Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arakumla

RUTYNA?

Polecane posty

Gość arakumla

witajcie :) pisze tutaj,bo juz nie wiem gdzie sie udać z tym problemem.. niby balany i błahy, jednak dla mnie stanowi duży problem. mam 18lat,od 4 lat jestem w związku z chłopakiem o rok starszym. zamierzamy razem mieszkać na studiach, spedzic ze soba reszte zycia. tak,wiem ze wszyscy sobie tak obiecuja a potem wszystko sie rozsypuje jednak my naprawde b. duzo przeszlismy jako przyjaciele i para. przez 4 lata ukladalo sie bardzo dobrze. nie nudzi nas codziennosc poniewaz widujemy sie raz w tygodniu. K. naprawde mieszka 11km ode mnie, jednak do szkoly chodzi (i mieszka w internacie) 60km ode mnie... stanowi to dla nas problem jednak zqwsze sobie z tym radzilismy. nasz zwiazek zaczal sie dzieki niemu. to on nalegal, uwielbial robic mi niespodzianki, dzwonil, pisal caly czas. dawal mi nawet listy w piatki, w ktorych pisal to wszystko co kryl w sercu kiedy byl daleko. wydawalo mi sie ze to zwiazek idelany. od pewnego czasu troszke sie rozsypujemy. K. jest tylko w piatki, na mniej wiecej 3h. twierdzi,ze nie moze zostac dluzej, jednak ze zadzwoni.. po czym nie dzwoni. Wraca do domu,pisze ze idzie sie uczyc, a za kilka godzin daje znac,ze idzie spac. ogolnie jest typem samotnika. zawsze mial tylko mnie a ja jego. wiem,ze mnie nie zdradza, ze nie ma nikogo na boku. chcialabym sspytac co moge zrobic zeby pozbyc sie tej nudy i pojawiajacych sie problemow? zaplanowalam piekny romantyvzny wieczor, jednak nie bede miala okazji tego zorganizowac przez kolejny miesiac, on dopiero znajdzie dla mnei wiecej czasu po swojej maturze. co moge zrobic zeby znow byc dla niego wyzwaniem, zeby sie staral,robil niespodzianki i sam dzwonil na dobranoc lub dzien dobry? prosze,nie piszcie,ze to moj facet i ze sama powiinnam wiedziec co zrobic, oczekuje jakichs pomyslow z zewnatrz.:) z gory dziekuje

Gość gość
co robic ? zmien faceta ten najwyrazniej nie jest toba powaznie zainteesowany

Gość gość
*zainteresowany mialo byc a propo jak chcesz sie starac o to zeby facet napisal ci dobranoc to zawiez go do matki niech poprawi braki w wychowaniu jakas desperatka jestes