Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haneczkaaaa

Mój kolega twierdzi że od momentu uzyskania przez Polskę Niepodległości

Polecane posty

Gość Haneczkaaaa

jesteśmy wolnym Narodem i powinniśmy czuć się wolnymi ludźmi . Czy zgadzacie się z tym zdaniem ? Dodam że sam pracuje za 1500 zł /mc i że niewolnictwo go nie dotyczy.

Gość Haneczkaaaa
* Dodam że sam pracuje za 1500 zł /mc i że jest przekonany iż niewolnictwo go nie dotyczy.

Gość gość
bo go nie dotyczy. ma wybór i może pracować za więcej. i rzeczywiście jesteśmy wolnym narodem w wolnym kraju.

Gość gość
oczywiście, że tak jest, że Polska jest wolnym narodem a Polacy wolnymi ludźmi. Nie ma takiej pensji 1500 zł, najniższa 1600, więc nie sciemniaj Poza tym od czegoś trzeba zacząć. Jeśli jest wykształcony z czasem ma szanse zarabiać więcej. Dlaczego uważasz sie za niewolnika? 1500 jest chyba więcej niż zero. Pewnie nic sobą nie reprezentujesz i jesteś totalnym leniem, że za taką kwotę nie chce ci się tyłka ruszyć i liczysz, ze tobie poniżej 5 nie opłaca sie w ogóle pracowac

Gość gość
hahahahha tak pod butem zlodzieja klamcy tuska

Gość Haneczkaaaa
Do : gość 18:30 Chyba znam twoją najskrytszą tajemnicę. I wiem dlaczego nigdy twoje najskrytsze marzenie się nie zrealizuje. Wiesz ?

Gość gość
poza tym nikt cie nie zmusza pracować za taką kwotę. Wolny rynek mamy. Najstarszy zawód świata jest dużo lepiej płatny, więc skoro chcesz duzo zarabiać a nic nie potrafisz innego, to do dzieła :)

Gość złoty środek
"oczywiście, że tak jest, że Polska jest wolnym narodem a Polacy wolnymi ludźmi. Nie ma takiej pensji 1500 zł, najniższa 1600, więc nie sciemniaj" no właśnie jesteśmy wolnymi ludźmi dlatego pracodawcy nie mają ustalonej pensji minimalnej

Gość gość 18 30
nie znasz moich marzeń, tak jak nie znasz moich tajemnic. a moje marzenia sam realizuje z dużym sukcesem.

Gość gość 18 30
najniższa pensja jest ustalona przez sejm

Gość gość 18 30
nie wstydzisz się dawac linki do takich durnot?

Gość gość
w tych filmikach z youtube macie swoja wolnosc zarobki prace :) jaj sobie robcie tymi swoimi wypocinami wam sie juz chyba mozgi przegrzaly z tego co tam wam wciskaja zamiast siedziec na kafeterri wejdzie na filmy z youtuba i obejrzyjcie jak wyglada cala prawda o demokracji w Polsce

Gość gość
takie filmy są robione na wzór najgorszej i najbardziej prymitywnej propagandy z czasów komunistycznych czy socjalistycznych. zlepek wyrwanych z kontekstu wypowiedzi połączonych w jedno. obrzydlistwo

Gość gość
lepiej weż się za naukę i poszukaj dobrej pracy a nie czekaj, że manna sama z nieba ci zleci. A jak ci źle to jedź dalej tam gdzie cie zechcą i dostaniesz tyle, ile zażądasz :) Najlepiej nie reprezentować sobą nic, ale domagać się "godnych" zarobków :D Nie ma chyba na calym świecie takich malkontentów jak Polacy, najlepiej nic nie robić i dostawać za to kasę

Gość gość
haha tez mi autorytety w tych durnych filmikach :D Znawcy wszystkiego :) Najlepszy Cejrowski, który mówi jak być prawdziwym mężczyzna :D Tak to jest, jak się belki we własnym oku nie widzi, ale paproszek w cudzym oku :) Nasłuchacie się takich bredni i wyskakujecie z tym do innych

Gość gość
a ty Haneczko autorko, co skończyłaś, co robisz i ile ci za to płacą, że uważasz się za niewolnika? Ile lat już tak niewolniczysz? Bo ja po studiach na UW (magisterskich a nie jakichs licencjatach) w pierwszym roku dostawałam 1400 brutto na zlecenie. Nie uważałam się za niewolnika i mimo że pracowałam po 10 godzin dziennie (za nadgodziny nikt nie płacił) po kilku latach dostaję ponad 4 na rękę. Nadal nie czuję się niewolnikiem, ale fakt, że na życie prywatne i picie piwa w bramie czasu brak

Gość gość
dlatego tez jestes niewolnikiem

Gość gość
ryży okłamuje Polaków

Gość gość
ryzy oklamuje a jakies patafiany sieja propagande po internecie jakoby to on najlepszy tyle ludzi przeciwko PO a ci zlodzieje nadal wygrywaja podrobione glosy wyborcze gorzej jak za komuny !