Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konkurs pekao 1300 powodow aby placic karta

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy ktos z was bral udzial w tym konkursie?. Chodzi o to by jak najwiecej zrobic platnosci karta w sklapach przez chyba okolo 2 miesiace. Ile udalo wam sie zrobic platnosci? ja bralem udzial w tym konkursie. Mozna wygrac tablety. udalo mi sie 57 platnosci zrobic.

Gość gość
to ja zaplace trojka karo 🖐️

Gość gość
Ja tylko płaciłam kartą ale to chyba nie chodzilo o ilosc transakcji ale o łączną sume tych transakcji.chociaz nie wiem.moze wiesz kiedy wyniki są,ciekawe czy chociaz nagrodę pocieszenia wygram...

Gość babitka
Ja sie mialam w to bawic, ale jakos mi nie wyszlo. Moze z dziesiec razy placilam karta i pozniej mi sie nie chcialo.

Gość gość
Nie to chodzilo o jak najwiecej platnosci a nie na jaka kwote. Maja dzwonic od 12 kwietnia do zwyciezcow. A Ty ile razy placilas? zliczylas?

Gość gość
Nie liczyłam ale w samym marcu mialam bardzo dużo transakcji powyżej 10zl mysle ze nazbieralo sie tego bardzo dużo zaraz policze:)

Gość gość
Licz licz bo jestem bardzo ciekawy :)

Gość gość
Naliczylam 72 ale moglam sie pomylić o jakieś parę sztuk:)nie licze na wygrana bo nie wierze w takie konkursy...

Gość gość
Uuu sporo. Moze wygrasz tablecika ;) Tez troche watpie, bo juz w tylku bralem udzial i nic nie wygrywam.

Gość gość
ponad 330 transakcji ;-)

Gość gość
A ja mam ponad 770 - kupowałam dla całej grupy żarcie i tak dzieliła aby wyszło że dużo zakupów :)

Gość gość
wow niezle wyniki. Na 100% uda wam sie.zdobyc pierwsze nagrody. Od razu wielkie gratulacje

Gość gość
dlaczego losowany? skoro jest w regulaminie dokladnie co trzeba zrobic.

Gość gość
Żaden losowany, kto ma najwięcej ten dostaje.

Gość gość
Ja miałem łącznie 225 transakcji ale nie wszystkie były na kwotę 10zł ale i większe zobaczymy czy się uda :-\

Gość gość
To jest troche niesprawiedliwe, bo niektorzy jak maja znajomych w sklepach to sobie moga zakupy podzielic na mniejsze i placic jednorazowo po 10 razy karta. A na przyklad ja jako matka trojki dzieci siedzaca z nimi w domu nie moge sobie pozwolic na takie zakupy.

Gość gość
Ja nikogo znajomego nie miałem i robiłem transakcję po 10 zł za każdym razem, traciłem przy tym może 2-3 dodatkowe minuty przy każdych zakupach, zawsze prosiłem kasjerki żeby robiły po 10zł i żadna mi nigdy nie odmówił. Udało mi się zrobić w ten sposób 112 transakcja zobaczymy co z tego wyniknie

Gość gość
Ja sie wstydziłam tak robić, no bo przecież ludzie za mną stali.

Gość gość
Ja tam ludzmi sie nie przejmowałem, czasami narzekali ale ja sie do nich nie odzywalem xd

Gość gość
700 transakcji masakra jakas :o

Gość gość
Mam nadzieje ze Te oszukane transakcje nie beda uzmawane,przeciez to widac ze to naciagactwo.trzeba byc niezle zdesperowanym zeby robić takie przekręty,takie rzeczy tylko w PL sie moga dziac.kraj oszustów.

Gość gość
Regulaminu nie łamie, to nikt mi nie może zarzucić że są one "oszukane", ja miałem po prostu sposób, jeśli nie robił bym transakcji po 10 zł to miał bym może z 40 transakcji. Jak nie szukaliście sposobów żeby zrobić więcej, to teraz nie narzekajcie że macie mało, było walczyć o swoje! Polska to nie kraj oszustów, a lewaków i narzekaczy!

Gość gość
proszę Cię koleś jesteś śmieszny,Widac że jesteś biedakiem, bo nie stac Cię na tableta nawet musisz kombinować, żeby wygrać, uczciwie byś w życiu nie wygrał:) Ja tez bralam udzial na poczatku w tym, ale odechcialo mi się, bo doszlam do wniosku, że tablety w domu mam 3 więc po kij mi 4? Jeszcze stac mnie zeby sobie kupić i zadnych zenujacych konkursów wygrywać nie muszę, bo zawsze znajdą się Polaczki-Cwaniaczki takie jak ty, ktore nie potrafią się bawić, a żeby wygrać muszą oszukiwać :) Poza tym stac w kolejce i nabijac 10 transakcji po 10 zł to jest żenujące...za grosz szacunku nie masz do siebie:)

Gość gość
Prosić kasjera, żeby rozłożył płatność po 10 zł, to jakaś masakra. Ale to śmieszne i jednocześnie żenujące. Musiał być Pan/Pani bardzo zdesperowany i napalony na ten tablecik :) Życzę wygranej.

Gość gość
Tableta to ja chciałbym wygrać dla córki, no ale cóż jak Ci się nie chciało, to widzisz takie masz efekty, ja nie oszukiwałem! W regulaminie nie ma zapisku o tym że nie można robić transakcji jedna po drugiej! Po prostu zżera wasz zazdrość, bo rozumiem jakby się wypowiedział ten kto nie brał udziału w tym konkursie.

Gość ghfcgy
KAZDA PŁATNOSC KARTĄ to pieniadze dla Banku ! dajmy na to niechaj od prowizji za zakup karta Bank ma przyjmijmy 1% to oczywiscie za duzo , ale by sie fajnie liczyło to za kazde wydane 100 zł bank ile zarabia ? pomnóz to teraz kliencie x ilosc tranzakcji na dzien i wyjdzie co kwota ze głowa mała , a za wszystko płacisz ty !! bo to tobie sprzedawca dzwiga o procent prowizji cene za towar :) Dlatego Biedronka ma takie niskie ceny bo nie ma kart w tym sklepie

Gość gość
Biedronka wcale nie ma niskich cen, a po drugie lada dzień wprowadzą płatność kartą.

Po prostu zżera wasz zazdrość, bo rozumiem jakby się wypowiedział ten kto nie brał udziału w tym konkursie. x x tak bardzo mnie zżera zazdrosc, mam dwa tablety w domu, kupione za wlasne pieniadze bo stać mnie na to, nie mam czego zazdrościć, mogę jedynie współczuć 🖐️