Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przyjaciółka przyszła do mnie wypiła ponad pół litra wódki zwymiotowała i

Polecane posty

Gość gość

śpi do tej pory, leży rozwalona na kanapie a ja chciałam wyjść dzisiaj ze znajomymi do klubu a nie moge jej ta zostawić :( Jej chłopak ani siostra nie odpowiadają na telefon.

Gość powiem ci tak
Pewnie musiała zapić jakieś niepowodzenie. Ale dać koleżance wypić całe 0,5 i nic nie dziabnąć samemu, tak oczywiście czysto profilaktycznie aby się nie urżnęła to wstyd :classic_cool:

Gość gość
Ja nie mogłam pić - właśnie dlatego że miałam jechać ze znajomymi (autem do nich a potem taksówką z klubu do domu). Nie wiem co mam robić.

Gość gość
Zostaw ja tak. I tak bedzie spala. Napisz liscik jakby co i zakaz ruszac sie do twego poqrotu. Milej zabawy. :-)

Gość gość
Ja bym jej napisała kartkę na wypadek pobudki i pojechała :)

Gość gość
Widzisz. Tak jak radzilam ktos powyzej tez. Lec na balety. Milejjjj zabawyyyyyy. :-)

Gość gość
fajna przyjaciółka. się wpakowałaś to masz problem siedź z nią. albo odwieź ją do domu. i zerwij później kontakty bo to jakaś patologia.

Gość gość
Przede wszystkim zrób jej kilka fotek i wrzuć na kafe, a później napisz kartkę. :classic_cool:

Gość gość
wielkie mi co patologia ja z kolezanka wypijalam pol litra po pracy a do patologii sie nie zaliczam.Znam pania na wysokim stanowisku w duzej korporacji prze snam wypija cwiartke i idzie spac

Gość gość
i co takie codzienne chlanie ćwiartki przed snem to nie jest wedlug ciebie patologia? to alkoholizm kretynko

Gość CO TO ZA IDIOTYZMY TUTAJ SĄ
Stwierdziła że u Ciebie może sobie wypić i wyspać bez ograniczeń.Jak mogłaś dopuścić do takiej sytuacji?! Mogłaś poczęstować ja kawą, herbatą,ale nie alkoholem.Teraz masz problem i dziwne nie jest.Na Twoim miejscu odwiozła bym ja do domu i zakończyła przyjazń.

Gość Ale to już było
Skoro częstowałaś ją wódą w takiej ilości, teraz sobie musisz radzić sama.Widać że kumpela to alkoholiczka na maksa!

Gość gość
Kończyć przyjaźń z takiego powodu? Musisz mieć masę znajomych. :D🖐️

Gość Ale bajer
Pewnie wiedziała ze u ciebie ma azyl, dlatego się napiła bez umiaru.Gratuluje koleżanki.Pewnie jesteś podobna do niej?

Gość gość
Tak, od czasu do czasu lubimy walnąć sobie lufkę, przyćpać albo pobzykać się z kolesiami z klubu :classic_cool:

Gość gość
Nie przyszło wam do głowy, że może chłopak ją rzucił, albo dostała kosza, albo jakieś inne nieszczęście i po prostu zapiła smutki? :classic_cool:

Gość gość
moralizatorki od siedmiu bolesci...