Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwodniczki, 30letnie zrozpaczone singielki.Rzygam wami.

Polecane posty

Gość gość
wstaw implant, kup toner do włosów- bo siwe odstraszają gówniary- no i owocnych łowóc marzycielu, ha ha

Gość gość
Eh, w ogóle sądząc po waszych wypowiedziach to wy spotykacie samych wybrakowanych facetów w swoim życiu. Może dlatego się nie łasicie. ;) Mam to nieszczęście, że najwyraźniej wybrakowany nie jestem. Wracam do domu, a tu awantura, że znów ktoś mnie widział jak rozmawiam z jakąś laską na mieście. Na przyszłość będę walił prosto z mostu krótkim: ,,s********''. Lepsza już mizoginia od filantropii. Dla jakiejś studentki warto jeszcze zaryzykować, ale dla panienki z widocznym brzuszkiem, cellulitem i zniszczoną, zmęczoną twarzą? Pozorującą życiowe i łóżkowe doświadczenie? Albo nawet nie udającą, dla której pojęcie czasu nie istnieje ;) Dziękuję serdecznie i proszę poszukać gdzie indziej - wśród robotników budowlanych, bezdomnych, osmolonych śmieciarzy, na squatach, w osiedlowych pijalniach piwa, dyskotekach, między ,,artystami'' i innymi niebieskimi ptakami bez talentu i zawodu. Może być też np. akwizytor, którego pensja liczona w stosunku do wzrostu rośnie proporcjonalnie w zależności od stopnia jego karłowatości. Żeby była jasność, ja nikogo nie potępiam i sam uznaję się za błazna. Ale, na Boga, miejcie czasem odrobinę smaku i...litości. ROTFL.

Gość szpinak okraszony slonina
ej chlopaku a rzeknij ty mi jedno - z twoich wypowiedzi wynika, ze lubisz siebie mocno bardzo i obraza cie takie nagabywanie starych prukw - mocno podniszczonych wiekiem i tym co w ich trzewiach plywa. Wiec pytanie jest takie: zdarza ci sie stac przed lustrem i targac kapucyna? I robisz wtedy do siebie dziobki, cmokasz do swojego odbicia, puszczasz oczka w samouwielbieniu? Bo brzmisz ty mi jak taki fircyczek trochu no.. Gladkie masz lico i usteczka w podkowke? I wzrok zranionej sarenki?

Gość gość
Ad. ,,nos Cezara''. Widać nie znasz się na żydowskich nosach, hehe. ;) EOT, tak czy tak. Bujnego rozwijania wątku oczekuje od wszystkich największy egotysta na kafe. (Co było do udowodnienia, ale jeśli nigdzie w szczegółach nie rozmija się z prawdą to...kim jest?). LOL.

Gość gość
Prawda jest taka, ze w niezbyt subtelnym "okazywaniu zainteresowania' i przekraczaniu w tym granicy dobrego smaku zdecydowanie prym wiodą mezczyzni (ZWLASZCZA PODSTARZALI, KTORZY NIEJEDNOKROTNIE WYKAZUJA SIE WIELKA ODWAGA W NAGABYWANIU MLODYCH DZIEWCZYN ZA NIC MAJAC WIEK, KTORY ZOBOWIAZUJE JAK ROWNIEZ WYRAZNE OBRZYDZENIE NA TWARZACH OFIAR SWOICH ZABIEGOW) TAK TAK PANOWIE -TA GROTESKOWA NACHALNOSC, OBRZYDLIWA SMIALOSC wobec podlotkow"PORYWANIE SIE Z MOTYKA NA SLONCE" TO WASZA DOMENA ...kobiety (stanowiace zreszta niewielki odsetek ogółu pan w wieku ok 30) opisane przez autora postu przynajmniej uderzaly do, bylo n ie bylo , rownolatka a panowie (nawet i 60+ letni) potrafia bezpardonowo zabierac sie za licealistki lub gimnazjalistki, którym zbiera sie na ich widok na wymioty (i nie sa to odosobnione przypadki i WCALE SIE IE ZASTANAWIAJA JAK WYGLADAJA W TYM MONENCIE W OCZACH OBIEKTYWNEGO ZEWNĘTRZNEGO OBSERWATORA. nie zraża ich fakt, ze przypominaja wylenialego starego kozla, bynajmniej ZERO AUTOREFLEKSJI a autor czzepia sie kobiet i to z taka zjadliwością tlumaczac ze: znalazly sie w takiej ponizajacej sytuacji bo: BYLY WYBREDNE ALBO NIE DOCENIALY MEZA.SORRY ALE DLA MNIE WSZYSTKO JEST TUTAJ JASNE - PSYCHOLOGICZNYM PODŁOŻEM DLA TEGO zlosliwego POSTA JEST RESENTYMENT OT CO

