Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TO NIESPRAWIEDLIWE!!!

Polecane posty

Gość gość

Że chłopaki widzą odrazu jaki kobieta ma biust czy mały czy duży bo mamy tak skonstruowane sylwetki ciała i mogą przebierać w dziewczynach i wybierać takie jakie chcą a my natomiast kupujemy ,,kota w worku'' bo nie możemy zobaczec jaki rozmiar penisa ma facet bo spodnie zasłaniają wszystko i dopiero musimy iść z facetem do lóżka żeby zobaczec jakiego ma dużego..faceci natomiast wystarczy tylko że spojrza i odrazu widzą jakie my mamy kształty cholera.

Gość zenek1234567899
No, ale też nie mogą sprawdzić innych rzeczy. Np. czy ogień czy kłoda, czy słodka ... itd itp.

Gość gość
my tez widzimy ich klate. czy fajna czy chucherko

Gość gość
W drugą stronę też to działa, my nie możemy sprawdzić czy w waszych majtkach nie czai się obrzydliwy indor.

Gość gość
Nierozpaczaj,jak poprosisz to ja ci pokaze co mam w gaciach.

Gość _Karolinaa
Indor to u mnie

Gość gość
Hah jaki indor? Poza tym to mało ważne..ważne że dziura..a wasza długość ma wielkie znaczenie i ci co sądzą inaczej to tylko pocieszają tych co mają małego taka prawda..bo kikutem to przyjemności nie sprawisz i umiejętności nie mają żadnego znaczenia bo kikut nie może mieć żadnych umiejętności hah.. A co do klaty to co mi z klaty przecież klata mi orgazmu nie da heh