Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonasaaa

Tak się boję..

Polecane posty

Gość ilonasaaa

Witam.. 5 dni temu zobaczyłam z mężem drugą słabą kreskę.. Pojechałam na betę - wynik 13 iu/ml. Nie powtarzam bety bo nie mam możliwości wychodzenia z pracy i dojeżdżania do laboratorium 25 km. Owulacja 22-23 dc.. Betę badalam w 33 dc. Dziś mam 38 dc. I strasznie się boję że ciąża się nie rozwinie.. Raz poronilam z powodu gęstej krwi. Teraz zażywam clexane i luteine.. Modle się o tę ciążę.. Ale poziom nadziei niski. Objawów zero, tylko ból piersi. A ja już chce wymiotywac by czuć ze jest ok..

Gość bzdeciki
stres bardziej wyplywa na poronienia niz gesta krew

Gość gość
WymiotYwać będziesz za kilka tygodni:O

Gość a test
zrobilas???

Gość gość
Ja nie wymiotowałam, nie bolały mnie piersi, nie miałam zachcianek, czasem troszkę mnie mdliło, ale ja i bez ciąży tak miewam. Zero dolegliwości czy objawów.

Gość gość
ja tez nie wymiotowalam, bylam ospala, mulilo mnie czasem, bolaly piersi i to wszystko... Przyjaciolka miala juz w ogole bezobjawowa ciaze i ma termin za tydzien, a tez sie bala bo miala za soba poronienie nikt Ci nie zagwarantuje zdrowej ciazy, ale brak objawow nie musi oznaczac niczego zlego :)

Gość gość
Objawy nie wystepuja od razu, jesli jestes w ciazy to udaj sie do lekarza i ewentualnie na zwolnienie, steacilas juz jedna ciaze to sie zastanow co jest wazniejsze, bedziesz na zwolniwniu to latwiej Ci bedzie robic badania

Gość gość
a ja dziękuję Bogu ,że do tej pory nie wymiotowałam ani razu i nie chcę jakoś tego czuć :D (10 tydzień) ,z ciążą wszystko ok, każdy odczuwa inne objawy.

Gość gość
ja nie mialam zadnych objawow ciazy (oprocz baraku miesiaczki oczywiscie). zero wymiotow, zachcianek. urodzilam o czasie chlopca 4,2kg. nic tylko sie cieszyc, ze mnie to ominelo. kobity sa rozne i ciaz tez

Gość Ilonasasaa
dziś zrobiłam test, ale wieczorem z bardzo rozcieńczonego moczu - pij***ardzo dużo płynów i ta kreska jest niby mocniejsza ale dalej slaba.. A juz za 10 minut 40 dc i 17 DPO.. Trzymajcie kciuki za moje dzieciątko.. Niech rośnie..

Gość gość
Jeśli przyczyną poronienia była zbyt gęsta krew, a teraz bierzeszjuż clexane, to powinno być dobrze. Ja właśnie trzecie dziecko na clexane hoduję, wceśniej nie mogłam utrzymać ciąży

Gość ikonasasaa
Powinnam być dobrej myśli.. Za tydzień się wszystko wyjaśni..