Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ohbunny

Paraliż senny pomocy

Polecane posty

Gość Ohbunny

Piszę to teraz, bo boję się zasnąć i nie mogę przestać o tym myśleć. Miałam bardzo ciężką dla mnie noc. Najpierw zasnęłam spokojnie, ale od przebudzenia po godzinie 1, wszystko zaczęło się zmieniać. Zaczęłam zasypiac i nagle, niespodziewanie sie budzić z szybko bijacym sercem. Potem ciężko mi było zasnąć. Bolała mnie głowa, a byłam bardzo zmęczona. Po kolejnym przebudzeniu koło 4 rano sama przewróciłam się na plecy. Serce zaczęło bić jak oszalałe. Nie mogłam się ruszyć. Zaczęłam odczuwać strach. Miałam wrażenie, że coś jest obok mnie. Chciałam coś powiedzieć, ale tylko otworzyłam szeroko usta i wydał się z nich straszny, głośny, chrypki dźwięk. Nagle poczułam, że to coś chce, żebym była w ciąży. Byłam przygwozdzona do łóżka i miałam wrażenie, że boli mnie brzuch, jest tak jakby rozrywany i mam być w ciąży. Nagle zebrałam się w sobie i z całych sił sprobowalam poruszyć głową. Udało się. Zaczęłam się zastanawiać czy to był tylko sen. Czemu nikt nie usłyszał tego krzyku. Boję się dalej spać. Zaczęłam czytać o paraliżu sennym, ale moje objawy nic mi nie mówią. Czy ktoś może coś powiedzieć, doradzić? Z góry dziękuję za odpowiedź.

to paraliz senny nie ma sie czego bac. musisz zachowac spokoj. wydaje ci sie ze naprawde wydajesz dzwiek ale to tylko sen ktory sie wydaje rzeczywisty. sprawdzone i potwierdzone. wiele razy mialam paralize gdy moj facet siedzial obok.

Gość gość
Miałem kilka razy to samo... Budzę się, to znaczy otwieram oczy i nie mogę się ruszyć ( pomijam sprawy majaków żeby nikogo dodatkowo nie straszyć ). Nie było to przyjemne ale przy którymś razie po odzyskaniu władzy w kończynach oczom moim ukazał się obraz ściany... A ja przecież widziałem ducha patrząc na okno! Poza tym było to kilkaset kilometrów dalej :D No, to tyle na temat rzeczywistości wirtualnej.

Gość gość
To zmory do was przychodzą

Gość gość
Zmory wysysają krew, ale nikomu jej nie ubywa więc to pogańska bzdura.

Gość Ohbunny
Do kilku osób z mojej rodziny przychodziła zmora. Ale faktycznie u mnie musiał to być tylko przerażający paraliż :) zapomniałam wspomnieć, że podczas próby zaśnięcia miałam też wrażenie, że zaczynam się unosić. Chyba nie dla mnie byłoby OOBE i LD, tak spanikowalam :D chociaż po czasie pewnie bym się z tym oswoila.