Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do ludzi z mega humorem!!! !!!:)

Polecane posty

Gość gość

Siemka! Jestem szalona i uwielbiam psocic sie mojemu kochanemu, on jest 10 lat starszy ale kocha moje psoty chociaż udaje, ze sie wkurza;) bo zniego taki slodziak...no i wiec chcialabym mu napisac pare smiesznych tekstow na jego profilu publicznym na facebooku, czesto to robie tylko ze mi sie ostatnio pomysly wyczerpaly...niie moge pisac o swintuszeniu itd bo jego rodzina wszystko czyta, ale jakies takie smieszne rzeczy co lekko podkurzaja i pesza by sie przydaly ;) slodko szalone najlepiej hihi....moze cos mi podpowiecie bo mysle dzis ciezko:) dziekujeeeeeee :D

Gość Hubuforde
Weź .. Jaki to humor jak komuś szkodzisz , zastanów sie czy sama byłabym zadowolona jakby ktoś na twoim profilu napisał np, :znowu sie zesralam w majty Jest takie powiedzenie , nie rób drugiemu co tobie nie miłe A to co wymyślasz wcale nie jest śmieszne

Gość gość
"jego rodzina" czyli zona j dzieci? :P

Gość Olancia 808080
Napisz tak:) dziś pojadłem cebuli i mi się po niej strasznie fuli, a tak poza tym to kocham moją kochaną kochaniusie czyli dziewczyniusię....(i tu imię np.ANIUSIĘ) z nią mogę iść na koniec świata choćby na dwa lata.. Coś mi się dzisiaj bredzi, chyba od piątkowych śledzi albo od tej cebuli..chyba dołącze do żuli ..:D:D SAMA WYMYŚLIŁAM:-)

Gość gość
Niezle Olcia;) napewno cos z tego podkradne;) dziex:)

Gość gość
To ile ma lat ten gościu? 20?

Gość Olancia 808080
Spoko nie ma problemu:) jakbym go znała i wiedziała coś więcej o nim to bym może -coś lepszego wymyśliła:) a tak to taki wierszyk rymowanka na poczekaniu he :D

Gość gość
Do hubuforde! Ja tu nie prosilam o opinie o mnie, mozesz myslec co chcesz....to twoja sprawa....ale tak dla rozjasnienia sytuacji i zrozumienia napiszę: 1. To moj facet, moj narzeczony slodki, facet ktory mnie uwielbia i moje psoty rowniez, udaje...podkreslam...udaje , ze go to wkurza leciutko...ale oczka mu sie smieja kiedy mu sie spoce....zaprosilam do tematu osoby z humorem ktore znaja zwariowane texty...nie mam ochoty czytac o krytyce mojego zachowania poniewaz nie szukam na forum matek i ojcow ktorzy maja ochote mnie pouczac......wiec papa dla opiniowcow, nie pakujcie mi sie tu zeby humor psuc!!! A do fajnych ludzi z humorkiem :) piszcie cos wesolego pleas!!:D

Gość gość
Jesteś mega żałosna i infantylna. :D

Gość gość
Olancia on jest spokojny , mily i slodki, a uwielbia glupotki z mojej strony tylko ma siostry i braci itd na facebooku wiec nie moge za bardzo broic...bo ten no ...nie wypada:D ...ale kusi;) ja mam 21 on 31 latek

Gość gość
hm co może być skuteczną psotą dla 22 letniego faceta...

Gość gość
Napisz, ze ci sie okres spoznia

Gość gość
wrzuć zdjęcie jego małego nielota

Gość gość
Na pewno będzie tylko udawal, ze takie żarty go nie bawią :P

Gość gość
Hmmmm haha z tym okresem ciut za ostro ale cos koło tego skręcę :D ale pomysl mi sine podoba :)

Gość Praj
A co to znaczy pleas?

Gość gość
Hohoooo :D z tym nielotem poczekam jakies 30 lat, jak juz zmaleje to wtedy focie wrzucę;)

Gość gość
....o matko, to byl sarkazm...a ty faktycznie chcesz ten pomyśl wykorzystać?!

Gość gość
Pleas tzn proszę, ale moze byc tez uwazane za wyraz obcojezyczny i byc pretekstem do zjechania mnie za błędy ;)

Gość gość
Niemego e na końcu please zabraklo...

Gość gość
dziecinna jestes strasznie jak na śwoj wiek :D

Gość gość
Oj tam oj tam moze byc i sarkazm:) angielski humor tez jest swietny, a ja jestem pozytywna :) :D fakt polknelam e w wyrazie please...bardzo mi nie przykro z tegoz powodu :P choć wiem ze to wstyd ogromny i porażający robić byki....

Gość gość
Noooo jestem dziecinna i taką mnie wszyscy lubia i kochaja wiec nie mam powodu zeby sie zmieniac i mam zamiar taka pozostac bo zycie z humorem jest cudowne, a kiedy mozna rozweselac innych to swiat jest kolorowy :) :) :)

Gość gość
Ide spac haha bo nudaaaaaaaa, moze jjutro ktos cos wesolego napisze...czekam grzecznie na pomysly z fajnymi tekstami:***

Gość gość
Wcale nie jestes fajna. Irytujesz.

Gość Poirytowany 91
To prawda:classic_cool:

Gość gość
Napisz ze bardzo go kochasz przed a jeszcze bardziej poooo.....

Gość gość
Osoby, które piszą zdrobnienia typu: 'ale oczka mu sie smieja kiedy mu sie spoce...' , 'glupotki' 'latek' są megaaa żałosne, a nie szalone i odlotowe. Masz za dobre mniemanie o sobie.