Gość gość
@szpinak okraszony slonina Przyznaję, l u b i ę to czym się stałem. ;) I byłoby wspaniale gdybym mógł ,,trzepać kapucyna'' tylko pod własne odbicie w lustrze. Niestety, mój narcyzm wciąż jest daleki od tego co sobie zamierzyłem. Wciąż potrzebuję kobiety raz na jakiś czas żeby rozładować napięcie, jak to mówią, i na powrót zacząć myśleć. Ale pracuję nad tym wytrwale. Sądząc po postępach, w niedługim czasie, powinienem stać się samowystarczalny w tym względzie. Tak zwanymi trzydziestkami, singielkami przestałem się już interesować. Kolejnym posunięciem będzie eliminacja wszystkich nie-nastolatek. Dalej pójdzie już trudniej, ale od czego są roxy czy odloty? Moim celem jest sprowadzić pożądanie do laboratoryjnego schematu. Nie ma dzisiaj kobiet, które potrafią doskonale uwodzić, a za mechaniczne roochanie wolę płacić (mniej? ; odpowiedz sobie sama/sam autorko/autorze durnego posta). Tyle w demokratycznych społeczeństwach mówi się dzisiaj o wolności. LOL. Co może oznaczać wolność dla bydła jakim się staliśmy? Dla nas, nic nie tworzących? Wolność roochania i zapładniania.i tylko tym się kieruję. Ograniczam stopniowo roochanie do roochania samego siebie. Jest to, że tak powiem, moja transcendentalna epopeja. Moment, w którym nie spojrzę nawet na ładną 18-stkę mijaną na ulicy będzie momentem mojego triumfu. Nie pisz mi, że znasz sposób na to. Operacja ucięcia jaj niczego nie załatwi - to zbyt prostackie. Ja mam nosić jaja i walić przed lustrem do siebie. To jest mój cel, stać się idealnym, jedynym kochankiem dla samego siebie. I gdybym chociaż przeczuwał możliwość czegoś podobnego, przez samą projekcję takiego m o m e n t u w k o s m o s i e, z miejsca stałbym się najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi. Niestety...Piszecie ,,podruże'' ,,z kąta'' i robicie ,,mątaże''. To się nigdy nie uda...

Gość gość
i dlaczego ja również mogę sie podpisac pod ostatnim postem? ślinią się stare zboki to prawda, ood dziecka (!) rzygam waszymi chorymi gałami obleśne dziadygi... i widzę nie tylko ja mam z tym problem.. *Cezara nos to kalectwo, sorry fuj..jeszcze jak ma linię niżej niż linia uszu to tragedia do kwadratu.

Gość gość
jesu.. aleś ty głupi. Brzydal bez zęba, z nosem jak ciupaga i do tego dureń. jakaś laska cie zrobiła w trąbę i to cuchnie na kilometr chłopie.

Gość gość
@gość z 2014-04-11 00:48:59 LOL. Wreszcie jakaś kobieta, która chociaż próbuje zrozumieć czym jest ,,resentyment''. ;)

Gość gość
Nawet jednak taka po 30 znam.. monika k.z chorzowa, desperatka p********a,szuka frajera z kasa

Gość gość
ty autorze a ta twoja firma to nie czasami taksówka ha ha opis się zgadza, też stary i nie ma zęba

Gość gość
Paradoksalnie zal mi autora...pielęgnując w sobie To ZaBURZENIE, zamiast pewne rzeczy przepracować, poradzic sobie z nimi i odnalezc spokoj to PLUJE JADEM SAM SIEBIE KRZYWDZAC NAJBARDZIEJ.(innym, zwlaszcza atakowanym 30-latka moze CO NAJWYZEJ ZEPSUC HUMOR NA GORA 10 MINUT) . A ON , wyobraxcie sobie, ze autor zyje w swiecie ktorego emanacje stanowia jego posty...koszmar! Ja mu wspolczuje,

