Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwodniczki, 30letnie zrozpaczone singielki.Rzygam wami.

Polecane posty

Gość gość

Właśnie wróciłem z miasta. Człowiek wychodzi sobie zwyczajnie popić z kumplami, ewentualnie zawrzeć znajomość z jakąś góra 23-latką. Ale nie, zaraz zjawiają się znajome przyjaciół, zdesperowane trzydziestoletnie singielki czy samotne matki po rozwodzie, którym wystarczy poznać w miarę przystojnego faceta żeby przyssać się do niego i s********ć mu wieczór. Upije się taka i myśli, że moim celem było spędzić noc z jakimś kiepskawym, przechodzonym towarem, plotącym w dodatku trzy po trzy, powspominać ,,jak to było kiedyś''. K*****, kobieto masz 30 lat i przynajmniej dla ciebie nic już nie będzie ,,jak dawniej''. Nie nosisz legginsów ani rurek, masz przepitą twarz i zniszczone włosy. Nie chcę sobie nawet wyobrażać jak wyglądają twoje cycki i p***a. Wolę już napić się w spokoju z kumplami i pożartować niż poświęcać czas podobnym desperatkom. Nie jesteś młodą dziewczyną, nie jesteś atrakcyjnym MILFEM. Jesteś przeciętną ,,trzydziestką'' z rozumkiem małej dziewczynki. Nikt cię jak dotąd nie chciał, nie zakładaj, że ja cię zechcę i nie łaź więcej za mną. ;) Nie wykorzystuj tego, że staram się być miły dla wszystkich kobiet - spróbuj wreszcie pomyśleć. ;)

Gość gość
Święta racja . Dodam jeszcze : Nie mów że nie przeszkadza ci to że jestem żonaty bo mi przeszkadza . Wychodząc z kolegami na piwo mam ochotę się go napić a nie odganiać od namolnych bab.

Gość gość
bua ha ha ha ha!!!

Gość motherfucker 666
W PACH PÓJDĄ MŁODO WSZYSCY!

Gość gość
a ja rzygam takimi ululanymi,chwiejacymi sie na nozkach, lysymi, z brzuszkiem ktorzy mimo ze jeszcze 30 nie stuknela wygladaja gorzej niz 40+ z innych krajow EU jest duzo atrakcyjnych singielek po 30 ktore by na ciebie nawet nie nasikaly

Gość gość
co ty se czlowieku myslisz, ze tylko dlatego ze tak chcesz, kazda 19-latka na ciebie poleci?nie dla kazdego liczy sie tylko kasa.a nawet jesli jestes taki megaprzystojny jak twierdzisz, nie sadze ze jak bedziesz miec 50 lat to mloda dziewczyna na ciebie poleci, wtedy bedziesz blagal 30 latke na kolanach

Gość staraDpo50tce
pach, pach, pach, ... :O dzięki za link do randek, przydało mi się trochę wesołości z rana... Znalazłam trochę zdesperowanych facetów, jednego 72 lata z fotami, duży, wielki otyły i pisze, że sylwetka muskularna... zmotoryzowany oczywiście, nie wiem jaki to samochód, jakiś mały, facec***ewnie wiedzą, wygląda jak dwudrzwiowy sportowy Opel. SUPER dziadek przynajmniej szczery, ze chce na sex :D Ale potem natknęłam się na znajomka... pewnego psychopatę, na wstępie odjął sobie około 8 - 10 lat. Poznam go wszędzie po stylu, nawet jak trzy słowa napisze. A jak dobrze o sobie myśli... ;) a zawiązek czy ledwie znajomość z nim to szkoła przetrwania :O

Gość gość
chyba się "singielki" podekscytował nieco :D

Gość gość
Taaa wiele atrakcyjnych singielek po 30 ha ha CHYBA ZA GRANICĄ NIE W POLSCE

Gość gość
każda gruba, przechlana podstarzała "panienka" lub "panienka z odzysku" uważa się za bóg wie jaką atrakcyjną :D

Gość gość
wiecie wy co? ja mam świadomość, że możecie wolić młodsze, wasza sprawa... ja mam 28 lat - nie rodziłam, uwaga! - nie współżyłam (chociaż było parę sytuacji, kiedy było do tego blisko), dbam o siebie - cwiczę, nie palę, na solarium kilka dobrych lat juz nie chodzę; chodzę w leginsach, w rurkach rzadko - wolę miniówki... nie czuję się gorsza od tych "max 23 lata", nie szukam faceta na siłę i dobrze mi z tym; zamierzam jednemu wyznać swoje uczucia w najblizszym czasie, ale nie liczę na nic z jego strony - chcę poporostu przestać mieć nadzieję, ze cos z tego bedzie wiecej i zyc dalej sobie sama szczesliwie... uczucie do tego osobnika to taki wypadek poprostu- cos na zasadzie nieplanowanej ciąży ;)

