Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Gość Pan Gość
Ja uważam, że pod górkę ma facet bez prawa jazdy.

Gość słabsza genetycznie
Staram się zrozumieć fenomen ciśnienia na prawko i za cholerę nie mogę. W zeszłym roku miałam okazję w końcu wyrobić sobie ten mityczny kawałek plastiku i wiecie co? I nic. Nadal wolę piesze spacery i rowerowe przejażdżki. :) A facet, który ma podobne zapatrywania w tym względzie, ma u mnie duuuużego plusa. :) No ale co kogo obchodzi, to co ja preferuję, wiadomo. :)

Gość do słabsza genetycznie
to ty pisalas w innym temacie, ze masz licencjat?

"Z WŁASNEJ WINY." x No i ok, tak samo jak te kobiety tutaj. Czego one nie potrafią zaakceptowac tylko zwalają winę na wygórowane wymagania mężczyzn. x "Single męscy bardzo mile widziani kobiety nie." x I tu jest własnie najistotniejsza kwestia. Single czyli sami z wyboru sa mile widziani, kobiety czy męzczyzni. Natomiast samotni niespecjalnie, nie bez przyczyny sa samotnymi. x "A tak ogólnie żyję na tym świecie trochę dłużej od ciebie prawiczku.I lepiej znam realia." x Nie, nie znasz ponieważ nie przezyłas młodości w czasach, gdy prawie każda kobieta może sobie pompować ego w internecie i przebierać w facetach. Tylko faceci na szczycie mają łatwiej od kobiet, na nich jestecie zapatrzone i wydaje Wam się, że każdy ma takie przywileje jak oni. x "Też odnoszę wrażenie, że moi męscy rozmówcy są sami bo ich światopogląd odstręczy każdą kobietę." x A Twój swiatopogląd to jaki? Zachęcający? x "Chyba jedynie popełnić samobójstwo.Żadna kobieta nie zaproponowałaby brzydalowi bycie konserwatorem i szoferem starszej pani jako alternatywy bycia z kimś...." x Kobieta w większości przypadków po prostu przestanie się odzywać i oleje. I zdarzy się to o wiele częściej, niż w przypadku facetów.

Gość Autor nr 2
Widzę że koniecznie chcecie żeby mi się pani Masłowska podobała a tu zonk. Nie podoba się, to od razu won do burdelu nie? Spokojnie, jeśli będzie trzeba to do burdelu pójdę, póki co mam celibat i jakoś z tym żyję. Ktoś tu napisał że powinienem znać swoje miejsce w szeregu, otóż nie! Błąd, ja nic nie powinienem, ja mogę ale nie muszę. Jakbym chciał dawno stracił bym cnotę z brzydką ale ja nie chcę, Wolno mi? Wolno, tak jak wielu paniom wolno przebierać w facetach jak w rękawiczkach.

Gość słabsza genetycznie
,,to ty pisalas w innym temacie, ze masz licencjat?" - być może, ale jak mocno się zbłaźniłam, to nie ja. :P

Gość słabsza genetycznie
,,Widzę że koniecznie chcecie żeby mi się pani Masłowska podobała a tu zonk." - nikt nie mówi, że ma się podobać, ale ocena 3/10 i tekst o zaniedbaniu jak dla mnie aż zanadto uchylają rąbka tajemnicy (Poliszynela) co do Twoich wymagań względem wyglądu kobiet. Masłowska może i nie jest pięknością, ma przeciętną buzię, (ale nie mówcie że jest brzydka) która w odpowiedniej oprawie (makijaż, fryzura) wygląda całkiem znośnie i do tego uważam, że ma naprawdę całkiem niczego sobie figurę (szczupła, proporcjonalna, kobieca). A styl jak dla mnie też ma ok. Taki nieco zawadiacki. No ale rzeczywiście z białymi kozaczkami, obcisłym neonowym topem i mini odsłaniająca pół tyłka na pewno nie ma co konkurować.

Wiesz co prawiczek i autor - od tego celibatu się wam w główkach pokręciło.Jeśli zdrowy facet woli własną rękę od kobiety to normalny nie jest. To ja was zapytam - do jasnej cholery nic się w kobiecie nie liczy tylko jej uroda? Prawiczek singiel to tylko głupia nazwa stropanieństwa i starokawalerstwa.

Gość drmgr
czyli podobaja mu sie blachary...