Gość gość
Tak, jestem brzydki, głupi w chooy, i jeżdzę na taksówce, przyznaję. Pewnie dlatego uwijacie się wokół mnie po klubach i odpisujecie w tym arcydebilnym wątku. który to, powodowany narastającym zniesmaczeniem, w końcu, przed paroma dniami, załoźyłem. ;) ,,Uderz w stół, a nożyce się odezwą'', hahah. Niezgrabność naszych przysłów odpowiada niezgrabnosci naszych kobiet. Powaga tych istot rodem z Europy C zatrważa. Czy wy w ogóle wiecie czym jest chociaż odrobina dystansu do siebie? Co to jest śmiech i trzeźwe spojrzenie w metrykę? Co jeszcze przystoji, a co już nie? Kiedy należy przemienić się w ,,kobietę elegancką''? Ewentualnie poszukiwać młodości w sferze perwersyjnych fantazji? W 98% nie wiecie, nie rozumiecie stawiając przed nami wymagania, których n i e c h c e n a m s i ę nawet spełniać. Mamy być tymi samymi rodzinnymi typami, o których was pouczyły matki, babki, a przy tym bez brzuszka, wąsa. Ale jeśli przyjedzie horda jakichś Hiszpanów z Erasmusa to powinniśmy,bez czynienia jakichkolwiek uwag, pozwolić wam iść się ,,wyszaleć'' cokolwiek to będzie oznaczało.

Gość gość
@gość z 11.04.14 Znasz takie cudowne słowo jak ,,KOMEDIA''?

Nie należy wrzucać wszystkich do jednego wora.Z facetami jest tak samo.Przeważnie mając 30-35 lat panowie mają bebzole od piwska,łysą głowę,przechlaną gębę i zabrak zębów albo jakieś czarne pozostałości,oddech Shreka.Ja sama niedługo będę mieć 31 lat i nigdy lepiej się nie czułam.Na powodzenie nie narzekam,mam kochającego mężczyznę.Prawda jest taka,że faceci boją się kobiet koło 30-ki.Dlaczego?Bo nie potrzebuję przydupasa,zarabiam sama na siebie,mam mieszkanie,samochód,swoje wymagania(łóżkowe również). Znam siebie,mam swoje zainteresowania,gotuję,sprzątam,nie mieszkam z rodzicami,mam doświadczenie życiowe i wiem kogo i czego unikać,nie muszę udawać orgazmów jak małolata,która połknie,da w pupkę i tak dalej aby tylko być z facetem(gdy mi źle w sypialni to wymieniam pana na inny model).

Gość szpinak okraszony slonina
Ale zes mnie zaimponowal mlodzieniec ;-) Taki zes filozofowaty, wykwintny, "transcenscentny" i kosmiczny galaktycznie. Coz.. czlowiek jest w koncu pojedyncza indywidualnoscia na tym padole lez i odchodow bydlecych. I mnie nieraz nastroj refleksyjny ogarnia i mysle o roznych wielkich sprawach tego marnego swiata i wzdycham przedsiebiorczo i madrze wzdycham i pommryguje powiekami obyma bo tak w szkole kiedys kazali, mowili ze wtedy czlek wyglada dostojniej.. Ja tam wierze, ze ladny chopok z ciebie, ladnie ci z liter patrzy i madrosci wypisujesz godne pochwaly, zwlaszcza jak wstawiasz obce slowka takie jak: "singielki" chociazby - to szacunek robi!

Gość gość
mam takie jedno pytanie do zalozyciela tematu: a ty zawsze rozwiazujesz swoje "problemy" w ten sposob? masz problem z namolnymi grubasami itd to im daj to do zrozumienia, chyba ze liczysz na to, ze TUTAJ zajrza i sobie o tym poczytaja wezma do serca i wtlocza w zycie. w domu tez stosujesz taka metode? nie wiem tez czy dobrze rozumiem - udzielasz rad albo pouczasz jak powinna zachowywac sie 30stolatka, co jej przystoi w tym wieku i o takim a nie innym wygladzie, kiedy juz nie jest elegancka itd, ale sam posiadasz rodzine? czyli masz zone i dzieciaka i akurat tobie przystoi emanowac swoim nieskrywanym pieknem na ktore lapiesz nastolatki i wczesne 20stki? to powiem ci, ze ci gratuluje logiki. chyba ze masz stara, brzydka i glupia jak but zone (ale gdzie miales rozum jak ja brales?). dla dziecka chyba lepiej zebyscie sie rozwiedli. bo samotny ojciec "polujacy" na swiezy towar lepiej wyglada niz glowa rodziny polujaca na swiezy towar.