Gość gość
Ech ... a ja wam powiem jedno. Takiego powodzenia jak teraz od kiedy skonczylam 30 lat to jeszcze nigdy nie mialam. :) I nie szukam faceta, nie chodze po klubach, nie opalam sie na solarium, nie robie makijazu jak na sylwestra i nie nosze spodniczek co ledwo zakrywaja tylek. Duzo cwicze, dbam o siebie a od kuzyna ostatnio uslyszalam ze on nie wie jak to robie ze z wiekiem wygladam coraz lepiej i lepiej :)

Gość gość
no ba. a po 40 będziesz miała jeszcze większe. oszukuj się tak dalej :D

Gość gość
Już znalazły się atrakcyjne kobiety ha ha jeszcze napiszcie ze o dowód was pytają w sklepie ha

Gość prawie 30latka
no dobrze, tylko dlaczego teraz KOZACZYSZ a tam w klubie ani me ani be?!?!?!? Tak nota bene dodam, że ja jestem prawie 30latką i jak chodzę do klubów to się muszę odganiać od namolnych, często tez młodszych facetów wiec znam twój bój, z tym że ja im mówię w twarz to, czego ty nie potrafisz powiedzieć nawet za plecami

Gość prawie 30latka
06.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Już znalazły się atrakcyjne kobiety ha ha jeszcze napiszcie ze o dowód was pytają w sklepie ha mi się jeszcze rok temu zdarzyło :-P

Gość gość
nie obchodzi mnie opinia ludzi ktorych nawet nie znam :) a oszukiwac sie nie musze. Mam lustro, ogladam sie codziennie

Gość gość
Nie, o dowod nikt mnie nie pytal. Daja mi 23 lata. Fajnie, bo mam 35.

Gość gość
no tak opinia cię "nie obchodzi" ale pochwalić się jaka to jesteś "super" to przed nimi lubisz. ciekawe dlaczego :D

Gość gość
"Nie, o dowod nikt mnie nie pytal. Daja mi 23 lata. Fajnie, bo mam 35." x szkoda że nie 13. weź się laska nie ośmieszaj lepiej.

Gość gość
Taaa ha ha żałosne jesteście

Gość gość
jak to dlaczego? bo jestem! A tobie moge tylko wspolczuc ze nigdy nie bedziesz...

Gość staraDpo50tce
mnie nikt o dowód nie pyta a niedługo w autobusie przestaną pytac o bilet, ale te zdesperowane dzadki szukające seksu (jakiego k.. seksu?!) to już mnie rozwalają. Śmierdzi toto deską ale podskakuje, ze hej... a właściwie stara się podskoczyć a wychodzi rachityczny pląs... :(

Gość gość
ja czuję się atrakcyjna, wiem ze sa mlodsze/ladniejsze, ale dobrze sie czuje ze sobą... oczywiste jest, ze nie wszystkim musze sie podobac - z wzajemnoscia- to chyba normalne

Gość gość
:-D gość , który pisze "rozwodniczki" raczej do szkoły powinien wrócić a nie po klubach się szwędać

Gość staraDpo50tce
to jakiś pryszczaty gimbus, który klub widział tylko z ulicy. :( i bardzo rozżalony, że go starsza rozwódka czy singielka nie obdarzyła uwaga :( normalni faceci nie obrażają nieznajomych kobiet.

Gość 35 latka
mam 35 lat, męża i nie szukam przygód. czuje się normalnie, nigdy nie uważałam siebie za bóstwo, ale niech mi nikt nie mówi że kobiety w moim wieku nie są podrywane przez młodszych (których to ja nie preferuje) , latem na plaży nagminnie zaczepiają mnie młodzi faceci czego ja nie lubię więc mi nie mówcie że młodzi wolą 23 latki (zwłaszcza jak te mają dupska dwa razy większe od mojego)!

Gość gość
Młodzi chcą zaruch/ac mamuskę TO TAKA FANTAZJA, Myśl kobieto

Gość gość
zwłaszcza, ze kazda kobieta jest inna - ze jak jest kolo 30-tki, to na pewno jest rozwiedziona lub zrozpaczona... no ja sie jakos uchowałam i przed śłubami, rozwodami i rozpaczą... podoba mi sie 2 lata mlodszy, ale jakbym wiedziala, ze mysli tak jak autor, to bylby skreslony ;)

Gość gość
staram sie byc mila dla wszystkich chlopcow, nie tylko dla wybranych rzekla prostytutka inkasujac gratyfikacje za noc 🖐️