Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego samotne matki sobie nie dają rady jak łatwo jest wszystko pogodzić

Polecane posty

Gość gość

Ja pogodziłam studia Studiowałam kulturoznawstwo zaocznie na prywatnej uczelni, zjazdy były 4 razy w miesiącu. Ja pogodziłam pracę Pracowałam w firmie swojego ojca, w biurze. Oraz opiekę nad dzieckiem, rodzice pomagali mi jedynie tylko co mama opiekowała się nim gdy ja byłam w pracy lub w szkole a ojciec po pracy często zabierał mojego syna to na lody, to do kina itp.

Gość gość
ha ha 0/10

Gość gość
Latwo jak rodzice pomagaja ,ale nie kazda tak ma ,bo rodzice tez pracuja ,nieraz mieszkaja daleko. Fajnie tak wykorzystywac rodzicow i jeszcze sie chwalic ,ze latwo wszystko pogodzic :(

Gość gość
i jeszcze ten twój kierunek kulturoznawstwo!!!!!

Gość gość
"rodzice pomagali mi jedynie tylko co mama opiekowała się nim gdy ja byłam w pracy lub w szkole" upośledzona jesteś, co w tym biurze robiłaś i co za szkoła? :P

Gość To raczej prowo jest
"Ja pogodziłam pracę Pracowałam w firmie swojego ojca, w biurze." . He he, dobre :)

Gość gość
Samotne matki to puuszzczalskie nieudacznice

Gość gość
a kim sa faceci ktorzy zostawiaja kobiete z dzieckiem ?

Gość gość
K****arze. Jak sie z takimi zadawały to maja za swoje. Oboje sa siebie warci. Znam taka jedną rozwódke z dzieckiem, co ojcu utrudnia z nia kontakt, ale nowego tatusia szuka. A jedynym kryterium jest zasobnośc portfela. Związała sie z alkoholikiem mającym własną firmę, a jak zbankrutował to go zostawiła i szuka następnego jelenia. Tylko jaki zdrowy sie z taka zwiaze? Tylko patologia jak ten alkoholik, bo ciągnie swój do swego.

Gość gość
faceci wlaza na kazda a potem znikaja i jeszcze sa z tego dumni dupki :O wszystkich takich wykastrowac !!!!!!!!!!