Gość gość
jak ty w ogole mozesz pisac w takim tonie i z przekonaniem, że nie można ci nic zarzucić w twoim zachowaniu będąc mezem i ojcem?? chodzisz sobie po klubach czy ulicach i masz prawo dane od Boga (tylko od kórego?) interesowac sie kazda piekna niewiasta i jeszcze lepiej jak dasz to po sobie poznac, zeby zachecic do czegokolwiek. ty k****a znasz jakis umiar?? oczywiscie zdajesz sobie sprawe z tego, ze niewielki odsetek kobiet chcialoby spedzic z toba zycie wiec ciagniesz tak na tej ktora masz, ale moze sie opamieta wreszcie, bo chyba przesazdasz z deka

Gość gość
"Pewnie dlatego uwijacie się wokół mnie po klubach i odpisujecie w tym arcydebilnym wątku" ech frajerze, do jakich klubów ty możesz chodzić? pfff discopolowiec, hipis, bez zęba, z nochalem jak klamka od zakrystii. Dziwisz się, ze wieszaja ci się na szyi samotne głupkowate zapuszczone pasztety/ Bo podobieństwa sie przyciągają! Widocznie nie umiesz siebie trzeźwo ocenić, przyciągasz takie jednostki bo widzą, że jesteś taki nijaki to uznaja, ze łatwy do wyrwania! Po prostu masz problem z asertywnością. i to TY masz problem, nie te pasztety. Jakbyś byłl z******ty to by się nie osmieliły do ciebie startować, taka prawda. Piszesz tu na tym wątku ale to TY jesteś samotny, a nie dziewczyny, które ci odpisują. ee tam kolejny g***o wart dureń przekonany o swojej z******tości

Gość gość
nie no, dajcie mu spokoj ;) przeciez naprawde moze byc piekny, madry i napastowany i wymagac profesjonalnej opieki jakiejs idealnej kobiety, ktorej zreszta poszukuje, bo moze ma jakiegos az nadto dopieszczonego strucla, w dodatku pewnie zrzedzacego i wie ze ma szanse na lepsze zycie. takze niech wszystkie ktore wyzej sraja niz d**e maja beda w gotowosci!

Gość gość
jestesmy, ale kazdy z was po 30stce debilnieje jeszcze bardziej. nie czytam wiecej tych wylewanych tu rzygow zamiast zalatwiania tego we wlasciwym miejscu. rowniez dziekuje i dobranoc

Gość gość
Ciekawe co by wasze matki na to powiedziały, gdyby wyczytały na necie jakie ich synkowie mają zdanie na ich temat. Bo przecież wypowiadając się negatywnie o kobietach po 30tce, macie też na myśli wasze matki, stare rury, które mają powyżej 40lat. Wy drodzy niedorozwinięci chłopcy jesteście takimi gó\wnami, które wasze matki wys\rały, was nie urodzono, was wys\rano, jesteście więc takim gó\wnem, we łbie tylko siano, ru\chanie, po\rnusy, a kobiety po 30tce to dla was próchna, szkoda tylko że nie widzicie tego że wy też z każdym rokiem posuwacie się w latach i jesteście coraz mniej atrakcyjni, zakola, obwisła szyja, brzuch piwny, odciski na łapach od walenia konia, morda nalana, a we łbie gó\wno przemieszane ze spe\rmą. Popatrzcie sobie na panów po 50tce, wy tak samo będziecie wyglądać, takie same śmierdzące odrażające walące starym kozłem dziady, śliniące się na 18latki, które mają z was niezłą bekę, wy tak samo skończycie odrażające po\rnofile bez mózgu wychowane na po\rnusach, uważające wszystkie kobiety po 30tce za stare, a w tym również swoje matki, stare ku\rwy, które popełniły życiowy błąd wys\rywając takie g***a jak wy zamiast was usunąć. Bo wy tylko żrecie, s\racie, ru\chacie, we łbie pustka, po co w ogóle żyją takie gó\wna jak wy? tylko zabieracie tlen wartościowym ludziom.

Gość gość
Świeża to jest kobieta w wieku 20-25 lat. Wtedy jest jak poranna bułeczka prosto z piekarni - pachnąca, chrupiąca, ciepła, rozkosz dla zmysłów. Kobieta 25-30 to bułka wieczorna - nadal jeszcze wygląda w porządku, ale brak jej już tej witalności i świeżości. Kobieta po 30 to bułka wczorajsza - może nie wyglądać tragicznie, ale już i widać, i czuć, że to nie jest to. xxxx pokaż ten tekst swojej matce ty odrażający chu\\ju. Aha, ten tekst można by też napisać tak:Świeży to jest facet w wieku 20-25 lat. Wtedy jest jak poranna bułeczka prosto z piekarni - pachnący, chrupiący, ciepły, rozkosz dla zmysłów. Facet 25-30 to bułka wieczorna - nadal jeszcze wygląda w porządku, ale brak mu już tej witalności i świeżości. Facet po 30 to bułka wczorajsza - może nie wyglądać tragicznie, ale już i widać, i czuć, że to nie jest to. No i co onanisto? Szkoda że twoja matka cię nie usunęła tylko wys\rała, bo ty jesteś takim gó\wnem, śmierdzisz strasznie, obyś zdechł jak najszybciej bo tylko zatruwasz powietrze smrodem. A twoja matka stara rura, żal mi jej. A tak każą rodzić dzieci. Aż strach że się urodzi takie gó\wno jak TY. Dlatego ja nie chcę mieć dzieci :O To już lepiej usunąć naprawdę, choć to podobno grzech. Ale myślę, że ty jesteś takim zerem, że bóg by twojej matce wybaczył gdyby cię usunęła.