Gość słabsza genetycznie
,,singiel to tylko głupia nazwa stropanieństwa i starokawalerstwa" - niby racja, ale nie umniejszajmy tym, którzy rzeczywiście taki stan wybrali i czują się z tym dobrze; choć takich pewnie jest względnie mało, bo większość jednak potrzebuje kogoś bliskiego.

Gość do Czterdziechy
a moze ktos jest nocnym strozem i woli nawet do kobiet nie podbijac? ja np. mi by starczyla, ale mam srednia prace biurowa, nie mam prawa jazdy, jestem niezbyt zaradny, cala pensje bym wydal na plyty z muzyka i koncerty, do tego szukam dziewczyny z intelektem i blyskiem w oku, a nie jakiejs prostej dzierlatki.

Chłopcy czy wy macie mózgi? Masłowska przede wszystkim jest inteligentną, zdolną babką, która coś sobą reprezentuje.Coś, a nie narzeka jak te dwa leszcze tutaj. Wiecie chłopcy jedyną szansą jest dla was agencja.Bo i ten typ urody chyba lubicie. Przestaje się dziwić, że tyle kobiet zostaje lesbijkami.Bo z kim tu być.Ze sfustrowanymi chłopczykami, którzy jedyny związek partnerski mają z zosią rączkowską.

Gość gość
Asterko jeszcze ci się nie znudzilo latami pisać o tym samym?

Gość Autor nr 2
No trochę zaniedbana jest, na jednym z zdjęć widać sztuczny czarno- srebrny ząb, co jest bardzo niesmaczne. Słabsza, lubię też kobiety ubierające się skromniej, gustowniej. Czterdziecha, zdrowy facet nie będzie żył wbrew własnym przekonaniom i odczuciom. Wolę własną ręke od kobiety brzydkiej. Wolę ładną kobietę od własnej ręki. Nie tylko uroda się liczy ale przede wszystkim, nie zważając na czarne scenariusze i inne tego typu rzeczy. Nie ma co się oszukiwać. Może dla Ciebie wygląd nie jest najważniejszy ale dla większości kobiet niestety tak. I niech mnie nie przywołują do porządku tylko dlatego że postanowiłem żyć wg innych standardów.

Gość drmgr
masłowska to przede wszystkim KTOS, nie chciala by olac naszych panów autorów.

Chłopie żadna z nas nie rzuciła magicznego słowa kasa.Wiesz, ja nie mam pod tym względem dużych wymagań.Bylem nie musiała nikogo utrzymywać.Jego i jego hobby.Sorry, ale mam syna który kosztuje, dom i myślę praktycznie.Zdarza mi się wydać kasę której nie mam na książki.Albo na film, który chce mieć.Ale priorytetem jest dziecko i opłaty.

Gość do Czterdziechy
maslowska to przede wszystkim lewactwem traci. Czterdziecho, intelekt jest wazny - dla mnie bardzo. ale obawiam sie, ze mam szanse tylko na prosta dziewuszke. i obawiam sie, ze u dziewczyny ktora ma cos w glowie przegram z duzo brzydszym ale zaradnym. chocby wyslowic sie nie potrafil, to moze nadrobic checia do ciezkiej pracy np. kladzenia dachow na saksach.

Gość Autor nr 2
Czterdziecha ale Ty też przecież narzekasz. Głównie na to że przez takich jak ja brzydkie są same, to nieprawda. Są na pewno faceci którzy nie patrzą wcale na wygląd a na coś innego. I te brzydkie same wtedy nie zostają. Gorzej mają faceci tacy jak ja (jak śmią wymagać? to ''my kobiety'' od tego jesteśmy) którzy czekają na ''księżniczkę''(taką w moim typie po prostu) i się nie doczekają najpewniej. I ja wcale nie narzekam tu na swój los, bo jak już pisałem pogodziłem się z tym dawno, najwyzej prostytutki mi zostaną. Ciesze sie życiem, mam swoje hobby, żyje z dnia na dzien jak kazdy. Moje szczesliwe zycie mogłoby runąć jakbym został desperatem i związał się z kobietą która by mi nie odpowiadała.

Gość do Czterdziechy
masz syna, czyli dziewica nie jestes, moze tez przerobilas cala kamasutre i rozne rodzaje seksu...

