera miasta w którym mieszkałem gdy się poznaliśmy?I literka miasta gdzie się poznaliśmy? No daj mi pewność,bo już mi się słabo robi od tej kafeterii

Gość gość
mieszkałeś w K a poznaliśmy się w W to Ty?

Gość gość
a ty skończyłeś gimnazjum aby? każda normalna dziewczyna/kobieta powinna gonić takiego gówniarza,facet to ma być facet a nie popapraniec jakiś telepiący się ohyda normalnie,zemdliło mnie.

a co do nicka to proponuję może ten na ch....... ;) no proszę ,nie będzie mi się mylic :) poza tym lubię go :) no narka moja pielęgniarko,do spisania,tylko nie miej do mnie pretensji,i nie wypisuj głupot jeśli się przez jakiś czas nie odezwę,mam wiele spraw na głowie i nie zawsze mogę siedzieć w necie,pa

podaj adresik gościu to ci udowodnię czym jest facet ;) a jeśli jesteś facetem to weź sobie wsparcie :) solidne wsparcie kolegów ,frajerzyno :(

Gość gość
jęczący facet na cafe,kitrający się ,z zamiarem odszukania ,,,niby.. już gorzej być nie może,świat się kończy

Gość gość
O Jeju 1 :( znowu to rozpaplane cwelisko się wtrąca ! Weź sp.....j stąd żałosna porzucona kobiecino.

Gość gość
no fakt U:( pamiętam że stałam za Tobą i zastanawiałam się bardzo długo czy koło Ciebie usiąść na tym koncercie, bo już wcześniej wpadłeś mi w oko i bałam się że coś między nami zacznie

Gość gość
wy się naprawdę znacie :) ! Jak się tu odnaleźliście?To chyba prawie nie możliwe:)

Gość gość
siedziałeś sam i miałeś wolne miejsce koło siebie bo Marta z pokoju była chora, cały czas wahałam się czy koło Ciebie usiąść gdybym nie zrobiła tego kroku..........:( dobrze będę miała nick Chaberek:(

Gość gość
zrobiłam krok najważniejszy w swoim życiu:( miłej niedzieli życzy Ci Twój Chaberek:(

Gość gość
no znamy się jakoś tak wyszło, nic spadam bo znowu mi się wszystko przypomina narka

Gość gość
No niech będzie taki nick tylko dodaj te dwie cyfry które miałaś tam i..... nie podawaj ich teraz !!!! zanim się zarejestrujesz,widzisz że jakaś smutna istota pokrzywdzona przez los i III rzeszę próbuje nas tu obrażać :D .Tak to był ważny krok ...zaważył nad naszym życiem,pozdrawiam i miłego tygodnia,bo jutro pn. i trzeba brać się do roboty,hej!

Gość gość
dzięki że mnie sprowadziłeś na ziemię he he ale nie moja wina że kojarzysz mi się z tamtymi wydarzeniami :) narka

Gość gość
dziwny temat

Gość gość
czemu dziwny??