Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co mu choodzi tak naprawde

O co temu facetowi CHODZI powiedzcie SZCZERZE w co on gra

Polecane posty

Spotkalam sie z facetem z ktorym spotyklam sie ponad rok temu,spotykalismy sie na sex...On niby chcial cos wiecej,ale Ja nie...bo on tak naprawde nie nadaje sie na zwiazek..on duzo mowi....SPotklaismy sie w koncu po roku czasu nie spotykania.. mowil ze tak tesknil,ze mnie kocha,bla bla...ja sie smialam z tego ...nie bralam tego na powaznie,mowi zebysmy spotkali sie jutro,mowie ze nie wiem zobaczymy ,po czym na drugi dzien zadzwonil,ze przyjdzie,a po 5 minutach oddzwonil,ze nie bo kolega chce zeby z nim jesc poszedl...mowie ok ...niech spada.. Nie odbieralam telefonu w czwartek,srode od niego na drugi dzien..,dzwinil i dzwonil... WCzoraj byl piatek i nie zadzwonil a ni razu ,pewnie umowil sie z jakims kolega ,wiec po co ma do mnie dzwonic... I dzis rano dzwoni,ze biedny jest bo zostawil u kolegi w aucie swoje klucze do domu i teraz nie ma gdzie isc a kolega pojechal ,a mieszka za granica...jakies 100 km dalej... i zebym mu otoworzyla drzwi ,bo stoji pod domem ,pada deszcze ,a on nie ma nigdy gdzie isc i kluczy nie ma....mowie ze nie... a on wkurzyl sie i mowi ZE do mnie nie zadzwoni juz nigdy...

Gość gość
jak Cię niby wcale nie interesował to trzeba było jasno powiedzieć że to tylko sex. Ja po twojej wypowiedzi wnioskuję że teraz to Ty chyba nie wiesz o co Tobie tak naprawde chodzi. Olej pajaca i koniec tematu.

po prostu nie chce zeby ,mnie zranil...bo on mowi ,,a robi swoje...i nie wiem w co on gra...

wiec o co mu chodzi ,ktos mi wytlumaczy ?

Gość gość
Oczywiście chodzi mu "tylko o seks" , tak jak zawsze , a ty jesteś na półce z towarem nazywanym "tylko do seksu i nic wiecej" towar oswojony i używany , do tego darmowy Taka to zabawa i taka to gra Czego jeszcze nie rozumiesz?

Gość gość
Oczywiście chodzi mu "tylko o seks" , tak jak zawsze , a ty jesteś na półce z towarem nazywanym "tylko do seksu i nic wiecej" towar oswojony i używany , do tego darmowy Taka to zabawa i taka to gra Czego jeszcze nie rozumiesz?

Gość o co mu chodzi tak naprawde
to po co mowi ,ze kocha i nalega tak bardzo na spotkania?

Gość o co mu chodzi tak naprawde
i mowi caly czas ,ze niby chce cos wiecej,a ja na to ,ze nie nie chce ,a on wrecz nalega..?

Gość gość
cwaniak z niego..

Gość gość
wy tylko myslicie ,ze tylkoo o sex chodzi.. przeciez napisala ,ze chcial z nia cos wiecej zwiazek ,ale ona boi sie z nim w zwiazek wejsc zeby ja nie zranil !!! nauczycie sie czytac ze zrozumieniem

Gość gość
to chwiejny emocjonalnie idiota, nie spotykałabym się więcej.