Autorze powiem tak - w kręgach normalnych kobiet, nie twoich idolek uroda się nie liczy. O ile nie jest to dramat pt standardowy 40 latek.Nie jestem łądna i szczupłą , ale nie jestem brudna, śmierdząca, szczerbata, łysa, przepocona i ubrana w turecki swetr sprzed 20 lat.Opinający się na spasionym brzuchu. Zależy co rozumiesz przez słowo zaradność.Bo dla mnie zaradnością jest umiejętność naprawienia krany, ugotowania obiadu i załatwienia sprawy w urzędzie.I nie zaleganie przez większość dnia w syfie , przed komputerem, laptopem, telewioem. Facet twój podstawowy błąd nie próbujesz z góry stawiasz, że wygra z tobą ktoś zaradny.Ja zaradnego nie potrzebuję - sama jestem zaradna.Ja potrzebuję kogoś kto by mnie kochał taką jaka jestem , a nie stroił fochy, że za dużo ważę, że buzię mam nie taką, albo ciuchy.

Gość słabsza genetycznie
Autorze nr 2, Twój wybór, ale jeśli czekasz na 20-letnią polską wersję Monisi Bellucci , to ja nie będąc wróżbitą Maciejem, powiadam Ci, że na 100% się nie doczekasz, ale pomarzyć dobra rzecz. :)

Gość do Czterdziechy
to ja kranu nie naprawie ani opon w aucie nie zmienie, ja lubie sie bawic na koncertach, sluchac muzyki i cwiczyc na silowni.

Są na pewno faceci, którzy nie patrzą na wygląd.Owszem - geje.Im damska uroda powiewa.NIE MA TAKICH.Każdy z was jest piedolonym estetą.Każdy chce mieć królewnę.A jeśli nie uda się to ma brzydką gospodynie domową, którą w głebi duszy pomiata.Czytałeś co mi napisał pewien d**ek.Staruszkiem z DPSu mam się zająć. Nie jestem dziewicą.Mam temperament.I tylko ciepię z tego powodu. Znalezienie sensownego partnera do łóżka graniczy z cudem.Bo oni chcą ładne.A wybacz dwusów z zamkniętymi oczyma mnie nie interesuje. Kobiety mogą nie mieć temperamentu, ale faceci nie mają sumienia.Przyzwoitości elementarnej.Bo nie chcieć zaspokoić kobiety to zbrodnia.

Gość Autor nr 2
Hehe to się mylicie bardzo. Nie chce mi się milion razy powtarzać że nie szukam ideału, tylko takiej zwykłej szarej myszki ale ładnej. Ładnej czyli takiej która mi się podoba. Każdy szuka kogoś kto mu się podoba tylko nie każdy znajduje. Gdyby czterdziecha i słabsza genetycznie miały do wyboru przystojniaka który byłby zaangażowany w łóżku to wybrałyby jego niż zaangażowanego brzydala. I takie opinie nie są tylko wśród jak to ujełaś ''moich idolek''(co przez to rozumiesz?) ale wśród wiekszości kobiet niestety. Nawet moje mniej urodziwe koleżanki mówią że nie mogłyby być z kimś kto się nie spodoba im z wyglądu.

Zabawa na koncertach i siłownia to w ramach partnerstwa kiepska oferta.To styl życia singla, a nie mężczyzny.Wybacz w wieku 40 lat oczekuje się partnerstwa i pomocy , a nie wytrząsania łupieżu na koncercie.To dobre dla małolatów, albo jako rozrywka, a nie styl życia.

Gość do Autor nr 2
a moglbys byc z prosta, "wiejska", niezby bystra dziewuszka?

Gość do Czterdziechy
dla mnie koncerty i tautaze oraz muskuly to styl zycia.

Gość słabsza genetycznie
Nasi forumowi amanci poznają miłości swego życia w momencie kiedy w Polsce będą dostępne w sprzedaży femboty (w atrakcyjnych cenach) - oczywiście o ile będą dostatecznie ładne. Pierwsze wyprzedażowe serie mogą być nie do końca teges, ale zawsze to lepsze od nadmuchiwanej pani zdziwionej. :)

Gość Autor nr 2
Tak zwierze ze mnie, już to słyszę po raz kolejny, ale może być ze wsi albo nawet z końca świata aby ładna była. Może być niezbyt bystra, nawet głupia. Może przy mnie by zmądrzała. Czterdziecha, o jaka ironia losu. Nie chcesz starego dziadka? Czemu? Skoro nie patrzysz na wygląd to na wiek chyba też nie powinnaś?