Gość gość
mężczyżni w wieku 17-27 to chłopcy, dzieci. sa swiezo po studiach i maja pierwsza prace. dopiero zaczynaja cos robic. nie maja kasy a z racji tego ze nie maja kasy nie maja kobiet - trzeba miec auto i mieszkanie, proste? w wieku 30 lat facet już jest niby starym dziadem? ojj kobiety, fajnie było póki faceci nie myśleli i łapali się na wasze kłamstwa.

Gość gość
@szpinak okraszony slonina Ale zes mnie zaimponowal mlodzieniec oczko.gif Taki zes filozofowaty, wykwintny, "transcenscentny" i kosmiczny galaktycznie. I jak tu dyskutować z kimś dla kogo ,,transcendentalny'' i ,,transcendentny'' to jedno i to samo, głupia babo. ;)

Gość gość
ja mam 28lat i teraz chyba czuje się w swoim epicentrum kobiecości, ciało przez codzienne intensywne ćwiczenia mam jędrniejsze niż za czasów liceum, mam więcej pieniędzy a co za tym idzie czuje się bardziej zadbana- długie włosy będące pod opieką dobrego fryzjera, dobre kosmetyki, świetne jakościowo ciuchy. Noszę rurki, skórę, trampki- w takim stroju codziennym do tej pory jestem proszona o dowód. Kiedy wychodzę mnie osobiście śmieszą takie małolatki koło 20. Rzadko która jest świadoma siebie, zadbana, pachnąca. To takie podlotki w ciuchach z targu. Często z oponką na brzuchach, ciągnące fajki i piwo z kufla. Zawsze w grupce, zawsze rozchichotane/. w życiu nie chciałabym wrócić do tamtych czasów, nie czuję, że takie dziewuszki są dla mnie konkurencją. Normalni mężczyźni w moim wieku i starsi nawet na takie nie spojrzą- od razu dojrzą mercedesa wśród maluchów.

Gość gość
drogi gościu z 15:03 :) przykro mi, że nie zrozumiałeś idei mojego bloga, który z założenia ma być prześmiewczo ironicznym poradnikiem dla niemot, co to kobiety poderwać nie potrafią i jednocześnie dla kobiet, które te nieporadne podrywy muszą znosić - odpisałam Ci, zresztą, słońce, w komentarzach ale nie przejmuj się zanadto, nie tylko Ty jesteś niespecjalnie bystry, to dość powszechna przypadłość. po prostu musisz się przerzucić na mniej skomplikowaną literaturę. może książeczki dla dzieci do lat trzech? spróbuj, warto! :) http://taknie/por/uc/hasz.blog.pl/

Gość gość
btw słońca drogie, rówieśniczki kochane, czemuż Wy się tak emocjonujecie. ja się szczerze uśmiałam czytając te wynurzenia. prowo pierwsza klasa, kafeteria w pełnej krasie. za to ją wszyscy kochamy!

Gość gość
Cytat z blogu: ,,Mam 31 lat i, jak widać ze sposobu pisania, odebrałam stosowne wykształcenie. Albo dalej odbieram, bo nie chce mi się pisać tej pracy magisterskiej jak cholera.'' X LOL. ,,Ze sposobu pisania'' to widać co najwyżej, że jesteś niewykształconym popychadłem pracującym w korporacji (ach, ten styl łączący rozwlekłą ,,precyzję'' gwary handlowej z jeszcze bardziej rozwlekłym językiem współczesnych romansideł) z pretensjami do uprawiania wnikliwej psychologii. Doucz się dziecino - na początek polecam ,,O miłości'' Stendhala.

Gość gość
oj, ptysiu, ironia obca Ci jest :) jak pisałam, nie przejmuj się, nie każdy tak wszystko od razu jarzy, kochanie